Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Reet
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Reet
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я народився на планеті Набу, я походжу з раси "Гунгани". Гунгани - амфібії, вони можуть дихати під водою, в нас дуже міцна мускулатура ніг. Це перша раса на Набу, вони жили племенами, а потім стали однією сильною державою.
Набу:Моє фото:
Якось ми пішли на полювання, для того щоб забеспечити нашу сім"ю їжею, але потім на нас напало стадо невідомих мені тварин, та почали всіх розкидувати. Я побачив свого найкращого друга як його ледьве не придавило тушею великої тварини, я підбіг до нього та відпихнув його від туши тварини, таким чином я врятував йому життя, він мені був дуже вдячний. Через неділю я дізнався про Республіку, та захотів вступити до армії Республіки

Плюси в Республіці: Сильний коллектив, адекватність, вміння розуміти, не однократно бачив кращих гравців на серверах
Мінуси в Республіці:деяк, б"ють мечем на землі, але це пройде і вони зрозуміють куди потрапили.

Після прийняття прошу зарахувати мене до Армії Республіки.

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
BlackHawk -
Chensky -
Constantine -
Exelent -
Hohma -
Mad -
Mentos Fresh -
Naruto -
Nikooz -
Volhv - Против
Yanek Kos -
Exelent
Чи є минулі ніки? Як давно граєш тут?
-Reet
Минулі ніки: Alexx, Safe. Під Reet граю 1 день, а під Alexx\Safe близько 2-х років.
Black Hawk
Почему именно Армия Республики?
-Reet
Потому что нравиться боевые действия, война, завоевание.
Exelent
Потому что нравиться боевые действия, война, завоевание.

Армія Республіки не завойовує, вона відвойовує і обороняє територію Республіки. А у війну вступає тільки якщо іншого виходу немає.

Все що ти написав притаманна більше Імперії чим Республіці. Ти дійсно хочеш піти сама в Армію Республіки?
-Reet
Так я впевненний що хочу саме до Армії Республіки.
Exelent
Але ж тоді не буде, того що тобі так подобається.

Поясни. Як повинні себе вести і яких правил повинні притримуватися:
1)Джедай.
2)Армієць.
3)Громадянин Республіки.
-Reet
Армійці: Зобов’язані слідкувати за подіями на форумі та відвідувати ігрові сервери Jedi Academy.
Під час Офіційних Битв армійці повинні неухильно виконувати накази старших за званням.

Джедай:
Зобов'язаний неухильно слідувати Кодексу
Кожен Джедай зобов’язаний прислуховуватися до порад Джедаїв, які вище за рангом
Кожен Джедай забов’язаний виконувати усі рішення Ради Джедаїв
Кожен Джедай забов'язаний вести активну гру як на форумі, так і на серверах Jedi Academy.
Джедай повинен уникати спокуси темної сторони

Громадянин:
Повинен дотримуватися правил, зокрема поведінка та ставлення до інших.
Exelent
Як я вже говорив одному з гравці які вступають в Республіку:
Я радий що ти вмієш користуватися копі-пастом, а не своїм розумом...

Ви що не можете прочитати і відповісти своїми словами те як ви їх бачите. Чи у вас інформація довго не зберігається в голові!!!

Твоя відповідь негативно впливає на рішення моє.

Що зараз відбувається за межами Республіки(а саме що нового і поганого в інших кланів)? І дізнайся як відносяться всі клани Юага до Республіки.
-Reet
Наскільки я пам"ятаю то клан "The Lols" приєднався до клану "Empire" за велику чисельність штрафів.

Республіка з Імперією - ворожнеча
Республіка з Чорне Сонце - нейтралітет
Республіка з Анфором - нейтралітет
Республіка з Демонами - нейтралітет
Республіка з Ман - нейтралітет
Республіка з СГ - мир
Volhv
Привет, Reet
(Reet @ 3.5.2010, 10:25) *

Минулі ніки: Alexx, Safe. Під Reet граю 1 день, а під Alexx\Safe близько 2-х років.

какова причина смены Имени?
-Reet
Хочу грати під новим профілем, а то вже якось надоїло бути під одним профілем.
Chensky
От а звідки я дізнаюся, що ти після вступу до Республіки не захочеш "оновити" профіль.. ? І будеш ще під якимось іменем?..
-Reet
Даю гарантію що не поміняю.
Jedcat
Привіт, кандидате. До історії не прикапуватимусь, бо лінь _a1.gif Дам лише манюнє завдання: розкажи мені про клонів, та їхній вплив на життя Республіки.
-Reet
Клони - бійці створені штучно і генетично модифікований. Клони були створені каміноаньцями на їхній рідній плнеті Каміно.

Клон ходили та відвоювували свої міста, після того як їх створили життя республіки стало на багато кращим.
Volhv
Хорошо, а как Ты относишься к людям давшим клятву и тут же отказавшимся от нее?
Chensky
(Reet @ 4.5.2010, 9:28) *

Клон ходили та відвоювували свої міста, після того як їх створили життя республіки стало на багато кращим.

Клонів створювали без відома Сенату та Республіки. (по суті)
Їхня поява дала змогу дати відсіч сепаратистам на чолі з Графом Дуку. Пізніше очолив Конфедерацію генерал Гривус, але також був маріонеткою в руках темного лорда.
Саме клони знищили Храм Джедаїв та усіх юнлінгів, що були на навчанні. Саме клони знищили основну масу генералів-Джедаїв... взагалі, дофіга ще можна розповідати.. а те, що ти сказав... laugh.gif

В одній пустелі.. ми втратили протокольного дроїда з важливою інформацією.
Коли потрапиш туди.. спочатку наткнешся на височенну стіну, але можна пробити в ній дві діри. Потрапивши в середину, за стінами тебе очікує знищення 4-х, здається, центрів зв"язку.. Далі арена, там є прохід.. але його охороняє Ранкор!.. Після всього цього ти нарешті зможеш дістатися до дроїда або його частин, які в кінці-кінців тобі потрібно буде вивезти. Корабель тебе також там очікуватиме.
Принеси нам цього дроїда.. в ньому надважлива Інформація!

/bind "F12" screenshot
-Reet
2Volhv

Я думаю что эти люди не отвечают за свои слова, и думают что этим они становяться сильнее, но на самом деле они делают себя слабыми. Поэтому я призеряю таких людей и пытаюсь по меньше с ними связываться.
Volhv
ок, я понял Твою позицию, прими и Ты мою... я читал Твою заявку с SG и клятву верности SG. у меня нет ни малейшего негатива к Этому Клану. Более того у меня там много Друзей и взаимоотношение между Нашими Кланами очень хорошие, но прочитав Твой ответ, - я Против, и Ты знаешь почему...
-Reet
Клятву я давал копипастом а не своими руками\словами, мне просто хотелось вернуться к своему коллективу, но я наслышался столько плохого о них вот и передумал!!!!!
Black Hawk
Объясни плиз, о ком ты наслушался плохого и что конкретно ты услышал. Потому что я смысл твоего предыдущего поста уловить до конца не смог(
Jedcat
Ченя все розказав, облом _a1.gif А ти розкажи про тих клонів, які ДОСІ є в Республіці. І чому вони тут, і чого так довго прожили, і що від них Республіка має. Твори, коротше)
Exelent
А не буде такого, якщо ти вступиш, даси клятву. А потім підеш і вступаючи в інший клан напишеш: "Та це хлопці був копі-паст, то не я так що це не рахується"?
-Morfling
- Здравствуй, ты прости, конечно, но я не очень понимаю связь твоей истории и решением пойти в Республику, обоснуй, почему ты решил к нам пойти, а не например, к империи?
Olsney
" Клятву я давал копипастом а не своими руками\словами, мне просто хотелось вернуться к своему коллективу, но я наслышался столько плохого о них вот и передумал!!!!!"

Ты точно так же и тут ты можешь наслышаться много плохого о нас, и что ты сразу же если поступишь уйдёшь из Республики?
Прежде чем делать выводы надо выслушать 2 стороны.
-Reet
(Morfling @ 5.5.2010, 22:13) *

- Здравствуй, ты прости, конечно, но я не очень понимаю связь твоей истории и решением пойти в Республику, обоснуй, почему ты решил к нам пойти, а не например, к империи?

Сдесь множество джедаев.

2Граве не скажу.
-Morfling
- Ну и? А в империи много ситхов и что? Где связь?
Olsney
Не граве а Грейв.
Я полностью ПРОТИВ данного кандидата. Не уважительные ответы, неуважительное отношение к жителям Республики, та и не только к жителям, не серьёзные ответы, та и идёт только ради приписки, или чтоб потом жестоко предать Республику ИМХО. Не отвечает за свои слова, и за свои поступки + полностью согласен со словами Волхва.

Хорошо, а как Ты относишься к людям давшим клятву и тут же отказавшимся от нее?

Ответ

Я думаю что эти люди не отвечают за свои слова, и думают что этим они становяться сильнее, но на самом деле они делают себя слабыми. Поэтому я призеряю таких людей и пытаюсь по меньше с ними связываться.

То есть, ты презираешь самого себя? Ты же тоже давал клятву, но не сдержал её. То, что ты давал её копи пастом, не освобождает тебя от ответственности.
Black Hawk
Заявка закрыта. Кандидат перманентно забанен.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.