Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я - Дан, останній представник своєї раси в галактиці. Я тривалий час працював найманцем, і робив багато нехороших справ. Я б хотів би вступити в Республіку, щоб піти потім до Ордену Джедаїв, вчитись стриманості, мудрості, і для того щоб застосовувати свої вміння на користь великої і справедливої держави, а не якихось лоло-полісів.
Я Республіку бачу я сильну державу, сили якої постійно ростуть. Якщо комусь і треба довірити долю Галактики - найсправедливіше керувати нею лише Республіка. А недоліком в республіці є можливо форма правління, яка передбачає дуже багато розмов і флуду перед тим, як зробити зважені рішення. Хоча не мені судити, її правителі і так створили державу кращу ніж інші.
В Нашій Галактиці я перебуваю від її народження ) Я ще був свідком Великого Вибуху.. який породив багато планет і зоряних систем. Корусант тоді був розпеченою яскравою кулею, ніколи не думав що він стане столицею великої держави. Крім цього імені що у мене зараз, мене ще якийсь час знали під під ім’ям Obi-Wan.
Black Hawk
27.7.2010, 19:48
Орден знает и помнит кандидата. Давным давно Obi-Wan'ом назывался он. По пути Джедая шёл и Сила вела его. На свои плечи взвалил ношу, которую несёт Орден. Ценным союзником и мудрым джедаем может он вновь стать. Совет вынес решение. Орден рассмотрит твою кандидатуру.
Заявка переноситься в раздел Ордена.
Haydamaka
27.7.2010, 19:58
вчитись стриманості, мудрості, і для того щоб застосовувати свої вміння на користь великої і справедливої держави
У свою чергу, чому ти можеш навчити нас?
І взагалі, яке астосування своїх лідерських якостей і досвіду бачиш в Ордені?
Obi-Wan, Падший Джедай, и Dan Mor, Владыка Ситхов, по мановению руки которого пали десятки Джедаев и сотни наших союзников, не должен переступить порог Храма. Даже многолетнее изгнание не способно смыть кровь с его рук. Слишком тяжело на нём отпечаталось прошлое. Погибнет Орден, если быть ему с нами.
(Haydamaka @ 27.7.2010, 20:58)

У свою чергу, чому ти можеш навчити нас?
І взагалі, яке астосування своїх лідерських якостей і досвіду бачиш в Ордені?
У мене був нещодавно сон, і дуже яскравий.. відчуття було що наче це й не сон. Мені приснилось, що навколо однієї планети Республіки кружляє армада військових ворожих кораблів, і на планету висаджується десант воїнів, зі світловими мечами. Вони всі кричать лольні вигуки... що вони з якогось клану, незграбно вимахуючи мечами при цьому. Мечі жовтого і червоного кольору... Джедаї, що були на планеті, вступили в бій з ними. Але ворогів було значно більше, і всі рицарі Республіки загинули... Сподіваюсь це лише сон, який ніколи не втілиться в реальності.
В своєму сні я бачив як сміливі і сильні воїни гинули у відкритому бою... вони вірили в Силу, у власні сили, і під час сутички були сконцентровані на своїх вміннях. Я не вважаю себе лідером, але своїм досвідом з тактики і стратегії у військової справі я міг би поділитись з джедаями, якщо вони захочуть звісно.
Haydamaka
27.7.2010, 20:41
Гадаю, що багато хто сумнівається зараз у виборі, але особисто я не проти був би бачити тебе в Ордені.
Неправильно робити висновки, ґрунтуючись виключно на тому, в яких кланах людина була. Зрозуміло, що і роль відповідну у них відігравала. Особисто в мене негативне ставлення викликають лише випадки, коли має місце відверта і безпідставна біганина кланами, що демонструє повне нехтування рольовою грою. А цього в данному випадку не спостерігається.
Дан.
На моем жизненом пути ты несколько раз покидал Орден. По каким причинам это происходило?
(centrix @ 27.7.2010, 22:01)

Дан.
На моем жизненом пути ты несколько раз покидал Орден. По каким причинам это происходило?
Наскільки я пам’ятаю я пішов з Ордену лише один раз, а не кілька. З тої причини, що на той момент мені нічому було вчитись в ньому далі.
Слова учителя вернули джедая в чувство лишь на секунду. Он откинул капюшон, и все увидели его мертвенно-бледное, как будто искажённое предсмертными мучениями ситской маски лицо.
Кисть руки, которой он сжимал меч, напротив, была пунцово-красной, и на ней фантасмагорическим рисунком проступали вены. Рот искривился в попытке сражаться с раздиравшим его изнутри возмущением Силы, его била дрожь, и холод волнами расходился от него.
Но прежде, чем он успел что-то сделать, связь, соединявшая его с невидимым врагом, лопнула, и молодой джедай повалился на пол.
Мої співчуття... я чимось можу допомогти?
Я помню, как ты управлял Империей.
Хотелось бы знать, у тебя есть какие-то планы на Орден или Республику целиком? Т.е. каким ты видишь своё будущее положение в государстве?
(Nikooz @ 27.7.2010, 22:33)

Я помню, как ты управлял Империей.
Хотелось бы знать, у тебя есть какие-то планы на Орден или Республику целиком? Т.е. каким ты видишь своё будущее положение в государстве?
Я не збираюсь впливати на керівництво Республіки чи Ордену, чи намагатись самому стати керівником.
У мене плани стати Рицарем Джедаєм, і стати корисним для Республіки.
(Dan Mor @ 27.7.2010, 22:44)

Я не збираюсь впливати на керівництво Республіки чи Ордену, чи намагатись самому стати керівником.
У мене плани стати Рицарем Джедаєм, і стати корисним для Республіки.
Планы хорошие, а как Рыцарь Джедай Дан нам точно пригодиться. Он всегда был стабильно хорошим игроком =)
Голосую
ЗА.
Всегда было интересно, что творилось внутри остальных кланов. Можешь рассказать о том времени, которое ты провёл в различных организациях после Империи?
Та нічого особливого за межами Республіки люди не переживають. Живуть собі потихеньку, без особливої глобальної цілі... Та і в яких я організаціях був?.. Тільки у Равніці. Така собі маленька країнка. Люди там намагалися створити щось красиве. Я в їхні справи не втручався, там просто було затишно і безпечно.
А, згадав ще що був у Ауткасті. Ну назва сама за себе говорить, я тому туди і пішов. В їхні справи також не втручався. На той час це була формальна організація, де нічого особливого не створювалось.. туди йшли люди, які не знали куди йти... просто заради якогось почуття спокою...
Приветствую, Дан. Скажи, как ты понимаешь выражение: "Джедай действует, как штиль в мире с Силой".
Думаю це означає, що дії Джедая повинні бути спокійними і розважливими.
Хорошо, ты на правильном пути, но постарайся порассуждать и дать более развернутый ответ.
Потрібно мати ясний розум, щоб робити правильні вчинки. Не піддаватись емоціям, що спонтанно виникають, а керуватись справжніми відчуттями. І звертатись до Сили, лише з чітким бажанням творити мир.
Скажи, что в твоем понимании быть уважаемым джедаем?
Хотел бы я тебе позадавать еще вопросы, но не вижу в этом смысла

Знаю тебя только как руководителя и администратора, неплохо было бы еще и как соклана

Вобщем, буду рад видеть тебя в рядах Ордена.
Как сказал centrix,
как Рыцарь Джедай Дан нам точно пригодиться
3a.
(Light Crown @ 28.7.2010, 17:50)

Скажи, что в твоем понимании быть уважаемым джедаем?
Значить бути Джедаєм, якого поважають інші Джедаї і республіканці. За людські риси, за професіональні вміння, за правильні вчинки...
Хорошо. Присоединяюсь к словам Nikooz'а: буду рад видеть тебя в Ордене.
ЗА.
Constantine
28.7.2010, 19:57
ой лоло..)) Я не верю, что в ордене джедаев Дан сможет реализовать свой не малый потенциал))) а если и реализуешь, то это может выйти нам боком,имхо )))
лучше бы ты возглавил Империю, чтобы было с кем воевать в предстоящей, обещанной тобою, галактической войне

(Dan Mor @ 27.7.2010, 20:35)

піти потім до Ордену Джедаїв, вчитись стриманості, мудрості, і для того щоб застосовувати свої вміння на користь великої і справедливої держави, а не якихось лоло-полісів.
Судя по тому, что я видел за 4 года, демократия - это не твоё )
То, что ты будешь учиться мудрости и сдержанности - это все "порожні теревені" имхо))
Каковы действительные причины твоего вступление в орден?) Они вообще есть?
как Рыцарь Джедай Дан нам точно пригодиться
Полностью согласен, присоединяюсь к словам Центрикса, и Никоза. Буду рад тебя видеть в Ордене Джедаев.
Поддерживаю =)
Gerontos
28.7.2010, 20:31
я тільки що помітив що кандидат не має права подавати заяву в орден
"
Лишь сильные духом и телом республиканцы, пробывшие в Республике более 1 месяца могут подать заявку в Орден"
чому модери цього не помітили? чи я чогось не знаю?
знаю що за це получу, навіть якщо і прав опинюсь
кандадат спочатку подавав заявку в Республіку, проте Орден вирішив розглянути її персонально) © Ralf
(Garibaldi @ 6.10.2008, 1:03)

8. В випадку, якщо Ви вже визначалися до якої Системи Республіки бажаєте згодом потрапити, Ви маєте право проінформувати у Вашій заявці Представника цієї Системи.
Примітка 1 : У разі, якщо Представник погоджується, що Система бажає розглянути Вашу кандидатуру Ваша заявка переходить до юрисдикції Системи
(Constantine @ 28.7.2010, 20:57)

Каковы действительные причины твоего вступление в орден?) Они вообще есть?

Це і є дійсні, я їх назвав.
Black Hawk
29.7.2010, 11:37
(Dan Mor @ 28.7.2010, 18:59)

Значить бути Джедаєм, якого поважають інші Джедаї і республіканці. За людські риси, за професіональні вміння, за правильні вчинки...
Но с правильными поступками иногда бывают проблемы. Когда ты поступаешь правильно, для блага других, или же делаешь какое-то действие, потому что видишь последствия - а другие не согласны с твоими поступками. Как ты поступишь в такой ситуации? Как понять когда ты поступаешь правильно, а когда тебе кажеться, что ты поступаешь правильно?
Для цього мабудь Орден і існує, щоб були надійні люди, які могли оцінити тебе зі сторони, яким ти довіряєш, до яких прислухаєшся.
Constantine
29.7.2010, 21:30
мне кажется, что это не твое ) но как же тебе отказать..
ЗА )
ЗА. Коли Dan Mor був імператором і самому часом хотілося вступити в імперію) Творець, ініціатор, керівник, боєць, статег і т.д. і т.п. Як на мене, Dan Mor і Орден цілком сумісні)
Слова кандидата убедили меня в правильности его намерений. Надеюсь, Дан действительно сможет вновь воспитать в себе качества настоящего джедая, и не растеряет своей знаменитой инициативности. Голосую За .
Не вижу смысла затягивать заявку. Тут всё уже ясно

Поздравляю Дан, ты принят в Орден)
Теперь ты снова несешь на своих плечах ответственность за граждан Нашей Галактики не только как админ, но и как хранитель мира =)