Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
FIV
16 років.
Я народився на далекій планеті Coal у галактиці Shadows яку, яку застало неминуче лихо - зіткнення з іншою галактикою. Батьки переконали мене покинути планету в пошуках нової домівки, а самі залишились. Я довго бродив простором у старенькому космічному кораблі з гітарою за плечима та дроїдом R9D4, якого я змайстрував з батьком з брухту металу.
У пошуках цивілізалії я провів близько половини року. Пройшло ще пів року, ресурси та їжа була вичерпана тому я подався в пошуки роботи. Знайшов я її на диво швидко, але не дуже вдачно. Ті люди які прийняли мене через кілька днів продали у рабство. Спочатку мене ув'язнили у камеру. Над в'язнями знущались і не годували нікого, так як рабів було багато і вони працювали поки не помруть, або їх не вб'ють для розваги. На щастя у сусідній камері був джедай, який навмисно попав сюди для вияснення ситуації, та через 2 дня він зник. Я вже було боявся що його також сягнула рука безправ'я, та сталось інакше... Наступної ночі прибула Республіканська армія з джедайами та визволила кожного полоненого. Я побачив у кожному з них стільки відваги, відданості та самопожертви скільки міг бачити від своїх рідних.
Зараз я тут, смиренно прошу про прийняття мене до армії, щоб і я міг віддячити добру - добром!
Плюси та Мінуси
+ Віддані, чуйні, хороші люди, з якими завжди є про що поговорити. Республіка не бере у свої ряди кого попало, а відбір йде суворий, не дивлячись на добре серце Приймальної комісії)))
- Дуже мала активність у вербуванні...
Термін перебування в UAG становить 1 рік та 2 місяці (Враховуючи старий акаунт Guitarman)
Наперед прошу вибачення за можливі незручності з затриманими відповідями. 9 клас, екзамини... (((
Чим ти будеш корисним Республіці?
Если ты не ЮАГе уже давно, расскажи мне клан Death Cult
Чим ти будеш корисним Республіці? - саме класне запитання у світі. А ти чим будеш корисним, падаван?
І так, Fiv. Репутація твого старого аккаунту
Guitarman почалася з вдох мінусів. Поясни їх.. і твоє перше враження опиши.
Твій новий персонаж, Fiv. Репутація почалася вже з плюса від твого ж аккаунту
Guitarman. Не хотів отримати знову мінус першим?))
Наступної ночі прибула Республіканська армія з джедайами - йа так розумійу, що армійа та джедайі хороші хлопці

Опиши ідеального солдата
Скажи,ты знаешь цену любви?
Над в'язнями знущались і не годували нікогоТак ты увлекаешься каннибализмом?)
ЗЫ: "Цена Любви" – это захватывающая мелодрама об опасной страсти! Страсть к всему: к деньгам, к власти, к оружию, к женщинам)
Exelent
Як я замітив, це питання звучить досить часто...
У першу чергу це своєю боєвою силою (можливо вона не така вже й висока, але це краще чим нічого) Далі я постараюсь стати не просто "боєвою силою" для кожного з вас, а і хорошим другом, який не зрадить. Як ви вже могли замітити намагався я завжди вступити лише до Республіки і нікуди більше. А далі Республіка повинна мене навчати свого ремесла, щоб я міг його використовувати на благо усіх.
Saimont
Я раніше не знав про цей клан, але знайшов деяку інформалію. Надіюсь ти це хотів почути.
Культ Смерті (Death Cult) - деструктивний культ автономного характера з вкрай радикальними поглядами.
Деструктивні таємниці або деструктивні культи (англ. destructive cult або doomsday cult), інакше називаючись також таємниці-вбивці, — крайня форма тоталітарних сект, котрі обвинувачують у самовбивствах і вбивствах інших людей.
Для віросповідання більшості таких сект характерно апокалиітичне очікування швидкого кінця світу і Останнього Суду, що являєтся поштовхом для зкоєння убивств і самоубивств.
Культ Смерті покликаний допомогти людям позбавитись від насолоди, експлуатації, брехні, маніпуляції, элітарності, тоталітаризму и тд. Культ вважає, що смерть і терор тих, хто використовує ці два способаи на невинних, - єдині варіанти, котрі можуть вплинути на світ, давно прогнивший від своєї особистої дурості.
Главним символом Культа Смерті є Прокажений Хрест.
Chensky
Перші мінуси були через мою неуважність. Потрібно читати провила до кожного розділу і тоді залишати в ньому свої відповіді...
Перше враження від мінуса було не приємним. Почати з мінуса не дуже гарно))) але такого більше не повториться. тобі я получив ще третій мінус за певну проблему, яку я не міг вирішити іншим шляхом, як попросити про це кинувши плюс декому в репутацію. Думаю в крайньому випадку його можна було проігнорувати. Але що сталося, те сталося. Час незад н повернеш...
Chensky
Ціна кохання є дуже велика. Деякі люди навіть віддають своє життя задля цього, але коли ти закоханий потрібно мати голову на плечах і не наробити дурниць. Що тут ще сказати...
Zoro
Ги-ги))) Покищо я ще нікого не з'їв )))
Black Hawk
2.6.2010, 16:49
Хватит задавать не ролевые задания.
(Fiv @ 2.6.2010, 17:48)

Exelent
Далі я постараюсь стати не просто "боєвою силою" для кожного з вас, а і зорошим другом, який не зрадить.
Эй Зоро тут один и это я !Ги-ги))) Покищо я ще нікого не з'їв )))Так сколько ты был в неволе ?) Сколько без еды...?
Я задал такой вопрос,потому что хочу в нём увидеть патриота.Если он терял что-то он знает цену и чтобы там ни было.Так ты будешь отвечать,кандидат?)
Ситхи.. їх робиться все більше. Принеси парочку мертвих ситхів. Бажано з їхнім вожаком.
Nemessisx
2.6.2010, 17:23
Приветствую кандидат.
Куда путь ты держишь??? Армия или Орден, от этого ответа будут зависеть дальнейшие вопросы.
Чому ти вирішив тільки зараз вступити в клан? Це ти тільки через мінуси відмовився від минулого ніку чи є ще причини?
Zoro
Без їди я залишався близько 5-ти днів. Важко точно сказати без сонячного світла. Давали лише яісь помиї пити, щоб не повмерали завчасно...
Iriz Kun
Зрозумів. Я б покинув своє кохання заради своєї держави, так як тисячі патріотів колись помирало за моє майбутнє. Вони йшли в бій, не задумуючись про смерть, а лише про вільність свого народу. Вони йшли щоб бути впевненим, що "наступної ночі" я зможу спати спокійно і чекати свою чергу стати на захист Батьківщини. Це ціна кохання.
Chensky
В процесі)))
Nemessisx
Планую в Армію, але якщо є більша потреба у Ордені, тоді прошу мене про це повідомити.
Exelent
Я тільки зараз подав заявку через своє зайняте буденне життя. Я музикант. Постійні концерти та навчання в муз. школі, підготовка до вступу у муз. училище та екзамени.
Новий акаунт був змушений реєструвати через те, що я не міг лишати відповіді у ЖОДНІЙ з тем. Через те і мав останній мінус в Гітармена.
Расскажи минимум про троих верных, чуйных, интересных людей из Республики, и про темы общения, на которые ты с ними разговаривал )
1. Почему не под тем ником ?

2. Есть у нас редакция "Голос Республики", чего нехватало её выпускам?
DirolУ першу чергу згадаю про
Jedcat. З ним ми найчастіше говорили про те, коли я подам зявку)))))
Колись був
Bumble-Bee, але зараз він неєтральний та активності немає. З ним ми розмовляли і про музику і також про заявку в
Республіку. Тоді він ще був у приймальній комісії...
Це були ті люди, з якими я спілкувався не як із знайомими, а як із друзями.
Тепер такі, яких мені завжди приємно побачити на серверах:
Grave Max- давав поради щодо мого бою.
Volhv- також міг зрідка поговорити до Гітармена
Nikooz теж іноді підтримував бесіду
Nikooz1. Трошки не склалося
2. Так, я читав зрідка цю редакцію, але соромно сказати, що я незнаю чого там не вистачало
Почему решил пойти именно в Республику? Докажи нам, что ты нас не предашь.
1. Подробней

2. Ответ не принят.
(Nikooz @ 2.6.2010, 21:15)

1. Почему не под тем ником ?

+ 1 Какова причина смены Имени? что значит Твое новое Имя?
Что ты можешь сказать, о игроках, которые играют подлым стилем? Как ты к ним относишься? И если нельзя по твоему мнению использывать подлый стиль, то почему?
Опиши мой стиль игры, если потребуеться, то найди меня на ФФА)
В "Голос Республики" всегда не хватала странички с эротическим содержанием ))
Лолик! Учтем xD © Nik
Ответ достойный.Даже очень.Думаю,спрашивать тебя ещё об этом не нужно.Я поддерживаю тебя.Удачи,увидемся за воротами,в Республике)
Підтримую кандидата на його шляху в Республіку. Доля нас не раз зводила на різних шляхах, тому позитивне враження від екс-Guitarman'a в мене залишилося.
Что же, думаю я соглашусь со своими сокланами Ральфом и Иризом. Кандидат хорошо ищет инфомацию ( Только я хотел что бы ты описал своими словами ). Но думаю он достоен поступить в Республику: ЗА
Расскажи про армию Республики, какой ты её видишь сейчас, и какой она станет после твоего возможного появления в ней ) Что изменится...
Slod Я обрав Республіку через її оцінювання життя кожної особи, через певні риси характеру її учасників. Вони мають міцну силу волі, чисті думки, які не піддаються натискам любої агресії та інших фізичних та моральних натисків.
Як можливо на словах доказати що я вас не зраджу. Я можу казати одне, але з того ви повинні виводити певні підсумки. Один із варіантів - це запитати когось, кому ти довіряєш і хто мене добре знає, або ти можеш дати мені якесь завдання, яке переконає тебе, що мені справді можна довіряти.
Nikooz & Volhv Я не зовсім зрозумів перше питання чи воно більш технічне, чи рольове, тому дам відповідь і так і так...
ТехнічнеЗміна імені відбулась через те, що я не міг створювати нових тем і не міг залишати своїх відповідей у них. На мої прохання про допомого у П.С. ніхто не відповідав.
РольовеGuitarman'ом мене кликали друзі та знайомі, а Fiv - це скорочені ініціали мого справжнього ім'я. Більше інформації
↓F - Федорчак. I - Ігор. V -Вікторович.
Федь Федорчак - цей чоловік був початком мого роду. Від ходив із козацьким військом у походи через те, що мав дуже хороший зір. Про нього казали, що він може побачити найменше дерево на найвищій горі. Його зір помагав побачити вороже військо так далеко, як ніхто його не побачить.
Ігор - Перекладається як воєн. Незнаю наскільки правдива ця інформація...
Вікнор (Вікторія) - Перемога!Щодо другого питання знадобиться ще трохи часу.Grave Max Я поважаю кожного бійця, яким би він стилем не бився, але якщо він б'ється підлим стилем, це означає, що він в першу чергу не поважає себе, а тоді вже свого супротивники. Битва сама по собі прикрасна. Коли б'ються двоє професіоналів, то це нагадує танець "на краю леза" і програє той, хто перший зробить незграбний рух. У підлому стилі я не бачу цього прекрасного танцю, а лише ненависть та лють, яка вбиває особистість її володаря.
ChenskyПопрошу ще почекати. Ситхи завжди є коли їх не треба, а от коли треба...
DirolАрмія Республіки достойна поваги. Воєни силні, мудрі та віддані свому ремеслу, от тільки маловато їх... З моїм поступленням я постараюсь закликати й своїх знайомих до Республіки. Не обіцяю що їх буде багато, але може 2-3 назбираю. Кого небуть я кликати не буду, а тільки тих, які мають здоровий глузд та мудру голову, так як "пушечного м'яса" нам не потрібно...
Окей ) Пушечное мясо нам действительно не нужно...Хочу посмотреть как ты играешь, давай на Холли, щас когда освободятся места) Или в любое другое время, когда я там, смело заходи)
Nikooz Здається я маю відповідь і на друге питання.
На всю редакцію працює лише 3-є осіб: ти, Gaydamaka і Zairus. Останній відгук був 13.1.2010. можливо вам не вистачає інформації для випуску?...
Сыграли ) Тебе еще учиться и учиться... Для этого тебе интересный квест:
Ищи троих учителей себе, с Республики, Армии, СА, Джеди Ордена, 3 человека с любой из этих организаций ( можно всех троих с Армии например, можно по одному с каждой - как хочешь ). Позанимайся с ними, и когда будешь готов ответить мне, напиши в этой теме чему тебя научил каждый из учителей...Только описывай чётко, движения, комбо, удары, как выглядат. Не хочу видеть ответ на подобие " Мы выучили много ударов, научились держать растоянние...и т п ". Хочу чётко прочитать, чему тебя научили.
Зіграв також дуельки з кандидатом
Тебе еще учиться и учиться... (с) Dirol
Як і мені :Р Але, надіюсь, ти взяв дещо з наших поєдинків. Чекаю на виконання мого завдання, а також додаю ще одне:
Вбитого "демона" зі зброї треба
Кто на юаге по твоему мнению Профессионал? Объясни свой выбор. И как ты понимаешь слово "Профессионал"?
Кто на аватарке у Chensky ? Расскажи про него
Вітаю тебе, чуваче!
От ти написав: " Віддані, чуйні, хороші люди, з якими завжди є про що поговорити. " - але цього мало. Це загальні фрази. всі це пишуть. Я скоріше за все також писав)) Тому прошу тебе навести приклади таких людей в Республіці. А конкретно - хто відданий, хто чуйний, хто хороший? По кілька чоловік на характеристку. І чому саме ти думаєш, що вони є такими? І чи впевнений ти, що не помиляєшся?
Ну чтож... ответ порадывал) На счет игры я думаю вообще заботиться не нужно. Мастерство приходит со временем. Вообщем, я думаю тебе можно доверять. Надеюсь твои слова не безразличны.
Поддерживаю
Dirol
Я знайшов уже двох. Коли знайду третього, то напишу все...
Grave Max
Dirol та Umka. Побачив я це коли зійшлися ми у двобої. Кожен їхній рух був швидким та впевненим. Із багатьох спроб, подолати суперники у мене вийшло лише 1 раз як із Umka так і з Dirol
Chensky
Потрібен час... Прошу вибачення що так довго і ще не справився із попереднім завданням.
Nikooz
Я точно незнаю хто це, але мені здається цю особу я бачи у якомусь із цих фільмів: "Стар трек" або "Зоряна брама"
Teo
Chensky - відданий. Він без ніяких прохань взявся мене навчати.
Exelent - чуйний. По першому ж проханні він взявся мене навчати)))
Jedcat - Хороший друг. За довгий час нашого не спілкування, його ставлення до мене зовсім не погіршилось, а тільки покращало...
Це були особи, яких я одразу згадав. Якщо потрібно ще кілька прикладів, я їх назву.
И как ты понимаешь слово "Профессионал"?
Ты не ответил на этот вопрос. Жду ответа.
Grave Max
Професіонал, це та особа, котра в певній діяльності має дуже хороший досвід. Н.П. хтось, хто не задумується над наступним рухом, а він відпрацьований до автоматизму...
Chensky та Exelent - це вони будуть тренувати тебе, сприраючись на квест Dirola?
тоді скажи тепер в чому ти проколовся) я щодо свого квесту) виходить більшу половину ти не виконав)) зрозумів чому?))
Teo
Так, зрозумів якщо ти про скріни вбитих ситхів...
А проколовся я так: як я побачив ситха на Холі, то попросив його подуелитись зі мною. Він запитав навіщо. Тут я ж не стану брехати і мовчанка була б поганою з мого боку, тому сказав що для квесту. Ось і все... Надіюсь воно не повпливає на наступних новобранців((( Це бубде мені уроком, так як вчимося ми всі на помилках, але найгірше коли на своїх, хоча на них найкраще доходить до розуміння...
Известно что легендарный воин Zoro будет сегодня на ФФА с 21.00... Так не забудь описать его стиль игры(говорят что он любит сильно лесть

).
Гаразд, я завітаю на ФФА о 21.00
якшо мама не надає поза вуха)))
я тобі не задавав ніяких квестів стосовно ситхів, скрінів - мене це не цікавить...)) ти щось переплутав))
прочитай уважно мій квест, свою відповідь і мій коментар на твою відповідь - якщо все зробиш уважно то зрозумієш, в чому ти проколовся)
Я навів по одному прикладу на характеристику і не написав чи я впевнений що не помиляюсь?
+ Віддані, чуйні, хороші люди, з якими завжди є про що поговорити.(с) Fiv
2.6.2010, 16:14
Ищи троих учителей себе, с Республики, Армии, СА, Джеди Ордена, 3 человека с любой из этих организаций ( можно всех троих с Армии например, можно по одному с каждой - как хочешь ).(с) Dirol
3.6.2010, 15:21
От ти написав: " Віддані, чуйні, хороші люди, з якими завжди є про що поговорити. " - але цього мало. Це загальні фрази. всі це пишуть. Я скоріше за все також писав)) Тому прошу тебе навести приклади таких людей в Республіці.© Teo
3.6.2010, 16:03
Chensky - відданий. Він без ніяких прохань взявся мене навчати.
Exelent - чуйний. По першому ж проханні він взявся мене навчати))) (с) Fiv
4.6.2010, 13:08
власне, в чому твоя помилка - ти писав, що Республіка має відданих, чуйних, хороших людей, я попросив навести приклади тих гравців, на основі якого ти базував такий плюс Республіки тоді. А виявилося з твоєї відповіді, що ти просто викрутився, навівши в приклад тих гравців, які погодилися тебе тренувати вже після твого дописа.
Тобто: я так і не прочитав кого на той момент ти вважав відданим, чуйним та хорошим.
ChenskyTeoНа той час я не так багато мав знайомих як зараз, але знав
Jedcat, Ralf, Nikooz, Volhv, Bumble-Bee. Наведу приклад на них.
Jedcat - Хороший друг...
Bumble-Bee - відданий.
Ralf, Nikooz, Volhv - Чуйні. Могли помогти у деяких питаннях
Гі-гі... Порушення рольової атмосфери. Закрито.