Я ознайомівся з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Констітуцією Республіки
Імя:Георгий
Раса:Мандалори і люди
Вік:13 років
Народився на планеті Манаан. Моїми батьками були торговци прибулі на Манаан не задовго до мого народження.Через декілька років мене відправили батьки в академію пілотів.Попрощавшись з батьками я відправився в путь.закончив академію я за порадою своїх друзів відправився подорожувати по системі.На одній з планет я зустрів свого старого друга з яким служив з дитинства.Він повідав мені що він джедай і полягає в ордені Анфора Ім'я його було Рокет. Він сказав мені що я маю расположеность до сили і став моїм не офф вчителем.Він із-за того що у нього було багато подів в клані він не зміг завершити навчання.Я відправився в академію але там мені сказали що я маю налічєє елементов які ведуть на світлу сторону і що моє майбутнє пов'язане з світлою стороною.Почувши це я став почав літати по системі поки не знайшов планету Коррібан яка була планетою що зберігає багато таємниць джедаив.Для початків рослидування храмів і гробниць, разрушеніх академій і п'єдесталів.Я знаходив багато інформації з обломкові інших залишків які несли в собі знання про силу і про темну сторону так я почав постепено осягати шляхи світлой сторони дізнаватися про джедаив і їх могутність.Я і зараз пощещаю Коррібан в можливості вивчити щось нове.
Республіка корісній для юага i сильній клан i організований клан