Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Історія персонажа:
Раса: Людина (вік 19 років)
Народився на планеті Набу, з дитинства цікавився зброєю, знав не одного джедая, любив спілкуватися з ними, оскільки ці люди багато чого в житті бачили, оскільки я був з бідної сімї, батьки немогли дати мені хорошої освіти, тому я шукав самостійно людей які могли мене чогось навчити, розмови з джедаями дали мені багато, я виріс на росказах про них і тут сам почав з ними спілкуватися.Оскільки я в сімї був єдиною дитиною і досить пізньою в 17 років я побачив смерть свого батька, а в 18 померла і мати, спочатку я намагався найти якусь роботу та нічого в мене не виходило окрім занять зі зброєю, і я вирішив зайнятися воєнною карєрою та піти в ряди армії великої Республіки, і тут я у вас.
В Республіку хочу піти оскільки від самого мого початку перебування на юазі, мені тут найбільше сподобалося те що досить добре була розвинута рольова гра, я був в неофіційному клані ZS|LTS (Zipfo School|Light Side) в ньому я пізнав основи і багато чого добився, після розбаду ЛТС я намагався найти клан в якому бувло б цікаво, та я такого не знайшов, тому вирішив іти в Республіку, бо це єдиний клан в якому збереглася сильна рольова гра, а також багато знайомих тут, тематика Світлої сторони якось більше до душі, тут відчувається колектив який завжди зможе допомогти в разі чого, та і взагалі у вас класно.
Республіку я бачу як дружній колектив з сильно розвинутою рольовою грою, та її дотриманням, саме це мені в Республіці подобається.Про мінуси не можу сказати оскільки зовнішніх мінусів Республіки я не замічав, а внутрішніх впринципі неможу знати)
Термін перебування в НГ Півтора року, на юазі мене знають під такими нікнеймами як: Sprax, Dark Angell, Torn.