Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Wergon
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Wergon
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Добрий вечір шановні республіканці, мене звати Wergon. Ось моя історія:
Родився я на планеті Корусант в нижніх рівнях, і до 16 років розказувати нічого. Виживав переважно за допомогою крадіжок, знав усі вулички і проходи нижнього міста. Одного вечора я прогулювався по вулицях в пошуку чергового роззяви. Дійшовши майже до бару, я помітив незнайомця, якого раніше ніколи тут не бачив. Він йшов не поспішаючи по вулиці і пильно когось виглядував в натовпі. На мою думку, він був явно заклопотаний чим завгодно, окрім свого гаманця. Я рушив через натовп йому на зустріч, приготувавши ніж. Коли ми наблизились впритул один до одного, я підрізав його кишеню, зловив його падаючий гаманець і почав бігти. На привеликий мій жаль, незнайомець подався слідом за мною. Звернувши в провулок, я почав набирати швидкість, але раптом я відчув як з правого боку в мене щось врізалось. Удар був настільки сильний, що я побачив своє взуття на фоні стіни. Приземлившись обличчям в асфальт, я почав потихенько підводитись і розглядати, що це в мене врізалось. Це був ящик заповнений різним сміттям. Не збагнувши хто його в мене жбурнув, я почав підніматись. В цей момент мене зловив за руку роззява в якого я вкрав гаманець. Промовивши:
- Ось так завжди, вічно хтось намагається сперти мій гаманець. -Простяшнувши свою руку незнайомець вихопив у мене свій власний гаманець промовляючи.
- А ну віддай сюди. Я бачу ти не погано бігаєш і знаєш ці вулиці, не хочеш заробити грошенят?
- Дивлячись, що придеться робити? -Промовив я йому.
- Я шукаю тут одну людину, якщо допоможеш мені його зловити, я тобі заплачу 4000 CUAG.
- Окей, тільки дивись не обдури мене. -Відповів я незнайомцю з певною тривогою.
Після того як ми зловили потрібну нам людину, незнайомиць забрав в нього сумку. Ми подались в бар для того, що б більш детально познайомитись. Там я дізнався, що незнайомця звати Giterball, він числеться в таємному клані ZS|LTS (Zipfo School|Light Side), тут виконував своє завдання. При розмові з Giterball'om я розповів як тут живу, чим заробляю на прожиття. На мій великий подив Giterball запросив мене летіти з ним на базу ZS|LTS. Я погодився з його запрошенням думаючи, що ця зміна буде мені на кращє.
Прилетівши на базу ЗС, я подав заявку на вступ до їхнього клану, мене прийняли в їх ряди. Там я познайомився з чудовими людьми, але не все було так добре як мені хотілось. Мене почали турбувати дивні сни, в яких я бачив як мої друзі Giterball, Omega, Sprax. Покидають світлу сторону сили і стають на бік теранії, Імперії. Про ці сни я вирішив порадитись з Lotr'om. Підійшовши до кімнати Lotr'а я постукав у двері,
- Заходьте. -Промовив Lotr. Відкривши двері я підійшов до Lotr'а який сидів за письмовим столом і промовив:
- Lotr'е я хотів би з тобою порадитись.
- Звичайно, сідай Wergon. -Жестом Lotr показав на стілець який стояв на проти нього. Я відсунув стілець і присів, промовляючи.
- Lotr'е мене торбують дивні сни в яких я постійно бачу як Giterball, Omega, Sprax вбивають і катують невинних людей.
- Давно тебе торбують такі сни? -Промовив Lotr з засмученим виразом обличчя.
- Вже понад місяць, я не розказував про них раніше бо думав, що це все просто сон, але тепер я починаю сумніватись. Lotr мені страшно, а якщо ці всі мої сни стануть дійсністю? -промовив я Lotr'у з тінню страху на обличчі. Lotr підвівся і почав ходити по кімнаті роздумаючи.
- Я сумніваюсь, що це просто сни Wergon'е. -Промовив Lotr приближаючись до мене. -Wergon'е в тобі присутння сила, саме тому ти бачеш ці дивні сни. Якщо хочеш я можу стати твоїм вчителем і навчити тебе користуватись нею.
- Lotr'е, я сприйму це за велику честь стати твоїм учнем, але ти мені так і не сказав чи ці мої сни збудуться? -Промовив я підводячись з крісла.
- Зрозумій Wergon'е майбутнє змінне і залежить від вчинків людей. Тому ми не можем з тобою знати чи перейдуть наші друзі на бік тиранії, а тепер я мушу подумати на одинці. До завтра Wergon'е. -Промовив Lotr. Я подався до дверей і промовив.
- До завтра. -Вийшовши з кімнати Lotr'а я вирішив піти прогулятись.
Так я потрапив на навчання до Lotr'а. Сни мої нажаль збулись, пізніше ZS|LTL розпався. За час перебування в ZS|LTS, я познайомився з багатьма приємними людьми з інших кланів і організацій. Одними з цих людей були Big Hamster і Ever.
Поговоривши з Big Hamster'om я вирішив подати заявку в SG (Star Group). Там я пробув загалом довгий час не враховуючи невеличкої перерви, коли я домовившись з командуванням SG покинув клан. Коли я покидав SG клан був на високому рівні розвитку. Покинув клан заради того, що б помогти Ever'у закріпити розвиток його клану FA (Force Avatars). Нажаль FA змушенні були розпастися через програш у війні з Mandalorians. Після чого я знову таки вернувся в SG, але це повернення було не дуже довгим так як після FA я зрозумів, що бути солдатом мені не дуже подобається, тому покинув SG. Після роздумів я вирішив податись в Республіку, а саме в Орден Джедаїв.
Причини вступу в Республіку :
1. Завжди подобалось те, що в Республіці дотримаються рольової атмосфери.
2. Завжди хотів вступити в Jedi Order. Хочеться скинути костюм клона. Хочу почати навчатись мудрості Джедаїв їх стриманості і майстерства.
3. Подобається колектив (Банально, але це так)
Плюcи Республіки:
1. Те, що Республіка завжди дотримується рольової атмосфери. Це наближує її до тої великої Республіки, яку ми могли бачити напротязі саги.
2. Хороший колектив (банально, розумію)
Мінуси Республіки:
Не бачу, якщо побачу повідомлю.
Термін перебування у Нашій Галактиці:
1 рік та 5 місяців.
Попередні нікнейми, якщо такі були:
Tions.

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
Devil King - 3а
Dirol -
Exelent - 3а
Fallen - Против
Grave Max - 3а
Nikooz - 3а
Saimont - 3а
Virgo -
Xemul - 3a
Zilbit - 3а
Zoro - Против
Exelent
Омг)) Ну привіт. Не думав що ти з СГ підеш, але вітаю. Проголосував би За)) але треба трохи над тобою познущатися)))
Так ти вирішив піти в Орден? Чому саме він? І що ти знаєш про нього взагалі?
Mad
С учетом последних событий, да и всего что я о тебе знаю - Против.
Dirol
так как этот вопрос задаст кто то другой 100%, я задам первым...Что там у вас случилось, какие последние события, Вергон? и почему ты ушел с СГ
-Saimont
Здраствуй Вергон. Давай Вернеся в прошлое. Помню как ты прислал мне уведомление в котором приглашал в уже не существующий клан Force Avatars.
Скажи, почему из всех тогда еще нейтралов ты написал мне сообщение, или я был не единственым кого ты приглашал?
TOUR
Light вошел в приемную и увидел старого знакомого:
Приветствую! Знаю тебя довольно давно (еще со времен, когда держал ФА), поэтому склоняюсь к положительному голосу. Но квэст обязан дать. Раз тебе нравится ролевая форма тебе мой квэст: напиши небольшую по объему ролевую историю (с использованием терминов ЗВ), где бы ты доказывал свою верность Республике и Свету.
Удачи!
Light удалился из приемной.
Zilbit
Здравствуй Вергон!
Я всгда знал тебя, как доброго, честного человека, но задам квест, раз ты хочешь стать дждаем то прийдеться подумать-
Что значит для тебя быть джедаем?
И еще, прошу характеризовать каждого джедая присутствующего в совете.

Olsney
Приветствую тебя, друг мой =)
Расскажи мне про свой стиль biggrin.gif
Kanzaki
Приветствую, Вергон handshake.gif
Я о тебе ничего плохого не знаю, да и на серверах всё было гут. Так что против тебя я ничего не имею) Но правила есть правила _a1.gif
Итак, начнём с теории... Что есть Сила? Какие есть учения Силы кроме Тёмной стороны и Светлой. Опиши их и выскажи своё мнение о каждом. И что такое Сила для тебя? В том плане, что она для тебя значит? Просто там какой-то источник силы или могущества, или нечто большее?
Удачи ad.gif
Wergon
Exelent:
Так я вирішив піти в Орден Джедаїв. Хочеться скинути костюм клона. Хочу почати навчатись мудрості Джедаїв їх стриманості і майстерності. Знаю, що Орден Джедаїв має власну Раду. Рада Джедаїв приймає всі важливі рішення по розвитку Ордена і не тільки. Також в Ордені строго слідкують і карають, за порушення кодексу Джедаїв. Орден Джедаїв за все своє існування боролись проти тиранії, Імперії.
Fallen:
Я змирюсь з твоїм голосом, так як знаю, що переконувати тебе немає смислу. Всі ми люди і кожен знас має право на власний світогляд, думку.
Dirol:
Покинув СГ за власним бажанням. Були деякі різнобіжності в думках, поступках з Infinite. Кожен знас був правий по своєму. Називати причини наших різнобіжностей не буду, так як вважаю, що це повино лишитись між нами.
Saimont:
Я запросив в FA саме тебе тому, що ти мені сподобався як людина, ти нагадував мені мене самого, коли я тільки починав своє життя на Юагу. Я розумів, що тобі були потрібні друзі і перший клан який би зумів тобі багато чого показати і навчити. Я бачив, що твоя перша заявка в Республіку проходила не дуже гладко, тому і вирішив тебе запросити в ФА. Раніше в клани я запрошував людей яких знаю (друзів, знайомих). На Юагу я запросив в клани лише двох незнайомих мені людей це ти і Smoky. Про свій вибір я не жалію.
П.С. На остальні питання відповім трохи пізніше.
-Saimont
Ну что же. Человек, видимо адекватен, мало людей ( насколько я знаю) реагируют на него агресивно. Я голосую: За
Nikooz
(Fallen)
С учетом последних событий...

Про какие события говорил Мэд ?)
Dirol
и как я должен голосовать за тебя, если один из глав моего клана проголосовал категорически против тебя? я должен знать почему, хотя бы " с учётом последних событий ", что бы не ошибиться в своем голосе
Mad
С учетом последних событий...

Даже взять то, что вы хотели передрать идею Инфа, содрали у него кодекс и даже звания и создать заново "Astral Group". Фу. Даже для Империи это непростительно подло. И даже не думай отрецать, я все розузнал.
Xemul
Xemul был наверное одним из многих которые Вергону стали предлагать вступить в клан, но все же когда Xemul увидел заявку то приятно удивился.
Прошло несколько дней и ПК стала в полный ход тестировать поступающего, но я думаю ето лишнее, хотя время покажет.
Wergon для тебя есть задание:
Выясни как появились Ман в НГ, кто были их предводители и кто на твое мнение самый лучший

П.С. Fallen - Какое отношение имеет его действия в СГ к его заявке сейчас?
Mad
То, что подумай что это за человек если он так поступает по отношению к моральному имеществу другого.

И тем более СГ дружественный клан, а он там дров наломал, но даже если закрыть на это глаза...
Devoted
Здраствуй Wergon.
Просматривая эту страницу я подумал что что-то в тебе есть странное.
Но потом исходя из опыта встреч с тобой на серверах я понял что я не прав.
Чего же Фоллен так с тобой?)) правда ли это?
Но все же, я хочу разузнать о тебе больше.
У меня два вопроса:
1. Что ты знаешь а Дарте Малгусе?
2. Нестандартный вопрос:
Как ты любишь уединятся?(Время суток, место).
Wergon
Fallen, я зажди дивуюсь твоїй здатності все знати. Ми (Saber, Oleks Ben, Я) вирішили відновити АГ. Спочатку все було добре ми набирали людей, создавали теми, добавляли нові звання. Як одного прикрасного дня Інф написав тему в якій він вимагає, що б ми вписали в Кодекс правило яке йому би позволяло змінювати лідерів АГ. Ми поча піднімати бунт кажучи, що Інф забагато хоче, після флуду, образ в темі Інф сказав, що без його згоди нам АГ не відродити. Я звязавшись з Destroyer’om почав обговорювати данну суперечку. Після чого Destroyer сказав, що в деяких словах Інф правий, ми не могли використати його кодекс, звання, але ми могли використати назву Astral Group так як Інф регістрував Order of Astral, ексклюзивних прав на слово «Astral» він немає. В темі Order of Astral також ніде не було в казано, що Order of Astral колись мав назву Astral Group те, що клан на серверах використовував абрівіатуру АГ ні чого не означає. Це все мені обяснив Destroyer, також порадив мені змінити просто кодекс, звання і все. Після вислуханої інформації ми вирішили не дратувавти Інфа і не нервувати самих себе.
Даже взять то, что вы хотели передрать идею Инфа, содрали у него кодекс и даже звания и создать заново "Astral Group".

Тут головна фраза «Хотіли», але ми цього не зробили, тому формально я ні чого приступного не зробив.
а он там дров наломал

Ухти можна дізнатись яких я там наламав дров? Ну окрім того, що я часто сварився з Інфом?
Mad
Ну просто так из клана не уходят.

Тут головна фраза «Хотіли», але ми цього не зробили, тому формально я ні чого приступного не зробив.

Никто вам бы этого и не дал бы сделать. Да и даже то что вы хотели уже достаточно.
Wergon
Ну просто так из клана не уходят.

З СГ я пішов за особистим бажанням + мені набридло ставлення Інфа. В СГ в мене лишились друзі, знайомі.
Никто вам бы этого и не дал бы сделать. Да и даже то что вы хотели уже достаточно.

Спс за те, що обгрунтував свою думку, я візьму її на увагу. Я думаю кожна людина має право на другий шанс _a1.gif

П.С. Над завданнями працюю.
Mad
Нормальним людям не потрібні ні які другі шанси, вони зразу поводят себе як треба©Dan Mor

И в данной ситуиции я согласен.
Chensky
А я ЗА.
Ще з нами Wergon не був)) Wertigon? O_o
Та й активні люди літом не завадять.
Zoro
Дай характеристку стиля боя моего и Dirola.(желательно на разных серверах)
Exelent
Чим ти будеш корисним в Ордені? Щоб ти там змінив, а що залишив?
Dirol
Собери 2х игроков джеди ордена, + ты, и сыграй ОБ 3 на 3 против 3х игроков из Топ 20 ( кроме игроков СГ ). И выиграй это ОБ. Неограниченное количество попыток. Если первая попытка неудачна - играй против игроков из Топ - 25... Вторая попытка неудачна - Топ 30 и т д. Количество раундов 9+
Slod
Привет Верг) Рад видеть твою заявку)

Ну чтож... человек адекватный, опытный, хорошо владеющий сэйбером. Со мной, вместе был в ФА, был самый активный в его развитии.

И разумеетсо я тебя поддерживаю) Удачи в поступлении)
Wergon
Zilbit:
Бути Джедаєм для мене означає те, що в мене нема права на помилку. Так як від моєї помилки можуть загинути невинні люди, солдати. Джедай це лицар світла, він розумний, стриманий, спостережливий. В серці Джедая немає місця для зневаги, злості.
Опис Ради Джедаїв:
1. BlackHawk – Не погано грає стафом. Адекватний багато чого зробив для Республіки.
2. Gaydamaka – нажаль особливо його не бачив і не спілкувався, якщо потрібно дізнаюсь про нього більше від інчих гравців Юагу.
3. Kol-yan – Зустрічався на серверах, не поганий гравець. Приємний у спілкуванні.
4. Centrix – нажаль особливо його не бачив і не спілкувався, якщо потрібно дізнаюсь про нього більше від інчих гравців Юагу .
5. Nikooz – Хороший друг який не покине своїх в біді.
6. Ralf – Позитивна, хороша людина, бачив його на сходці, памятка лишилась до сьогодні.

Grave Max:
Пасивщик, завжди стараюсь робити так, щоб суперник сам попадав під удар. Часто використовую затримку. На КС сервері при грі проти двух і більше людей я використовую пінки, для того щоб вивести суперника з рівноваги і він почав незграбно поводитись і атакувати.

Devoted:
1. У сучасній історії Імперії Сітхів Дарт Малгус виділяється своєю незвичністю. Лютий воїн, що бився на передових у свої ранні роки, Малгус узяв собі інопланетну коханку і відносився до неї більше як до дружини, ніж як до рабині. Вона служила йому під час його найвдаліших кампаній, включаючи і руйнування Храму Джедїв на Корусанті. Він брав до себе в найманці представників рас, які здавна вважалися ненадійними, і вивчив десятки мов. Що найнезвичніше, Дарт Малгус відійшов від політичних ігор Імперії після підписання Конвенції Корусанта. Тоді як високопоставлені Сітхи билися один з одним за контроль над арміями і ресурсами, які за традицією вели до місць в Темній Раді, Дарт Малгус очолював військові експедиції в Незвідані Регіони, завойовуючи нові території і збільшуючи вплив Імперії як такої. На що часто висловлює незгоду з політичних питань Малгуса, проте, можна розраховувати, коли справа стосується виконання наказів, і він не має якої-небудь значущої політичної бази. Це поєднання утримує від виступів проти нього навіть тих Ситов, які ненавидять його постійні заклики до змін. Рідна планета Малгуса Дромунд Каас, справжнє імя Верадан, саме відома жертва це Джедай Вен Заллоу.
2. Я живу в прекрасному місті Львові (Левів). Найбільше я люблю любуватись заходом сонця на Високому Замку. Це прикрасне місце з якго видно у весь Львів, як на долоні. Спостерігаючи з такого місця за заходом сонця можна розслабитись, обдумати все, що з тобою сталося. Інколи затримуюсь піся заходу сонця для того щоб побачити як у всьому Львові настане темрява. Як на мене Львів найкращє розглядати у вечері після заходу сонця. Мене це заспокоює і гріє душу.

P.S. Над квестами працюю.
Zilbit
Отлично!
Неплохие ответы.
Теперь узнай про Centrix-а и Haydamak-у.
Желательно про их действия в Республике.
Praetor
Приветствую тебя Вергон.
Вот тебе такой вопрос,Гривус(тогда еще целый) во время Хакская война защищал свой народ от рабства,но джедаи поддержали их противников,признали действия воставших неправомочными и на планету был наложен огромный штраф,и как итог на планете начался повальный голод (отсюда и ненависть к джедаям). Почему джедаи приняли такое решение,тем самым заполучив нового врага.
Zoro
Задание усложняеться, выполни его до 17.6.2010, 7:27. Иными словами у тебя 24 часа.
Wergon
Zoro:
Про твій стиль багато сказати не можу так як раніше за ним не слідкував. Сьогодні на ФФА я побачив, що ти доволі часто (спеціально) використовуєш прокрутку, змішуєш Силовий режим з Ждучим режимом.
Про стиль Dirol’a я можу сказати одне, якщо ви граєте з ним ОД він не дасть час вам сумувати. Переважно атакує з повітря горозинтальними ударами, використовує затримку, змішуєш Силовий режим з Ждучим режимом . На КС сервері грає жостко, вилітає на швидкості з поворотів якщо попадає -50 хп мінімум. Його стиль мені подобається, особливо коли проводив зним ОД.

П.С. Завтра буду відсутній (справи), завдання пишіть все виконаю.
Olsney
Хорошии ответы, знаю кандидата, хороший человек, опытный, адекватный, приятный в общении, готовый помочь в трудную минуту, та и активные люди летом нам нужны)
ЗА
Kanzaki
Надеюсь мои вопросы не забыты? huh.gif
Zoro
Твои наивные вопросы на ФФА не понравились, твой ответ не понравился.
Я против.
Devoted
Наконец человек понявший меня blush.gif
Хорошо ответил) Хотя и малгус есть новым в истории ты ответил полно)
Понял его ход мышления, теперь мне не стремно))
И потому я ЗА
Hot
Приветствую тебя Вергон.Я немного тебя знаю но квест дам.
Найди информацию про игрока Арс.Чем больше тем лучше.
Wergon
Light Crown:
Як можна почути в старій пісні, настав не мій день, не мій місяць, і навіть не мій рік. Це були дуже важкі часи для ЛТС. Клан завжди був для мене домівкою, а люди в ньому – сім’єю. І зараз все йде до того, що ті, кого ти вважав союзником та братом, з задоволенням вженуть тобі сабер в спину. Вже троє з них приєднались до Імперії. А саме Giterball, Omega та Spraх… Тепер же ті хто лишився, мали зупинити їх.
З керівництва залишився лише Лотр, бо не лише темна сторона косила наші ряди. Саме він і скликав нараду, на якій кожен з нас мав отримати своє завдання. Як не дивно, про перебіжників не було ні слова. Що ще дивніше, всі отримали завдання, які вимагали нарешті активної дії! За все своє існування, клан рідко брав участь у бойових діях, навіть через свій статус він не вважався союзником Республіки на офіційному рівні, хоч стосунки були й більш менш теплі… Зараз же, кожен мав що робити.
- На цьому все, і бережіть себе. – Промовив наостанок Лотр. – Не шукайте проблеми на свої голови, вони вас і так знайдуть. Побачите, що справи так собі – рятуйтесь.
- Коли усвідомлюєш, що справи погані, вже зазвичай занадто пізно – Подумав я, хоча й промовчав.
На наступний день в храмі ЛТС незалишилось нікого. Склад і так був малим, а тепер взагалі ніхто не мав права на помилку. Щодо мене, то я мусив вирушати на Таспір, що я і зробив. В двух словах мені розказали, яку картину я мав побачити. Республіканські сили витіснили Імперію звідти вже досить давно, але остаточно втрачати ласий шматок не хотів ніхто. В перервах, коли Імперці та Республіканці не вели там бойових дій, навіть контрабандистви та звичайні роззяви намагались нажитись на закинутих заводах. Саме зараз був пік активності, всі одночасно вирішили остаточно заволодіти цим місцем. І саме сюди я мав летіти. Можна було зійти з розуму, так як наказ не влізати в конфлікт до останнього був суровим, і ще більш незрозумілим. Хто ворог, хто союзник, від кого чекати удару, а кого від нього врятувати?… На щастя все виявилось не так складно. Імперців було більше, на це вони покладали всі свої надії. Як і виявилось пізніше, знову через статус клану, мою допомогу не сприйняли всерйоз, що мене досить здивувало. Коли твої люди помирають кожну хвилину, можна і переступити через дрібниці.. Хоча може я і не правий, і командуванню просто не потрібні жертви звичайних людей та добровольців. Як би там не було, але я дізнався, що на одному заводі залишились з десяток робітників. Хоча я і не зрозумів хто вони, Республіканці чи інші.. Але яка різниця. Сам завод був десь в двох кілометрах звідси… Мій же корабель був в кілометрі. Не хотілося втрачати час, та повертатись до нього, але ландшафт Таспіру змусив все таки повернутись. Хвилин через 10, я вже підлітав до потрібного місця, але здавалось, що я запізнився. Все було в вогні, і я кажу не про лаву. Люди так захопились боротьбою, що забули нащо вони тут, й незадумуючись знищували ще так недавно прибуткову техніку. Було незрозуміло, що тут сталося. Всюди були сліди від пострілів, та жодної людини. Я часом почав думати, що помилився в координатах, за що став злитись на себе, але вже на другому рівні побачив двох людей. Одного з них придавило пультом керування, і лише вдвох з іншим робітником, ми витягнули його. Провівши їх до виходу, я наказав їм зайти до кораблю, та не висовуватись. Тим часом я повернувася до пошуків решти, роздумуючи хто ж вони такі, бо по формі цього сказати не можна було. Було не приємне відчуття, але не було часу думати про це.
Вище 3-го рівня, зникло світло, що лише підсилило відчуття небезпеки. Часом чувся шум від іскор, але все навкруги залишалось таким же темним. Хвилин через 20 перевіривши всі рівні, треба було забиратись з цього місця. І саме вчасно треба додати, світло вже зникло і з перших рівнів, і вийшовши з будівлі, я побачив кілька свупів, які неслись до мого корабля. І шкода, що це було не всі сюрпризи. Двигуни на ньому вже працювали, і от от він би відірвався від землі. Тепер мій вчинок здавався не такою вже й гарною ідеєю. Спідери наближались, і все менше сумнівів залишалось, на чиїй стороні були їх пілоти. Ніхто не намагався придумати щось оригінальне, перші з колони спробували мене просто задавити. Я встиг відпригнути вбік, і це врятувало мені життя, але лише на митті. Різка біль в спині лише підтвердила це. Вони утворили рухоме коло, і просто гралися зі мною. Потроху я вже намагався змиритись зі смертю, але дві ідеї досі крутились у мене голові. А саме, чи є якась можливість втекти..та друга..з сумнішим кінцем. Врешті решт я вирішив забрати кілька виродків з собою, і підвівшись активував сабер. На що вони відреагували досить дивно, а саме зупинились. Один з них зліз зі свупа, й дістав свій меч. На учня ситха я й не надіявся. Хоча не можу казати з впевненістью, може то був і Лорд. Він активувавши сабер почав очікувати мого випаду, ніби дразнив мене. Мушу визнати, йому це вдалось, і я накинувся на нього, за що і поплатився. Підвівшись знову, я зробив випад з новою силою, але безрезультатно, бо йому нічого не коштувало відбити мою атаку. Я чітко усвідомив свої шанси, але так само хотів будь якою ціною забрати його життя, навіть ціною свого. Наступні три випади послідували з його боку, і в них було все. В його атаках. Сила, швидкість..
- Не можеш перемогти – приєднуйся. – Голос з під шлему був дуже грубим, ніби був штучним.. Можливо так і було, вокодери не рідкість.
Проігнорувавши це я зробив ще один випад, та марно.
- Не багатьом даю я шанс вижити. Лише наше минуле подарувало тобі цей шанс.
- Досить гратись зі мною!
І даремно сказав я це. Вже в наступну мить біль в лівій руці змусила мене думати про смерть, яка точно послідувала б в наступну секунду. Я навіть був не проти.
Але пролунав вибух і промайнули бластерні постріли.. Я навіть не помітив якого вони кольору, і пригнув в сторону ситха, щоб добити його. Вибухом його відкинуло на 2 метра, і зірвало шолом.. В шоці я дивився на його обличчя, а точніше на її. І хоч сабер вже був занесений, не опустився б він в ударі. В мить я відчув стільки емоцій. Злість на неї, ненависть..але й жаль. Жаль від усвідомлення того, якою людиною вона була, якою стала..і якою могла стати. Меч в руці став важким, і деактивованим впав на землю. Навкруги досі лунали постріли, але мене це не обходило. Просто спокійно дивився за тим, як Омега зникає на фоні битви. Як виявилось пізніше, вибух був справою Республіканців. Можливо командувач був правий щодо мене, мало користі в тому, кого треба рятувати. Але я мушу запам’ятати той день на завжди. Я був готовий забрати її життя, лише через те, що було прийняти важати її злом. Буть то навіть не Омега. Якби ситха знайшли й виховали джедаї, не був би він вбивцею. В кожного своя доля, і як казав Великий Магістр «багато майбутніх існує, і лише наші дії визначать яким воно буде». Що ж.. можливо настав час не лише протистояти злу, а й не давати приводу для його існування. Не знаю як воно буде надалі, але урок я засвоїв.

Devil King:
Сила - це те, що дає джедаю його могутність. Це енергетичне поле, що створюється усіма живими істотами. Вона оточує нас і пронизує нас. Вона зв'язує Всесвіт воєдино. У Сили є чотири аспекти: Світла сторона сили, Темна сторона сили, Єдина Сила (Потенциум) і Жива Сила.

Світла сторона Сили пов'язана з ідеалами добра, великодушності і користі. Послідовники світлої сторони намагалися жити в гармонії зі світом, що оточував їх, віддаючи перевагу логіці, заснованій на мудрості, перед гнівом, що веде до швидких рішень. Для того, щоб досягти гармонії зі світлою стороною Сили, що практикують її часто медитували, щоб очистити себе від емоцій; особливо від негативних емоцій, таких як агресія, гнів і ненависть, тому що вважалося, що вони ведуть того, що випробовує їх на темну сторону. Найбільшим об'єднанням прибічників і учителів світлої сторони був Орден джедаєв, який прагнув підтримувати світ і справедливість в галактиці.

Темна сторона пов'язана із страхом, ненавистю, агресією і злістю по відношенню до усіх живих істот. Прибічники темної сторони Сили прагнули збільшити свою власну потужність і знищити або підпорядкувати усіх, хто їм протистояв. Послідовники темної сторони зазвичай служили тільки самим собі. На темній стороні негативні емоції збільшували сили і можливості того, хто її використовував, і в результаті використання темної сторони Сили викликало швидке звикання. Кожного разу, коли послідовники темної сторони закликали її потужність, вони ставали все сильніше і сильніше пов'язані з тією порочною силою, яку вона приносила.

Потенціум - погляд на Силу, який джедаї Старої Республіки вважали єрессю, - проголошував, що Сила і Галактика взагалі спочатку добрі, тому у Силі немає темної і світлої сторони. Вже будучи майстром, Люк теж стверджував, що "Сила тече не від нас, а крізь нас", це явно наводить на думку, що Сила створює життя, а не навпаки. Падаван Джоли Биндо побачив "загальну сірість" і покинув Орден, відмовившись стати джедаєм і дозволивши своїм емоціям бути провідниками вчинків. Цей погляд отримував все більшу підтримку в Новій Республіці, головним чином завдяки впливу Вергер, що зумів вижити джедая часів Старої Республіки

Вважається, що Жива Сила була присутньою в усіх живих істотах. Джедаї мали здатність відчути Живу Силу усередині життєвих форм. У хворих або вмираючих організмів було мало Живої Сили, а у здорових її рівень відповідав кількості мідіхлоріан. Поза сумнівом, зв'язок з Живою Силой дозволяв майстерам-джедаям зберегти свою особу, коли вони зливалися з силою.
Сила для мене це не вивчена до кінця явищє, про яке я би хотів дізнитись більше. Сила для мене це істочник енергії який зв’язує все живе в Галактиці.

Zilbit
Centrix - Магістр, член ради джедаїв. Колись давно йому було дозволенно залишити неправильний регістр літер в ніку. За те, що з 2006 року на порталі і тд. Вчитель матадора) Ну Мат теж з 2006 року, але в ордені не так давно брав його в падавани. Також був вчителем Хелразора (Hellrazor). Він був (і є), організатором різніх ОБ, тренувань Ордену, активнім співучасником Храму. Також його імя внесене в Зал Чести де він був нагороджений Medal of Phoenix III степени (медаль, которой награждаются граждане, принимающие активное участие в жизни Республики.Награждаются граждане, которые пробыли в Республике минимум 3 месяца.

Haydamak'a - Ну вступив в республіку(тоді ще лише Орден джедаїв)майже відразу після реєстрації на ЮАзі. Досихпір вірний їй. В минулому покидав Республіку, а точніше був у вигнанні, за власним бажанням) В грі одружився з Дарк Марою (Міракс), скріни були в темі скріншотів з гри. Після відносно недавніх реформ в ордені, обрав шлях Консула, який йому підходить на всі сто. Якщо мені не зраджує память, вигравав один з перших конкурсів *Модератор місяця* (тему можу пошукати). Отримував кілька медалів за великий вклад в розвиток Республіки. Також його імя внесено в Зал Героїв республіки. Головний редактор республіканського тижневика Голос республіки. Намагався тримати активність там, але з часом...В своєму активі має Medal of Phoenix II степени( медаль, которой награждаются граждане, принимающие активное участие в жизни, развитии и внутренней политике Республики.Награждаются граждане, которые пробыли в Республике минимум 6 месяцев.), Talons Of Hoth (Вручается республиканцам, которые принимали непосредственное участие в защите Хота.)

П.С. Про завдання памятаю.
Kanzaki
Хорошо, очень хорошо _a1.gif
Очень понравились ответы на вопросы, и не только на мои) Сначала хотел дать и практическое задание, но передумал)
Я ЗА принятие Вергона в Республику
Teo
Кандидат, хочу дізнатися, чи можеш ти діставати потрібну інформацію, якщо буде такий момент колись мати місце. Щоб не ходити далеко - збери інформацію про те, як, хто і за що вигнав мене з Емп та проаналізуй її.
Zilbit
Хорошо!
Надеюсь тебя примут!
Я За!
TOUR
Просто молодец. Не знаю, что сказать. Не ожидал.
Обеими руками поддерживаю тебя! Удачи!
Kaine
Поддерживаю кандидатуру,потому как парень реально будет полезен Республике:знаю его довольно долгий период,сначала имел плохое впечетление о нем,но после нескольких месяцев общения мое мнение изменилось.Буду ждать тебя в наших рядах!:)
Exelent
Гарний хлопець)) Чому не надати можливість себе показати з гарної сторони. Гарно дереться і в голову не пусто)) Гадаю можна прийняти, я ЗА.
Hot
Мой квест не забыт?
Ralf
Підтримую Wergon'a в його вступі в Республіку. Знаю досить давно, не раз зустрічалися в просторах галактики. А щодо декількох голосів проти, то вважаю, що всі ми далеко не ангели)
Nikooz
Полностью за _a1.gif Хороший человегг _a1.gif
Xemul
Ну Вергон, ты не ответил на мой вопрос и я говорю тебе ЗА, потому что адекватный человек, смотрел за ответами, ты я вижу сначала собираешь вопросы анализируешь и даешь осмысленные ответы. Что тут еще сказать, ах да я рад что ты к нам присоединяешься.
-Ewoks
_a1.gif Привет Wergon biggrin.gif

:)Вот тебе маленькое задание,разузнай,как больше о игроке Jawas _a1.gif
Malfurion
я поддерживаю такого кандидата всеми шестандцатью руками, четырьми лапами и одной псевдоподией!!!
Nikooz
Поздравляю, ты принят!

>>ознакомься<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.