Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Козаки 2: Наполеонівські війни
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Ігри по мережі (Multiplayer games)
-Astaroth


Опис: Епоха Наполеонівських воєн є значиною віхою в історії Європи. Незважаючи на свою недовгу тривалість, цей період став поворотним моментом в історії розвитку цілого ряду держав. Аж до сьогоднішнього дня особистість Наполеона повна протиріч: з однієї сторони він безжалісний тиран, що несе смерть і руйнування, посланий богами для скорення людства, а з іншого боку - геніальний полководець, що наблизив до реальності об'єднання Європи, розрізненої всілякими конфліктами, у єдину могутню державу.
Стратегія реального часу "Козаки 2: Наполеонівські Війни" є продовженням популярної гри 2000-2001 років. У грі сполучається 2 D-Графіка з останніми досягненнями 3 D-Технологій. Значні технічні доробки движка, а також ряд ігрових нововведень створюють зовсім нова особа гри. Тепер "Козаки 2: Наполеонівські Війни" використовує останні технології й, разом з тим, дає можливість спокушеним геймерам взяти участь у зовсім новому ігровому процесі історичних боїв, відіграних у реальному масштабі, з урахуванням особливостей тактики й стратегії кожної з воюючих сторін.
"Козаки-2" - це war-game для щирих стратегів!
Передісторія гри Епоха Наполеонівських воєн - це дуже цікавий і значимий період в історії Європи. Незважаючи на свою невелику тривалість, він зіграв ключову роль для подальшого становлення й розвитку цілого ряду держав. Аж до сьогоднішнього дня особистість Наполеона повна протиріч. З однієї сторони це був безжалісний тиран, що несе смерть і руйнування, посланий богами як кара людству, а з іншого боку - геніальний полководець, що наблизив до реальності об'єднання Європи, розрізненої всілякими конфліктами.

Основні характеристики гри "Козаки 2: Наполеонівські війни":


Системні вимоги:


[ytold=fLIud5tN5aA]Власне трейлер[/ytold]


Класна гра. Довго чекав її виходу, а коли вперше сів за неї, не міг відірватися і за 1 захід завоював Європу)))

Доречі, скачати цю іграшку можна тут.
Монтуємо образ в демонтулз та успішно встановлюємо гру, після чого патчим та крекаємо. Заспускаємо, ну а далі мультиплеєр і все як годиться ad.gif
Khan Jsi
Последний раз когда играл по сети, игра жутко тормозила, шла довольно медленно. В общем впечатление осталось не самое лучшее. Автор темы пробовал мультиплеер?


P.S. Я бы в первую часть сыграл с удовольствием
-Geniy
игра и в правду хорошая
!
Попередження:
Порушення правил розділу, 10 днів р/о
-Dagost
играл игра классная но правда или у меня такакя графа или она ужасная
!
Попередження:

Порушення правил розділу + взагалі важко зрозуміти, що ти хочеш цим сказати(неграмотно написано->беззмістовне повідомлення по суті). РО +10 днів.
-Nigmatulin
Чудова гра залюки пограв би з кимось із гравців Юаг =)) якщо буде бажання пишить=)
-Ewock
Давайте по сети поиграем.Нужно както собратся.Кто будет пишите в ПМ.
Hitras
Кстати, кто знает можно поиграть в первые Казаки по интернету?
Просто вторые Казаки уж очень похоже на Завоевание Америки. Первые классные, обожаю эту игру, специально ходил в клуб играть по лану_a1.gif

!
Попередження:
оффтоп, 10 дней р.о.
-Kozaks
Не понравилась ,графика плохая!
!
Попередження:
Нарушение правил раздела.Флуд , 6 дней р/о
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.