Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Моє ім*я Babuga народився на Беспіні в Хмарному Місті.Мій батько працював у газових шахтах тому ми жили у середніх статках.Мама працювала у медпункті.Коли мені було 17 почалась війна клонів тому ми емігрували на Корусант.Батьки померли після того як республіка перемогла імперію.Після цього трауру я продовжую жити на Корусанті.
Причина вступу:супер колектив,ми як брати.
Плюси:
один за всіх і всі за одного,ми усі брати.
Мінуси:
Не можна використовувати темну сторону сили.
у нашій галактиці з 23.07.2010
i |
| Сповіщення:
Голоси Членів Приймальної Коміссії: Daiver - Devil King - Dirol - Fallen - Iriz Kun - Hot - Grave Max - Light Crown - Против Nikooz - Против Praetor - Xemul - Против Zilbit - V.I.P. громадяни: BlackHawk - centrix - Chensky - Constantine - Gerontos - Haydamaka - Matador -
|
Против сходу. Унылая заявка, "минус Республики". Не радует...
Ты говоришь, что коллектив супер.
Ты уже успел с кем-то сдружиться?
Ще не встиг але я бачив як спілкувалися декілька республіканців в чаті і це було досить товарисько.Вони не хамили один одному як інші.
Гг... Ти хочеш сказати, що інші клани ставляться погано до своїх співкланників??? (чи як це сказати Однокланників...))))
Якщо так, то скажи що за клан, або краще навіть особу, якщо пригадаєш...
-Kristensen
16.8.2010, 18:38
Приветствую! Расскажи пожалуйста твое представление о Республике и о цели ее существования. Желательно подробней!
2 імперця грали на Team FFA один завалив іншого при тому що вони в одній команді і починають один одного чмирити.
-Kristensen
16.8.2010, 18:48
Не поддерживаю
Говорить правду - это хорошо, только вот для этого нужно быть помыслами чистым. Республике нужны люди, которые стремятся к высшему, а не пытаются упасть.
Мстять слабкі! Силні вміють прощати! (в твому випадку чекати)
Це не той клан що тобі потрібен. Темна сила, помста! Це протилежність Республіці. Я проти! Тепер ти і за це будеш мстити???
Ні.Але я каюсь і щоб довести це я стверджу це на цих словах:
Є люди які бачать,бачать коли їм покажуть і які не бачуть я відношусь до людей 2 типу.
Республіка це організація яка добивається миру в світі благородними методами.
Ні, покищо я не можу змінити свого рішення...
Слова... ьогодні ти скажеш, що каєшся, а завтра будеш в іншому клані.
Я буду проти доти, доки не побачу, що ти можеш бути вірним Республіці.
Прости, но сейчас - Против. Поднаберись опыта и терпения.
Не поддерживаю
Присоединяюсь к мнению Кристенсена.
Тебе еще рано в Республику освойся и выбери правильную позицию в НГ, а пока Против.