Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Dnepr
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Dnepr
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Народився:Беспин
Им'я : Днепр (Дніпро)
Раса : Людина
Стать: Чоловічий
Зріст :1м 65см
12 років
Громадянство :нейтралитет

Історія:Родився на Беспині.Мати переїхала з рідної планети Іордонія,тому що Репспубліканці почали заполонити планету,за те що прийняли договір с Імперіею.Всі жителі Беспина не дуже поважали нашу расу,та нашу сім`ю.Коли виповнилось 15 років у місці взірвався реактор,що держав місто над небом.Та ми полетіли на віддалену планету Татуїн.
Там я три роки робив у кар`єрній шахті,та допомогав рідній матері.Через пару років мати померла.Тоді на Мос Ейслі давали кредити за помершу рідну людину.Але мені відказали та труп матері забрали....і після цього в мене почалася депрессія.Я дуже довго думав що робити,був злим, агресивним, але згодом змирився, заспокоевся, і вирішив що повинен захищати мир та людей, а найкращий спосіб - це Реп. А також я буду захищати тварин!
Фух... Моя історія.

Мене звуть Яків Завертиленко. Живу у Київі на Академі. Вчуся в 6-А класі Київської гімназії номер 287.
Я хорошист. Займаюся спортом. Люблю відпочивати з сім*ею. Останім часом був в Гудаурі. Ще катаюсь на БМХ та лижах, освоею сноуборд.
Люблю музику а точніше:
•● Blink 182●•, Crystal Castles, MGMT, The Foxboro Hot Tubs, The Pixies, Depeche Mode, The Used, The Killers, The Foals, Daft Punk, Chemical brothers, Hatebreed, Bob Marley, oiki, Gorillaz, Placebo, Narkotiki, Muse, Franz Ferdinand, The Gossip, Prodigy, Does It Offend You, Yeah?, 5'nizza, SunSay, The Red Jumpsuit Apparatus, Ill Nino, Noize MC, Kaiser Chiefs, Esthetic Education, Babyshambles, Le Tigre, Rage Against The Machine, Green Day, Sum 41, Emarose, Sex Pistols, Korn, Fall Out Boy, Bring me the Horizon, Stigmata, Nirvana, The Prodigy, AC/DC, Kiss, Billy Talent, The Offspring, Arctic Monkeys, Robots don't cry, Linkin Park, Box Car Racer, Yeah Yeah Yeahs, Ramones, Muse, Wolfmother, Gogol Bordello, New Found Glory, The All-American Rejects, Enter Shikari, AFI, Angels and Airwaves, Finch, Good Charlotte, Jimmy Eat World, The White Stripes, NOFX, My Chemical Romance, Three Days Grace, Pennywise, +44, Queen, Tenkorr, Limp Bizkit, Психея, Guano Apes, Bowling for Soup, Lostprophets, 7раса, Bullet for My Valentine.

Плюси:
1 Республіка це держава де є демократія, а тобто кожний член клану робить її краще.
2 ретельний відбір говорить про те, що тут е гарні та дружелюбні люди.

Мінуси:
Буду думати, але зараз я їх не знайшов.
Nirvash
Сори, ты забыл указать, где в квартире деньги лежат(( Не катит!(

А если серьезно, то нету причины вступления _a1.gif
Dnepr
Я 3 раз подаю заявку:)
Chensky
Невірно оформлена заявка.
Exelent
які 2 останні заявки?
Dnepr
Zeron. Pete
Exelent
Чому ти кожен раз під новий ніком намагаєшся вступити?
Volhv
Заявка неправильно оформлена + ботоводсво + смена ника без причины + несерьезно отношение к заявкам.

Ты уверен что Тебе стоит идти в Республику?
Dnepr
Cтоит ли мне ити в Республику решать вам, а я етого хочу.

Чтож если вы не жылаете видить меня в своих рядах сейчас то закройте тему.
Я набью активность и буду пытатца пойти к вам. Я подам заявку еще раз.
Volhv
Ни кто не говорит что Мы не жЕлаем видеть Тебя в рядах Республики, но во первых есть правила оформления заявок, и они обязательны к выполнению всеми. Мало кто одобряет ботоводство, а Твои предыдущие заявки похожи лишь на выяснения причин смены имени (персонажа). Большинство на Портале выбирая себе Имя несут его как Флаг невзирая на падения, взлеты, победы или поражения. У Тебя же по паре имен в месяц. И дело вовсе не в «+» или в активности, Республиканцы не пытаются, Они делают.
Dnepr
Пожалуйста закройте тему. Я набью активность, зделаю заявку, ботов уже я не буду делать. Я прийду снова.
Destroyer
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.