Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Slayeron
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Taurus
Я ознайовся з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Народився на планеті Дералія.В дитинстві я багато читав і слухав про великого джедая Ревана.одного разу я знайшов в майстерні батька світловій меч.Він побачивши це вирішив що настала пора розповісти мені всю правду.Колись батько був джедаем проте в одній з міссій його було важко поранено і Рада джедаїв вирішила відправити його на цю планету бо він вже не міг битися як раніше.Батько вирішив навчати мене мистецтву володіння світлового меча а також простих прийомів Сили бо він знав що я все одно не відстану від нього.За те щоя добре вправлявся з тренуванням(а також через те що мало не вгробив сарай biggrin.gif )мій батько назвав мене TheSlayeron.Через 10 років після того як я знайшов меч я вже добре володів ним а також деякими прийомами Сили.Я вирішив політати по галактиці для того аби пізнати світ.На одній планеті на мене несподівано напав Ситх.Я вирішив битися з ним але побачивши що мені його не перемогти я почав відходити.коли я уже був у пастці несподівано з"явився джедай та почав битися з Ситхом.Я вирішив допомогти джедаю та разом мі вбили того Ситха.Після цього ми розмовляли і дізнавшись хто я вирішив направити мене до храму джедаїв для того аби я вивчився як слід.через якийсь час я вивчився і я прийняв рішення стати Республіканцем.

Я хочу вступити до Республіки бо я вважаю Республіканців добрими і справеливими людьми

+Республіки-Сильні добрі виховані люди
-Республіки-за останній час я такого не бачив

На UAG я вже десь з півроку

Попередній нік:Slayeron
TOUR
Приветствую! Что изменилось со времени подачи последней заявки. И почему у тебя на аватаре стоит лорд ситхов Дарт Реван? Єто нужно исправить.
Hot
Приветствую тебя расскажи мне про Асоку Тано.
Taurus
Light Crown:
Прветствую!
Если ты насчет меня то со времен моей последней заявки я сильно изменился и по мне в лучшую сторону (сори за нескромность)
Я выучил много разных приемов набрался опыта и их использования в битве
Изобрел свои методы ведения боя так что с моим арсенолом сражений я возможно смогу победить некоторых сильных республиканцев
А если ты про юаг то я не особо об этом знаю т.к. в послежнее время меня не было в игре
Да это действительно аватарка Дарта Ревана идущего по зданию в развалинах на Дантуине
Дело в том что во всем мире Sta Wars по моему этот персонаж занимает место номер 1 если было бы голосование насчет лучшего персонажа я бы свой голос отдал бы ему
к тому же мне просто нравится эта аватарка

(Hot @ 8.7.2010, 12:15) *

Приветствую тебя расскажи мне про Асоку Тано.

Приветствую Hot!
Что я могу рассказать об Асоке Тано
Она была Твмлеком и наверно единственным Падаваном Энекина Скайуокера
Впервые они встретились во время одного из сражений на какой-то городской планете когда вместо боеприпасов и подкреплений прибыла только она
асока помогла Энекину взорвать генератор щита благодаря чему клоны и Оби-ван выиграли битву
Дальше Асока и Энекин получили задание привезти живым сына Джаббы Хатта на Татуин
Во время его выполнения Асока не раз чуствовала что быть джедаем это очень не простое дело
На этой миссии ей довелось провестси драки с дроидами сразится с настоящим Ситхом Ассаж Вентрес и магнастражами а также полетать(как на корабле-развалюхе так и на гигантском жуке _a1.gif )
После успешного выполнения задания Энекин согласился учить Асоку
Дальше я не знаю что было
Асока отличается острым умом но все же ведет себя не всегда ответственно
Хорошо владеет светомечом
На главной странице этого сайта изображена именно она
Nikooz
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.