Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
TheSlayeron
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Taurus
Я ознайовся з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Народився на планеті Дералія.В дитинстві я багато читав і слухав про великого джедая Ревана.одного разу я знайшов в майстерні батька світловій меч.Він побачивши це вирішив що настала пора розповісти мені всю правду.Колись батько був джедаем проте в одній з міссій його було важко поранено і Рада джедаїв вирішила відправити його на цю планету бо він вже не міг битися як раніше.Батько вирішив навчати мене мистецтву володіння світлового меча а також простих прийомів Сили бо він знав що я все одно не відстану від нього.За те щоя добре вправлявся з тренуванням(а також через те що мало не вгробив сарай biggrin.gif )мій батько назвав мене TheSlayeron.Через 10 років після того як я знайшов меч я вже добре володів ним а також деякими прийомами Сили.Я вирішив політати по галактиці для того аби пізнати світ.На одній планеті на мене несподівано напав Ситх.Я вирішив битися з ним але побачивши що мені його не перемогти я почав відходити.коли я уже був у пастці несподівано з"явився джедай та почав битися з Ситхом.Я вирішив допомогти джедаю та разом мі вбили того Ситха.Після цього ми розмовляли і дізнавшись хто я вирішив направити мене до храму джедаїв для того аби я вивчився як слід.через якийсь час я вивчився і я прийняв рішення стати Республіканцем.

Я хочу вступити до Республіки бо я вважаю Республіканців добрими і справеливими людьми

+Республіки-Сильні добрі виховані люди
-Республіки-за останній час я такого не бачив

На UAG я вже десь з півроку

Попередній нік:Slayeron
Nikooz
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.