-Slayeron
1.5.2010, 13:46
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я виріс на маленькій і віддаленій системі Дералія.Мое дитинство пройшло в затінених кутках так як мої друзі сторонилися мене через мої здібності рухати малими предметами.Одного разу на планету прилетіли ситхи.Вони побачили в мені Силу і не отримавши моєї згоди забрали мене на Коррібан.Сити вчили мене і інших студентів жорстоко але ніхто не наважувався піти проти них.Так як я був одним із кращих студентів мені присвоїли ім,я Slayeron.Одного разу мій друг запропонував втекти з Академії Ситха і піти на навчання до джедаїв.Я згодився і нам ледве вдалося перехитрити охоронців.Я втік але мого друга вбили.Я вирішив довести діло до кінця і стати Джедаєм будь-що.Проте на жаль я не можу відійти від імені так як своє справжнє я забув.
Я хочу вступити до Республіки за їхню повагу до своїх людей а також через те що я вважаю республіканців сильнішими та вихованішими ніж імперців
Плюси Респубіки:сильні та ввічливі гравці
чемність та повага приймальної комісї до кандидатів вступу до Республіки
Мінуси Республіки:гравці бувають занадто гордими і самовпевненими
i |
| Сповіщення:
Голоси Членів Приймальної Коміссії: BlackHawk - Chensky - Против Constantine - Daiver - Exelent - Hohma - Mad - Mentos Fresh - Naruto - Nikooz - Volhv - Yanek Kos -
|
За что ты получил холи-бан ?)
-Slayeron
1.5.2010, 14:01
(Nikooz @ 1.5.2010, 14:55)

За что ты получил холи-бан ?)
за то что ударил ногой другого игрока я не знал и потому получил бан
теперь раскаиваюсь
Я хочу вступити до Республіки за їхню повагу до своїх людей а також через те що я вважаю республіканців сильнішими та вихованішими ніж імперців
Кого из Республиканцев ты можешь выделить, как "лицо Республики" в позитивном и негативном свете ? Почему ?
-----------
Аналогичный вопрос про Имперцев.
-Slayeron
1.5.2010, 14:16
(Nikooz @ 1.5.2010, 15:04)

Кого из Республиканцев ты можешь выделить, как "лицо Республики" в позитивном и негативном свете ? Почему ?
-----------
Аналогичный вопрос про Имперцев.
Я могу выделить игрока Teo так как он никогда не применяет нечесные приемы
Мне также симпатизируют игроки Free-Men и Rex так как они никогда не грубили и не грубят мне или кому либо как и мне
Есть некоторые республиканцы которые используют время когда другие игроки в чате
но я такое видел только раз или два
А про имперцев я не много знаю т.к. я их вообще в последнее время редко вижу
и не особо наблюдаю за ними
но я могу также сказать что хоть имперцы мне и не симпатизируют я их уважаю за некоторую чесность
Кто убивал в чате ? Назови их.
-------------------------
Т.Е. Ты, не зная, что в Империи принял решение пойти в Республику ? Забавно... Потом поступишь, осмотришься и уйдешь в другой клан. Неее... Не нравится мне это.
-Slayeron
1.5.2010, 16:02
(Nikooz @ 1.5.2010, 16:52)

Кто убивал в чате ? Назови их.
-------------------------
Т.Е. Ты, не зная, что в Империи принял решение пойти в Республику ? Забавно... Потом поступишь, осмотришься и уйдешь в другой клан. Неее... Не нравится мне это.
Gordus хотя он и не пару раз он часто убивал в чате
И я не собираюсь просто так идти в империю я лучше буду нейтралом чем поступать в емпайр
Почему это?)
И хватит цитировать, тут не слепые люди)
+Что ты знаешь про игрока Slayer ?
-Slayeron
1.5.2010, 16:58
Это игрок портала который всупил в МАН
Я не видел его на серверах и не очень его знаю так что прошу прощения(((
А на счет Гордуса он часто убивал тех кто был в чате на сервере КС
Гордус рятував від "чеканини" по тим, хто пішли чайку сьорбнути та в тубзік.
Взагалі, враження від кандидата нульове.
проти
Против. Что то тут явно не то, и по этой причине:
Ты, не зная, что в Империи принял решение пойти в Республику ? Забавно... Потом поступишь, осмотришься и уйдешь в другой клан.
-Slayeron
2.5.2010, 17:50
я говорю лучше быть нейтралом чем имперцем и откуда вы знаете что я перейду я действительно не буду предавать Республику если мне предложат хорошие условия для того чтобы быть ее врагом
Black Hawk
2.5.2010, 20:20
Республика - добро, Империя - зло. Ты согласен с этой фразой?
-Slayeron
3.5.2010, 18:44
Нет так как каждая из сторон рассматривает добро по своему
Нету единого мнения
Республиканцы и имерцы по своему его цитируют и творят
Зло временами бывает добром и наоборот
Так что тут все зависит от точки зрения и мнений других людей
Black Hawk
5.5.2010, 17:27
(Slayeron @ 1.5.2010, 14:46)

Я втік але мого друга вбили.Я вирішив довести діло до кінця і стати Джедаєм будь-що
не мстить случаем идёшь?)
Чим відрізняються Кеннобі та Енакін? Чому в першій битві Енакін програв Кеннобі, але коли вони зустрілися вдруге він його вбив?
-Morfling
5.5.2010, 21:06
- Здравствуй, кандидат, как именно ты перехетрил охранников? Это очень интересная и познавательная информация, ведь в плену у ситхов может оказаться каждый, а ты , видимо, знаешь слабые места охраны.
-Slayeron
6.5.2010, 13:11
Для BlackHawk:
Нет я не иду никому мстить я умею прощать и состоять со всеми в мире
Для Morfling:
Да меня обучали люди которые принадлежат Империи
Я знаю некоторые уловки Ситов и в случае чего смогу их перехитрить
(Exelent @ 5.5.2010, 21:04)

Чим відрізняються Кеннобі та Енакін? Чому в першій битві Енакін програв Кеннобі, але коли вони зустрілися вдруге він його вбив?
Річ у тім що Енекін дуже самовпевнений а Обі-Ван вміє тверезо оцінювати ситуацію
В першій битві Енекін програв Обі-вану через те що вирішив що він(Енекін) досить сильний для того аби прикінчити свого вчителя одним ударом а також піддався на провокацію Кенобі і в гніві не помітив удару в ноги і руку в результаті він втратив всі свої кінцівки (обидві ноги і ліву руку на Мустафарі і праву руку в бою з Дартом Тиранусом(графом Дуку))
Але обі-Ван програв другу битву через те що вирішив показати Люку ким став його батько навіть якщо він(Люк) цього ще не знав
В результаті Люк переміг Вейдера і зумів перевести його на Світлу сторону Сили
(Скайуокер-молодший перевів Вейдера також можливо через те що що той пошкодував через вбивство вчителя)
Я не знаю напевне мене там не було але я вважаю що це так.
Mentos Fresh
6.5.2010, 13:13
(Slayeron @ 6.5.2010, 12:56)

Я знаю некоторые уловки Ситов и в случае чего смогу их перехитрить
Фраза улЫбнула
Какие же ситхи хитрые...Ай-ай-ай...
Вот мне Енкор
(мой сосед)говорил,что ты плохо вел себя на СТФ...Почему?
И расскажи,кто такой Енкор?...
-Slayeron
6.5.2010, 13:22
Ментос Енкор возможно чтото наговаривает пусть скажет конкретно что я делал я тогда смогу обьяснить как я себя вел вообще я предпочитаю ни с кем не ссорится а со всеми дружить

А Енкора я токо раз видел и то он только стоял тем более что он не сильно разговаривал во всяком случае он мне нравится как человек так не говорит ничего лишнего(а поскольку он не говорит я не знаю его толком)
ну першу частину добре зробив)Кенобі дав себе вбити тільки тому щоб Люк з іншими змогли врятуватися.
яким стилем полюбляєш битися?
Товариші модератори я не голосував ПРОТИ. Прогляньте уважніше...
Исправил. Сорри! ₪V₪
-Slayeron
6.5.2010, 14:30
Я полюбляю битися синглом частіше всього сильним стилем але можу також і середнім та швидким
В моєму арсеналі також непогане володіння глефою кулаками різними видами зброї і обома сторонами Сили
Mentos Fresh
6.5.2010, 15:03
Говорил,что ты с каким-то гестом гнулифразЫ...Ну да ладно,скажи,что лучше-прокрутка или лолошинк? И почему?
-Slayeron
6.5.2010, 16:29
(Mentos Fresh @ 6.5.2010, 16:03)

что лучше-прокрутка или лолошинк? И почему?
Прокрутка потому что это разворот мечем в руке а лолошинк это наверное (простите если ошыбаюсь) проктутка глефой и прокрутка разворот красивый более-менее
А вообще прошу прощения но я не понял сути этого вопроса
-Morfling
6.5.2010, 18:52
- Я понимаю что ты можешь их перехетрить, но я задал конкретный вопрос: как именно?
-Slayeron
6.5.2010, 20:00
Например можно при помощи уловки разума отвлечь охрану
также есть маленький шанс отвлечь старой доброй "копеечкой"
Можно также при помощи той же Уловки можно загипнотизировать офицера Ситха и приказать отвести всю охрану с сектора
Тоді таке завдання. Знайди Наруто чи іншого глефіста і зіграй з ним, нехай він оцінить тебе і так з кожним стилен на синглі(але з різними гравцями) ы тыльки з Республыки. чекаю скріни))
-Morfling
6.5.2010, 22:08
- Неужели ситхи совсем не сопративляются "обману разума" ? Ладно-бы гуманоид не владеющий силой, у меня например, так и не получилось подчинить хоть на секунду ситха, скажи как тебе это удается?
Для Exelent:
Я не проти але є проблема
Я не вмію робити скріни якщо ти або ще хтось скаже яяк їх зробити то я зроблю
Для Morfling:
Что бы любой прием Силы получился на ура надо верить в Силу дружить с мидихлорианами и надеятся что это не Лорд Сита
прочитать можно
тутЗаходимо в консоль і пишемо
/bind F12 screenshot
Виходимо з консолі, при кожному клацанні F12, в папку з грою буде записуватись jpeg файл зі скріншотом.
©BH
-Slayeron
7.5.2010, 12:45
Дякую Volhv я зараз спробую
Для Exelent:
у мене питання я можу попросити гравців змінити зброю на глефу бо я не зможу знайти стільки глеферів?
-Slayeron
7.5.2010, 14:14
file:///C:/Documents%20and%20Settings/%D0%90%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80/%D0%A0%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B9%20%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB/shot0003.jpg
! |
| Попередження: Нарушение правила 3.3; 10 дней р\о. |