Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Dorn
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Dorn
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Мене було народженно на системі Альдеран. Я був звичайним хлопчиком з сім*ї торговця космічними запчастинами. Коли мені виповнилось 10 років мій батько захворів та доручив мені свою працю, після цього я заробляв гроші самостійно.
Мені виповнилося 13 років та до мене завітав покупець який хотів купити зачастину для свого корабля, але в нього не було грошей, але замість цього він дав мені чудову книгу у якій розповідалося про галактику.
Якось я сів читати книгу та побачив там цікавинку про республіку. Через декілька років мені залишилося покинути свою рідну планету, з чим я полетів до системи Курускант на заробітки. Я прибув до ціеї плланети та став пілотом одного багатого чоловіка. Якось я їхав дорогою та побачив сенат республіки та згадав що у книжці розповідалося саме про неї, та мені захотілося бути громадянином республіки.

Причина вступу: як на мене гарний колектив з якими можна вести співбесіду.
+ в республіці гарний, сильний колектив.
- не бачу.

Своє бачення в республіці: згодом після отримання громадянина мій шлях піде до армії республіки тому що хочу захищати республіку з усіх сторін.
i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
Chensky - Против
Constantine -
Daiver -
Exelent - Против
Hohma -
Mad -
Mentos Fresh -
Naruto -
Nikooz -
Volhv - Против
Yanek Kos -
Exelent
Минулі твої ніки?
speak
Давно ли ты на юаге? в каких кланах раньше был?
-Dorn
Прошлих ников нет так же как и ботов. На УАГе 12 дней.
Exelent
+ в республіці гарний, сильний колектив.

Що тільки в Республіці може бути гарний і сильний колектив? Чому саме Республіку обрав, хоча є багато інших кланів?
Розкажи повністю всю політику кланів які є, і тільки своїми словами і те що ти сам бачиш, а не те що написано в їх історії.
Volhv
Здравствуй Dorn, меня интересует Твое мнение о ЭТОМ кандидате и заявке.
Chensky
Якось тихо..
проти
немає досвіду, "не бачить мінусів" та й активність не дуже..
-Morfling
- Здравствуй, расскажи пожалуйста про великого героя Мэйса Винду. Только ,пожалуйста, своими словами.
Nikooz
Что ты знаешь про таких игроков, как Baltazar и Tavion ? ad.gif
-Saimont
Здраствй Дорн.

Я прочитал твою истрорию. Возник вопрос:
Как ты мог родиться на планете Альдераан, если она была уничтожена Звездой Смерти 1 в 0 году Д/ПБЯ?
Exelent
НЕ подобається мені те що гравець не проявляє активність до своєї заявки. Тому ПРОТИ. Зарано йому в наш колектив.
-Dorn
(Volhv @ 17.4.2010, 14:19) *

Здравствуй Dorn, меня интересует Твое мнение о ЭТОМ кандидате и заявке.

На мой взгляд этот кандидат не умный, не грамотный, дему только лишь бы поприкаловаться.

Мэйс Винду- мастер джедай, мастер - хранитель, расса корун, в совете он был авторым после Йоды

З.Ы: извените небыло актива интернет отключили.

To Saimont: я вылетел с нее до того как она была уничтожена.
Volhv
Несерьезное отношение к заявке и ответам - Против
ОТКАЗАНО
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.