Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Вгадай результат та отримай бал
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Спорт та здоров'я
Sly
Це такий собі прототип unriddle football england, але суть інша. Я рендомно ставлю будь-який матч на свій вибір, а ви намагаєтесь вгадати рахунок. Якщо ви вірно вгадали, вам дається 2 бали.
Буде список матчів який буде оновлюватись, і ви зможете вибирати і писати свою думку.

i
Сповіщення:
Написавши рахунок матчу ви повинні обов*язково дати коментар до матчу, чому саме такий рахунок.

Результат я прошу писати за таким прикладом :
[color=#000099]Я вважаю, що матч [b]00.00.10[/b] між командами [b]ХХХ-ХХХ[/b] закінчиться з таким рахунком [b]0:0[/b][/color].

Список матчів:
14.08.10 Дніпро Дп. - Металіст 0:1
14.08.10 Севілья - Барселона 3:1
15.08.10 Ліверпуль - Арсенал Л.1:1
17.08.10 Динамо Київ - Аякс1:1
19.08.10 Омонія - Металіст
19.08.10 Генк - Порту

Лідери проекту:
Temp - 2
-Moldova
Я вважаю, що матч 15.08.10 між командами Ліверпуль - Арсенал Л закінчиться з таким рахунком 3:1. Тому, що менi це наснилося о_О. Я був суддьою biggrin.gif
Или 2:0 blush2.gif !
Sentra
Я вважаю, що матч 14.08.10 між командами Севілья - Барселона закінчиться з таким рахунком 1:2.

А де коментар)?
Miracle
Я вважаю, що матч 14.08.10 між командами Днiпро ДП.-Металiст закінчиться з таким рахунком 1:0. ибо..эм..я честно говоря не знаю почему, просто я так решил=)
-Temp
Я вважаю, що матч 14.08.10 між командами Днiпро ДП.-Металiст закінчиться з таким рахунком 0:1 ну я так думаю
Sly
Я вважаю, що матч 14.08.10 між командами Дніпро-Металіст закінчиться з таким рахунком 2:1.

Матч думаю буде дуже цікавим, буде багато боротьби, навіть поприте що обоїм командам скоро грати у Лізі Європи. Думаю на 80-их хвилинах Дніпро вирве перемогу =) Хоч і вболіваю за харківську команду.

Я вважаю, що матч 14.08.10 між командами Севілья-Барселона закінчиться з таким рахунком 1:2.

Багато очікую від цього матчу, сподіваюсь дуже що Барса виграє.. чи буде у мене епік фейл)
Praetor
Я вважаю, що матч 15.08.10 між командами Ліверпуль - Арсенал Л закінчиться з таким рахунком 2:1.

Будет очень интересная игра,у Арсенала сейчас большие проблемы с кадрами,у многих травмы поэтому у скаузеров большие шансы выиграть,но борьба будет равной.
Miracle
Я вважаю, що матч 14.08.10 між командами Севілья-Барселона закінчиться з таким рахунком 1:2.
Прошу не зачесть за плагиат, просто я действительно хочу верить в такой результат, просто думал, что повторять догадки нельзя, но раз можно, то я придерживаюсь ваших ожиданий)
Sly
i
Сповіщення:
Можна такий же рахунок писати) Просто пишіть коментар, і не треба такого що був віщий сон)

i
Сповіщення:
Після закінчення матчу буду по-можливості закреслювати матч, і висвітлювати усіх переможців у рейтингу\списку.
Inner Eye
Я вважаю, що матч 17.08.10 між командами Динамо Київ - Аякс закінчиться з таким рахунком 2:1.

Передбачив майбутнє:D
Sly
Temp єдиний хто набрав 2 очка за перші три матчі у цьому проекті =)
-Knife
Я вважаю, що матч 19.08.10 між командами Генк - Порту закінчиться з таким рахунком 0:1. То на чем я сижу так мне подсказывает. _a1.gif
Foolhardy
Я вважаю,що матч 19.08.10 між командами Омонія - Металіст
закінчиться з таким рахунком 0:2. huh.gif
Phantomov
Я вважаю,що матч 19.08.10 між командами Омонія - Металіст
закінчиться з таким рахунком 0:1 Мені так здається

!
Попередження:
Флуд. 2 дня р/о.
Free Runner
Я вважаю, що матч 19.08.10 між командами Омонія - Металіст закінчиться з рахунком 1:2.Томущо у мене супер iнтуiцiя.

!
Попередження:
Флуд. 6 дней р\о.
Nikooz
Тема закрыта, т.к. некоторые личности потерялись во времени.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.