Мене було народженно на системі Альдеран. Я був звичайним хлопчиком з сім*ї торговця космічними запчастинами. Коли мені виповнилось 10 років мій батько захворів та доручив мені свою працю, після цього я заробляв гроші самостійно.
Мені виповнилося 13 років та до мене завітав покупець який хотів купити зачастину для свого корабля, але в нього не було грошей, але замість цього він дав мені чудову книгу у якій розповідалося про галактику.
Якось я сів читати книгу та побачив там цікавинку про республіку. Через декілька років мені залишилося покинути свою рідну планету, з чим я полетів до системи Курускант на заробітки. Я прибув до ціеї плланети та став пілотом одного багатого чоловіка. Якось я їхав дорогою та побачив сенат республіки та згадав що у книжці розповідалося саме про неї, та мені захотілося бути громадянином республіки.
Причина вступу: як на мене гарний колектив з якими можна вести співбесіду.
+ в республіці гарний, сильний колектив.
- не бачу.
Своє бачення в республіці: згодом після отримання громадянина мій шлях піде до армії республіки тому що хочу захищати республіку з усіх сторін.
i | Сповіщення: Голоси Членів Приймальної Коміссії: Chensky - Против Constantine - Daiver - Exelent - Против Hohma - Mad - Mentos Fresh - Naruto - Nikooz - Volhv - Против Yanek Kos - |