Народився на планеті Ендор . Бігав по лісу , відпочивав . В основному моє дитинство було найкращим що можна сказати як для життя маленького "вокчика". На 6 році народженя , по обряду переходження вокчика до евока , Hamster і його друзі повині були принести голову Чмалказана , неймовірно тяжку істоту . Багато із його друзів померло того дня від зібув Чмалказана , але Hamster'y вдалося відрубати голову цього звіра . Принесшу голову цієї істоти нашому вождю , Гнум-ав (вождь) дав Hamstery ранг Великого Ховраха . Після великого святкування , на нашу планету прилетів якийсь фрегат , з якого вийшли істоти повністю одіті в метал . З ними був якийсь дивакуватий золотий механізм . Поговоривши з Гнум-авою , білі істоти забрали великого ховраха на свій корабель. Далі йде пробіли в пам*яті . Білі люли ... роботи .... біль .... роботи ..... крики . Очнувшись , ховрашок відчув щось нове . він хотів встати , але щось заважало йому піднятись . Він впав в кому від нестерпного болю . Через деякий час , його розбудив страшний звук . Перед ховраком стояла якась висока істота з великою головою і показувала якісь малюнки і говорила так , що ховрашок міг зрозуміти все . Після чого Істота попросила Ховрашка встати . Ховрашок встав і подивився в дзеркало . В дзеркалі він нічого не побачив , крім нової для неї білої людини.
3 роки ховрашок був на Каміно щоб привикнути до свого нового тіла . Він навчився говорити як і всі інші клони . Але одного дня Аиур-ма посадила ховрака в капсулу і відправила в точку 2.53.2341 . На точці куди відправили ховраха , Фрегат забрав капсулу . На борту він познайомився зі всією командою , та дізнався про те , що коїться в галактиці.Коли він хотів дізнатися куди його везуть , ніхто нічому йому не говорив. Приземлившись на якісь планеті , до ховрашка підійшшов якийс клон , весь у зеленому . Big Hamster? - спитав він . Ховрашок підтвердив. Після чого його навчання продовжилось в Рядах СГ............
Я думаю що хватить +)
Ну , я вбачаю Республіку як преспективний клан і тому хочу сюди вступити .
Плюси :
-Багато знайомих
-Ролева атмосфера
Мінуси :
- у всіх вони є , але в повній картинці вони нічого не роблять
В НГ я з 25.2.2008 Маю Бота Pan
i | Сповіщення: Голоси Членів Приймальної Коміссії: Daiver - За Devil King - Dirol - Fallen - Iriz Kun - 3а Volhv - За Grave Max - Light Crown - 3а Nikooz - Praetor - Xemul - 3a Zilbit - 3а V.I.P. громадяни: BlackHawk - 3a centrix - За Chensky - 3a Constantine - Gerontos - Haydamaka - Matador - |