Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Eclipson
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Eclipson
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Історія персонажа:
Народився я на планеті Беспин в сім*ї звичайного робітника на фабриці по виробництві зброї. В основному мене виховувала мати, батько весь час працював.
Коли мені виповнилось 15 років батько взяв мене до себе на фабрику щоб показати чим він займається. На фабриці мені дуже сподобалось чим займається батько ( а саме виробництвом DetPack ) за виробництвом було цікаво спостерігати.
Коли ми повернулися додому мати виявилася мертвою, лікарі сказали що вона померла від якоїсь невідомої хвороби. Батько тяжко пережив смерть матері, щоб допомогти йому пережити це я пішов працювати з ним на фабрику. Через проміжок часу батько трохи заспокоївся і все нормалізувалося. Пропрацював на фабриці я декілька тижнів і батько розповів мені що фабрика виробляє зброю для найманців.
Кожен місяць вони прилітають на фабрику та забирають виготовлені зброю. Одного разу в мене був вихідний, але батько працював саме у той день прилетіли найманці. Цього разу їх було удвічі більше ніж минулого, погрузили зброю та оголосили що фабрика закривається на невизначений термін. Богатьох праівників це обурило та вони почали протестувати оскількице був їхній єдиний заробіток. Найманці передбачили і таку зав*язку і тому просто дістали зброю та почали стріляти по робітникам...... всі загинули.....
Я чекав батька вдома, але він занадто довго не повертавс і я вирішив піти та пошукати його на фабриці. Прибув на фабрику я через 10 хвилин і там я побачив лише трупи серед яких був і мій батько.
Більше мене на планеті нічого не тримало і я вирішив полетіти.
І потрапив у UAGalaxy.
Причини всупу до Республіки:
- веселі, адекватні люди.
- цікавий колектив.

Плюси Республіки:
- Дружній колектив.
- Цікаві особистості.

Мінуси Республіки:
- Розноголосся у думках різних республіканців.

Volhv
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.