Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Сокира Перуна
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
Ozzi

«Соки́ра Перуна́» — український НС-скінхедський рок-гурт. Доволі популярний серед сучасної суспільно активної молоді пост-радянського простору.

Історія
На початку 90-х у Києві були такі хейткор-гурти: Скорбь i ZDV66/1. Потім з різних причин їх не стало, і музиканти зібрались разом. Бас-гітарист вийшов із тюрми, барабанник Дмитро повернувся із армії, і вони об'єднались із гітаристом Арсенієм та вокалістом з метою пропаганди правих ідей створили White Power рок-гурт. Він за традицією отримав назву Бульдог. Відіграли кілька концертів, з них один — у Москві.
Згодом виявилось, що вокаліст і басист «бавляться» наркотою, тому їх вирішено відсіяти.
Офіційною датою народження Сокири Перуна вважається 26.04.1998, коли на концерті «Рудольф Гесс Меморіал» Арсеній зі сцени оголосив про перейменування Бульдога на Сокиру Перуна.
Подальша історія та зміни складу не розголошуються з причини радикальності та протисистемності гурту. Відомо тільки, що Арсеній тепер тільки співає, а барабанника Дмитра в складі тепер немає.
На концерті "Germanic-Slavonic Brotherhood Fest" відбулася презентація нового альбому гурту - Invictus. Неочікуване на ньому - пісні англійською та одна російською.

Дискографія

1998р - Український патріот
1998р - Очі, сповнені гніву
1999р - Європейська єдність
2001р - White Terror in Kharkiv
2003р - 10 Years In Valhalla — Ian Stuart Donaldson Memorial
2003р - For All We Have and Are
2004р - Hellenic — Ukrainian Friendship
2006р - …і мертвим, і живим, і ненародженим…
2010р - Invictus

Від себе: гарний гурт, гарні пісні... Навіть купив декілька альбомів. Любителям українського неформату дуже раджу.
Peste Noire
Раньше слушал, но не особо нравилось и то из-за того, что очень раньше увлекался блекухой.
сейчас немного попустило, поэтому более не слушаю, хотя внесли достаточно весомый вклад в развитие нс движения в Украине.
Glukogen
Ооо! То є наш Калаврат! Логіка у чуваків не дуже в моді, зато душевні пісні. А голос який... Не намилуєшся!
І дуже дивно чути, коли мавпоподібна людина називає інших людей мавпами.
Haydamaka
Почув колись випадково "29 січня" та "честь та кров". Дуже сподобались, думаю "оо, класний гурт, треба скачати собі". Скачав, послухав, розчарувався( Не знаю, не надто мене надихають тексти на кшталт "очі сповнені гніву за нашу расу" або "воїн білої раси" або інші скінгедівські загони. Хоча ті 2 пісні ("29 січня" і "честь та кров") дуже подобаюся і зараз. Послухати їх рекомендую, красиві й мелодійні. А загалом музичку роблять непогану. Хоча, повторюся, на любителя. Мене не "поперло"
Fiv
Не чув, тому цікавлюсь...
Це щось на нодобі "Кому Вниз" Чи щось трохи жвавіше?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.