Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Имперії і Конституціею Республіки.
Планета на якій я народився зветься Татуін.Мені 20 років.Мої батьки загинули коли мені було 17 років, вони летіли на кораблі та врізались в астероїд та корабель розорвало на частинки.Після цієї трагедії я пересилився на планету Коруссант.Я почав нове житя.Я мріяв стати солдатом в армії Республіки.Я приймав участь у битві клонів на планеті Гіанозіс.Я був тяжко ранений в плече,
та мене оглушило.Мене витяг мій друг з поля бую.Тоді він служив вже в армії і був солдатом.Я був йому дуже вдачний,тому що він врятував мені життя.Коли я прийшов до тями, то у мене вже було забинтовано плече та голова.Після бою я запитав у нього-"Хто виграв битву",він сказав, що ми.Тоді ми відірвались по повній.Ми пили,іли короче говоря святкували перемогу.Доречі тоді він мені і запропонував полетіти на його рідну планету Коруссант.Він розказав мені,що там народився та виріс.Розказав як він поступав в армію,розказав як служив до того як познайомились та поторушували.Той вечір мені запам'ятався нодовго.Тоді вже давно всі поснули,а ми все сиділи та розказували друг другу історії,які точно історії я вже не пам'ятаю.А щодо того,що він пропонував мені полетіти з ним на його рідну планету, то я погодився.
Коли ми летіли з ним до планети подорозі на нас напали 5 зорельотів Імперії.(тоді ми пролетали повз планети Корелия)І нас почали атакувати.Ми відстрілювались але все було марно.Корабель підбили і стався вибух переднього края корабля ,і людей 5-8 загинуло та ми почали падати на планету Корелия.Нам повезло тому що ми були на іньшому краю корабля.На кораблі було 2 X-Wing (корабиль був середнього розміру и мав ці кораблі)мені вдалось сісти в корабель і я утік,а інші люди екипажу загинули,а куди дівся мій друг я не знаю. Я знову прилетів на Корусант и подаю заяву в Республіку