Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах і Конституцією Республіки. З правилами Республіки та Імперії не зміг ознайомитися, тому що посилання на правила Республіки не працює, а Імперії, як мені відомо вже немає
* Доречі, було б доречно замінити обов'язкові "правдиві слова",а то всі брешуть ))) *
Красиву розповідь про своє дитинство, свої пригоди, і як я сюди потрапив, своїх батьків і інше, я напишу вже пізніше, коли буде можливість, а то не хочеться бути банальним, та і думаю вам не цікаво читати банальність.А так загальна інформація:
Рідна планета - Датомір
Вік - 22 роки
Раса - Датомірець ( *КЕП

* )
причина вступу - якби це не звучало, але "имено сдесь мы провели годы чудесные". Якщо ж для формальності, то завжди був прихильником Республіки і всього високого, доброго, світлого )
Своє бачення Республіки:
плюси в тому що це Республіка, в тому що вона ще досі перебуває на головній сторінці форума, а не зникла кудись у підпілля ( за це велике дякую всім, хто це зробив можливим )
ну а мінус, як я розумію в малій активності і буденості всього, що відбувається ( але як відомо мені, це вже давно на всьому порталі )
На порталі більше 3 років, попередні нікнейм був зареєстрований 18 лютого 2007 року-
https://xjedi.com/forum/index.php?showuser=923 але дуже довгий період не грав, і взагалі не знав, що відбувалося..
МОжливо будуть питання, чому не за Ревана, відповідь - хочеться якось по іншому все почати )
Куди ще піду не вирішив..і прохання до тих, хто раптом пам'ятає мене - не враховувати мої давні заслуги в цій заявці, і вважайте, що це зовсім нова людина *я про квести і питання, а то я ж сам давно не грав, потрібно згадувати, як це грати *
i |
| Сповіщення:
Голоси Членів Приймальної Коміссії: Devil King - Dirol - Exelent - Fallen - Grave Max - Nikooz - 3а Praetor - 3а Saimont - 3a Virgo - Xemul - Zilbit - Zoro -
|
Tramp ты не прав)) Империя существует
ВОТА
вот Конституция Республики
Так что ты не прав...
Кандидат говорит не правду временно не
поддержую))))
Еще такой вопрос: Орден или Армия какое твое предназначение на данном етапе?
Хоча і бачив тебе, але легкий вступ не збирався робити))
А тепер до справи. який твій стиль гри і яким мечем ти граєш(Сінгл, глефа чи дуали)?
А может лучше под оффом ?) Под Revan'ом)
Ведь так даже заявку писать не придется)
Ксемул, я не про Конституцію, а про
нажми на силочку правила Республіки ось
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
я писав, що їх немає цих правил, тому не зміг ознайомитися, я про Правила писав, а не про КОнституцію)))і якраз про КОнституцію я написав, що ознайомився.. А з приводу Імперії, це вже моя помилочка, вибачаюся за необачність, просто звик, що вони на форумі, а тепер у підпіллі, не звично))) але з їхніми правилами також щось мені не пощастило познайомитися)))
на даному етапі, думаю Армія
Граю сінглом, дуали для фану, коли набридло грати...глефою не вмію
Нікуз, неа..Реван не хо поки))
З.І Взяв мене брехуном зробив, аяяяяй)))) а всього на всього проблеми у перекладі були
Сєрьожки. Підтримую.
Вампа, а шо поробиш.
Знаем этого лола) Причин проголосовать против не вижу,плюс много для Республики сделал,так что За)
Однозначно поддерживаю! Ты во многом пригодишься Республике.
Согласен с остальными.Я За чтобы ты вернулся к нам.
Поскольку я слыхал про Ревана, про то что он находиться ( Вроде бы ) в зале славы, я думая что я соглашусь с мнениями соклановцев и проголосую За
Ні так не цікаво відразу за голосувати)) Подуелься разів з 5 з будь-яким гравцем з топ-50. І опиши свої і його недоліки в битві))
Екселент, і правильно, що даєш практичне завдання, а то давно не грав, навіть кліент ще не про інсталів
фото-звіт робити ?
Саімонт, так, Реван є героєм Республіки * пф, як пафосно звучить ))))) *, і перебуває у Залі Слави ще до цього часу, але ж я не Реван, я Бродяга..
це прохання до всіх, будь-ласка позадавайте якихось цікавих практичних *бажано*, але не дуже багато, квестів, щоб я хоча б трішки згадав, як воно мишку задрачувати
Поясню чому я шукаю собі геморой, якби я хотів так просто в Республіку, то я б Реваном пішов, а так хочеться, якось по новому, хочеться, щоб було не скучно, а щоб так було, щось поробити потрібно ))))
Всі хто проголосували ЗА через авторитет Ревана, велике дякую вам за гарну думку, але якщо раптом хочете мені придумати щось цікаве, я буду не проти ))
Ось, такий я лол
Не знаю на счет интересного, щас с этим неувязки) А вот просто задание держи: узнай причину войны между БС и СГ, да и напиши, что ты об этом думаешь)
Не треба особливо розтягувати задоволення від вступу в Республіку) Якщо хочеш по-новому і щось робити корисне, то краще вже в самій Республіці, тому що все цікаве й нове, що є на порталі, значною мірою залежить від нас самих. А досвіду тобі аж ніяк не бракує) Підтримую.
Привет
Ну раз ты так хочешь практического задания, то держи, хотя тут и пописать придётся) Напиши мне чёткий план победы за республиканцев на Хоте (сидж). И напиши мне все плюсы и минусы каждого класса (джедая, техника, снайпера и т.д.)
И пришли мне скриншот победы за республиканцев сделанный тобой мне в ПМ, дабы не нарушать ролевую атмосферуУдачи
-Трамп....Читая историю и ответы Xemul задумался и решил подойти пообщаться в плотную
-Трамп скажи ты говоришь что тебя нужно тестировать как и всех поступающих, но все знаю тебя как Ревана и они просто не могу сказать по другому. Если бы тестировали как всех то твоя заявка была бы сразу закрыта по причине отказов и не правильного оформления. Но ты же Реван герой Республики, к тебе должны так и относится так же.
Я ЗА Ревана и против Трампа)))).
-А пока вот такой вопрос:
Скажи ты ведь был Мандолором и что ты делал для Ман? и почему ты ушёл с етого поста?
Xemul застыл в ожидании.........
Практичні завдання я трішки пізніше пороблю * коли гра заінсталіться *, а поки відповідь на питання:
Ксемула :
Так, був період, коли я взяв на себе посаду І.О. Мандалора, ситуація там була така. Клан Мандалорів виходив на офіційний рівень, але сам Мандалор кудись зник, всю возню з оффом на себе взяв його замісник Maxsim, але не встигнувши щось зробити, він був вбит * забанен *, потім його клон * мульт * спробував продовжити роботу , але і той був вбит *забанен*, в цей момент я вирішив взяти проблему створення клана на себе. На той момент, я відповідав за рольову частину клану, і в новоствореному оффі повинен був бути головним по спец. підрозділі, але не вийшло. Так ось я на посаді І.О Мандалора повністю з неофф клана, зробив його оффом зі всіма наступними формальностями і ситуаціями, такі , як кодекс, правила, звання, взагалі внутрікланове життя* звичайно, що з допомогою однокланівців *, потім в наш клан прийшов по мойому прохання мій старий знайомий Oriw, я ж так, як хотів з самого початку почав займатися окремо Орденом * спец.підрозділом *, а права І.О. Мандалора віддав йому...
Потім щось, якось з часом почав створюватися новий клан - Outcast моїм знайомим Spectr-ом, в Мандолорцях все було більш менш, Оріш гарно справлявся зі своїми повноваженнями, тим паче повернувся замісник, тільки вже під ім'ям Гімлі.Мене Спектр запросив в основу новоствореного клана, я не відмовився.
Над інформацією для Нікуза ще працюю, практичні трішки пізніше ))
Что по твоему надо иметь кандидату, чтобы попасть в Республику?
емс..ім'я, яке відповідає вимогам портала, авку, правильно подану заяву, успішно пройдені квести і відповіді, багато позитивних ЗА, бажання, самовпевненість, прагнення до самопокрашення і наполеглевість у разі відмови
З мене досить того що ти напишеш. Я тоді довіряю)) так що почекаю)) але не затягуй)) Тоді теоретичне завдання. Розкажи мені про самого Ревана і його досягнення))
По твоему это все характеристики, которые нужны, чтобы вступить в Республику?
Ну найголовніше бажання бути Республіканцем, а всі інші характеристики можна змінити/підняти в залежності від поставленої ситуації
Екселент, про Ревана, той що КОТОР, чи той що не я ?
-Трамп вообще ты соврал, ты никогда не был Мадолором и твоя история о герое республике Реване
))))Вот для тебя задние:До меня дошли слухи что на планете Х были захвачены в плен 2-е вампи, их захватили 4 ситха и 2-а солдата похожих на Республиканских.
Твоя задача найти эту планету совершить посадку, найти и по возможности ликвидировать угрозу. Все должно быть описано в ролевой форме со скринами.Xemul поклонился и пошёл дальше по комнате......
Ну гаразд розповідай про обох))
Екселент, нарешті я потрапив на когось із топ 50..це був Left ( зараз він на 22 місці )
Із 5 дуель я зміг його перемогти тільки 1 раз. Із моїх недоліків можу сказати, що це :
ще погано відчуваю ситуацію, не настільки ловкий наскільки би хотілося, часто сам поспішаю і потрапляю на сабер супротивника
із його мінусів * дуже важко знайти , але думаю *
що його можна спровокувати на атаку і використати у свій плюс
Нікуз, з приводу війни СГ і БС, те що я поки дізнався і логічно вивів: ця війна ще почалася з особистої не приязності між гравцями клана СГ і Демонс, потім Демонс увійшли в БС, продовжилося там.
Також мені здалося, що ця війна немає сенсу, оскільки деякі члени кланів навіть не знають причини війни і чого хочуть отримати в результаті перемоги, думаю , що ця війна є просто виявом особистої антиприязності деяких персон з обох кланів
Екселент, про Ревана, той що не я:
Почалося все в далекому 2007 році в лютому, тоді Реван мав намір стати членом Імперії, тоді ще його по іншому звали. Але йому було відмовлено через *немає 20 повідомлень на сервері*, отримавши 20 повідомлень, він вирішив поступити в Республіку, але вже з іншим ім'ям. На той момент по Галактиці проходила 1 Галактична Війна. Реван вирішив зарекретуватися в Армію, він потрапив в сквад WoD, командуванням якого займався спочатку Mace, а потім Геронтос, а в майбутньому Матадор..але Галактична війна вже підходила до свого логічного завершення, Республіка перемогла, тоді Головнокомандуючим був ДенАн..
В спокійне не військовий час Реван в Армії дослужився до звання Guard ( це було треттє звання після Рекрута і Солджера ). ПРотягом цього часу він намагався потрапити в Орден Джедаїв. Йому відмовляли два рази. Але ось новим Магістром став його старий товариш, з яким вони познайомилися під час Галактичної війни, Біг Філ. З його допомогою і порадами, Реван потрапляє в Орден Джедаїв. Після деякого часу Реван уходить з Ордену і з Республіки і йде шукати більше знань.
*далі напишу пізніше, на роботу просто час, не встигаю* )
Оки) Спасибо, я за
i |
| Сповіщення: Закрыто до приезда кандидата. |