Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Big Hamster
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Big Hamster
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Народився на планеті Ендор . Бігав по лісу , відпочивав . В основному моє дитинство було найкращим що можна сказати як для життя маленького "вокчика". На 6 році народженя , по обряду переходження вокчика до евока , Hamster і його друзі повині були принести голову Чмалказана , неймовірно тяжку істоту . Багато із його друзів померло того дня від зібув Чмалказана , але Hamster'y вдалося відрубати голову цього звіра . Принесшу голову цієї істоти нашому вождю , Гнум-ав (вождь) дав Hamstery ранг Великого Ховраха . Після великого святкування , на нашу планету прилетів якийсь фрегат , з якого вийшли істоти повністю одіті в метал . З ними був якийсь дивакуватий золотий механізм . Поговоривши з Гнум-авою , білі істоти забрали великого ховраха на свій корабель. Далі йде пробіли в пам*яті . Білі люли ... роботи .... біль .... роботи ..... крики . Очнувшись , ховрашок відчув щось нове . він хотів встати , але щось заважало йому піднятись . Він впав в кому від нестерпного болю . Через деякий час , його розбудив страшний звук . Перед ховраком стояла якась висока істота з великою головою і показувала якісь малюнки і говорила так , що ховрашок міг зрозуміти все . Після чого Істота попросила Ховрашка встати . Ховрашок встав і подивився в дзеркало . В дзеркалі він нічого не побачив , крім нової для неї білої людини.
3 роки ховрашок був на Каміно щоб привикнути до свого нового тіла . Він навчився говорити як і всі інші клони . Але одного дня Аиур-ма посадила ховрака в капсулу і відправила в точку 2.53.2341 . На точці куди відправили ховраха , Фрегат забрав капсулу . На борту він познайомився зі всією командою , та дізнався про те , що коїться в галактиці.Коли він хотів дізнатися куди його везуть , ніхто нічому йому не говорив. Приземлившись на якісь планеті , до ховрашка підійшшов якийс клон , весь у зеленому . Big Hamster? - спитав він . Ховрашок підтвердив. Після чого його навчання продовжилось в Рядах СГ............

Я думаю що хватить +)

Ну , я вбачаю Республіку як преспективний клан і тому хочу сюди вступити .

Плюси :
-Багато знайомих
-Ролева атмосфера

Мінуси :
- у всіх вони є , але в повній картинці вони нічого не роблять

В НГ я з 25.2.2008 Маю Бота Pan

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
Daiver - За
Devil King -
Dirol -
Fallen -
Iriz Kun - 3а
Volhv - За
Grave Max -
Light Crown - 3а
Nikooz -
Praetor -
Xemul - 3a
Zilbit - 3а
V.I.P. громадяни:
BlackHawk - 3a
centrix - За
Chensky - 3a
Constantine -
Gerontos -
Haydamaka -
Matador -
speak
Ой Хомягг) куу, давно ждал когда ты подашь заявку
Конечно я тебя Поддерживаю двумя руками и ногами)
З.Ы. Удачи в поступлении
Xemul
Хома конечно ЗА, потому что Генерал Элитной Армии СГ, отличный боец, хороший собеседник и помошник.
Zilbit
Давно знаю этого человека. Всегда он вел себя очень представительно и сдержанно. Я за!
TOUR
Этот человек творческая личность, а таких мало осталось. Ответственный, умный. В общем За.
Slod
Смысла не вижу мучать тебя... Мы давно знакомы... доузья... ты очень опытен на портале, поэто мастер своего дела.

Поддерживаю
Smoky
Человек умный,сильный,сдержанный.Его заю давно и не вижу сенса задавь вопросы.ЗА
Chensky
ЗА свого тьоску))
+ давно в НГ, моск присутній і грає норм _a1.gif
Відповідальний мужик ще й фотожопер. Ховрашок хароший.
Zoro
Запомнился как достаточно сильный игрок обладающий адекватностью. Мне этого достаточно, а Республике тимболее. Я Поддерживаю Его.
-Moonlight
Давно знаю игрока, адекватен, хороший уровень игры. BlackHawk - ВИП голос ЗА.
з.ы. Был бы рад видеть игрока в Ордене
Kinder
Поздравляю с днюхой, всего самого самого тебе)
Поддерживаю)
Volhv
С Днюхой! Всего Наилучшего!
все воспоминая о Тебе, -только положительные, поэтому - Поддерживаю За
Daiver
Ну , я вбачаю Республіку як преспективний клан і тому хочу сюди вступити .

Только поэтому? И ничего больше? Не потому, что у тебя тут друзья, а именно из-за того, что это перспективно?
centrix
Думаю все ясно на счет этого кандидата. Вопросы тут не уместны.
За.
Anime
Бывший соклан)) классный игрок) надеюсь поступишь)
Поддерживаю

Big Hamster
Daiver . Плюсом респубуліки є те , що тут багато знайомих та друзів , це для мене і є преспективою . Бути серед знайомих та друзів означає гарантію твого успіху , твого завдання , чи твого бою ( де все залежить від тих , хто бориться з тобою разом ).
Ever
Давно знаю игрока. Плохого за ним не замечал, да и не пытался)
Помогал при первой регистрации Аватар. Парень активный, думает не спинным мозгом)
Ах да, поддерживаю!
Big Hamster
думает не спинным мозгом) - інколи думаю +) Спинний мозг як резерв =)
Daiver
(Big Hamster @ 17.8.2010, 18:48) *

Daiver . Плюсом респубуліки є те , що тут багато знайомих та друзів , це для мене і є преспективою . Бути серед знайомих та друзів означає гарантію твого успіху , твого завдання , чи твого бою ( де все залежить від тих , хто бориться з тобою разом ).

Окей, такой ответ меня устраивает. Что ж, раньше у нас с тобой были некоторые разногласия в области политики, но надеюсь, по крайней мере в бою, плечом к плечу, мы найдем больше общего, чем за столом переговоров _a1.gif
ЗА
Volhv
Поздравляю, ты принят!

>>ознакомься<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.