Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
sakred
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Sakred
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

В галактиці я уже 2 дні, але багато уже чого навчився!
Народився я на планеті Набу! Мій батько був пілотом космічного корабля, із-за цього я його рідко бачив. Моя мати була шльондрою в імперському дворі. Тому як ви можете зрозуміти, що моє дитинство було не з найкращих. Часто коли моя мати п'яна поверталася з генделика я отримував від неї по дупі за те що казав що вона кидала пити. Імперці підсадили мою матір на голку. Коли балько-контрабандист приїзджав він теж лупцював мене. Коли мені було 10 моя мати померла від передозування,а батька невдовзі зловила зоряна поліція за перевезення нелегальної партії зброї. Після цих подій мене хотіли забрати щоб продати мої органи,але я втік на вулицю megalol.gif зв'язався з компанією після того як вони дізналися ким був мій батько мене почали поважати, хлопці десь намутили мені джедайський меч і я почав тренуватися. Я потроху ріс і починав освоювати навички володіння джедайським мечем. Коли мені стукнуло 15, в нас в місті біло змагання серед джедаїв і як б банально не звучало я виграв їх. Я виграв не малу суму цього вистачило щоб збудувати такий собі засіб пересування для гонок, я почав тренуватися і брати участь в змаганнях, по початку в мене не дуже виходило, але згодом я набрався досвіду. Почав вигравати, а це значить, що я не поганий водій, що є великим плюсом ad.gif. На даний час вдосконалюю навички володіння джедайським мечом. І зараз стою перед вами, та чекаю на ваш вердикт!

Вступаю в Республіку тому що я хочу захищати галактику від злих сил, допомагати людям віднаходити свій шлях, та хочу найти нових друзів!

Я хочу вступити в Сенат.

Серед плюсів Республіки хотілось би відзначити здруженність та довіру.
Недоліків в Республіці поки що не помічав!
Nikooz
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.