Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Krim
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Senior
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Моє імя Krim Я народився на планеті Кор.Та планета була дуже бідна і я не міг в ній пізнати багато знань та сили щоб стати джедаєм.Я вирішив піти у подорож по різних планетах та галактиках шоб стати сильнішим.Мене навчав один сильний джедай.Він мене навчив всього що знав.І знов я мав продовжувати свою подорож.З того часу коли я подорожую,я познайомився з багатьма розумними людьми і кожна та людина мені давала різні поради.Но я прийняв рішення покінчити зі своїми подорожами і вступити в ряди республіки.

Хочу служити в армію республіки,та нести людям добро.

Плюс:
Позитивні гравці,сильний і дружній колектив.
мінус:
не бачу мінусів

Термін перебування 1-3 роки на юага

З часом хочу потрапити в орден джедаїв.

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
Devil King -
Dirol -
Exelent - Проти
Fallen -
Grave Max -
Nikooz -
Praetor -
Saimont - Против
Virgo -
Xemul - Проти
Zilbit -
Nikooz
Термін перебування 1-3 роки на юага

Может ты определишься ?
Zoro
Ты думаешь солдаты несут добро ? Они как бы выполняют указы выше стоящих... Так вот если тебе скажут застрелить зайчика(если ты этого не сделаешь, то произойдет непоправимое... погибнут тысячи людишек), то ты это выполнишь этот указ ?
Может ты определишься ?
Зачем, скажишь что 1 или 3 года это большая разница ?))
-Senior
(Nikooz @ 28.6.2010, 1:04) *

Может ты определишься ?

ну десь приблизно на 1 рік!

(Zoro @ 28.6.2010, 2:34) *

Ты думаешь солдаты несут добро ? Они как бы выполняют указы выше стоящих... Так вот если тебе скажут застрелить зайчика(если ты этого не сделаешь, то произойдет непоправимое... погибнут тысячи людишек), то ты это выполнишь этот указ ?
Может ты определишься ?
Зачем, скажишь что 1 или 3 года это большая разница ?))

Я буду виконувати накази!Але я думаю мені будуть наказувати вбивати тих людей які роблять злочини і шось типу иого
Malfurion
Swin зашел в приемную, немного зевая. Посмотрел вокруг, увдел нескольких новых кандидатов. Он зевнул напоследок и подошел к одному из них. Посмотрев в заявку он узнал, что зовут его Крим. Он уже было хотел уйти, как что то насторожило его. Он сказал ему:
Еще один слепой, который не видит минусов. Ха! Вы думаете, когда идете сюда, что Республика идеальна? Что если вы не напишите минусы, вас не будут много спрашивать? Или вы просто списываете минусы у друг друга? Найди три минуса республики, и опредились наконец: Тына юаге 1 год, 2 года или 3 года!
Nikooz
Лол! У тебя спрашивают не сколько ты будешь на ЮАГ"е, а сколько ты уже тут.
-Senior
Еще один слепой, который не видит минусов. Ха! Вы думаете, когда идете сюда, что Республика идеальна? Что если вы не напишите минусы, вас не будут много спрашивать? Или вы просто списываете минусы у друг друга? Найди три минуса республики, и опредились наконец: Тына юаге 1 год, 2 года или 3 года!
[/quote]

Ну я думаю шо багато гравців приділяють дуже мало часу республіці,малий онлайн,є люли які не завжди відповідають за свої вчинки.

пару днів
Olsney
є люли які не завжди відповідають за свої вчинки.

Например?

багато гравців приділяють дуже мало часу республіці

Например?

Ололо, ты сначала написал 1 год, а потом исправил на пару днів)) Ты не понял вопрос?)) Или как это понимать) Сначала ты пишешь 1-3 лет, потом 1 год, а теперь пару дней?)
-Senior
(Grave Max @ 28.6.2010, 11:20) *

Например?
ну наприклад:один гравець помилився або не то зробив і йому кажуть шо то він а той гравець заперечує шо то він.

Например?

ну наприклад:деякі гравці приділять час тільки для себе а на квести які задають із республіки не виконує.

я не поняв запитання я на юага пару днів
TOUR
Приветстсвую! У меня к тебе вопрос:
1. Почему у тебя на аватаре стоит ситх Дарт Сион? Это нужно исправить.
2. Как ты любишь уединяться?
Malfurion
Swin псмотрел на кандидата и подумал. Хорошо подумав, он решил:
Я вижу ты теряешься в впоросах, подумай внимательно сам, готов ли ты идти в Республику или нет? Я не поддерживаю сейчас тебя.
-Senior
(Light Crown @ 28.6.2010, 11:33) *

Приветстсвую! У меня к тебе вопрос:
1. Почему у тебя на аватаре стоит ситх Дарт Сион? Это нужно исправить.
2. Как ты любишь уединяться?

1.я не знав шо то за картинка в мене стоїть я пошукав просто по неті і поставив собі.
2.Люблю полазити по неті і послухати музику.

(Swin @ 28.6.2010, 11:35) *

Swin псмотрел на кандидата и подумал. Хорошо подумав, он решил:
Я вижу ты теряешься в впоросах, подумай внимательно сам, готов ли ты идти в Республику или нет? Я не поддерживаю сейчас тебя.

Я готовий просто ше не докінця привик.
TOUR
Просто нашел в Интернете? Прости, друг, но в Республику просто так не попадают- ПРОТИВ.
-Saimont
Человек недавно не ЮАГе. Пусть он немного привыкнет к его атмосфере, и сосредоточиться, собереться с мыслями и подумает. Он подал заявление, так сказать "на скорую руку". Соберись и подай заявление когда будешь готов, пока что я Против
Slod
Не поддерживаю, думаю причины ясны...
Chensky
Угу, просто знайшов в Інеті.. )) якось так.. епічно фейлічно.
Недосвідченість, побачив знайоме слово і давай заявку подавати.. Радує, що хоча б правила подання прочитав _a1.gif
Зарано тобі ще, не підтримую.

p.s. освойся тут, знайди друзів.. розберись з балансом сил і тоді вирішуй, куди тобі потрібно _a1.gif
Xemul
Krim сори но я против, рано тебя еще. И совет не пытайся пока вступать в какой то клан тебя все равно не возьмут, так как мало еще играешь, да и активность маленькая.
Поиграй месяц-два и потом делай правильные выводы.
Exelent
Ще не досвідчений ти і відповіді твої. ПРОТИ. Ти ще не готовий і забагато заплутаних відповідей.
Ralf
Відмовлено.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.