Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Smok
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Smok
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я родился на планете Манан. Когда мне было 6 лет, на нашу семью напали наемники, но мой отец был бывшим республиканским воином, в бою его сильно ранили, но он смог защитить семью, он сказал мне, что бы я нашел его друга по имени Грей Роджер. Прошло много времени, но я смог найти его. Он рассказал мне как они с отцом вместе служили в армии республики, Роджер был рыцарем джедаем . Он мне рассказал про свойства силы, и в 16 лет, я заметил, что могу двигать предметы силой. Тогда Роджер предложил мне лететь нам на Корусант и вступить в орден джедаев. И вот теперь я перед вами.
Exelent
1. Заявка не відповідає правилам.
2. Зміни ник, а саме: Заборонено мати ігрові імена, занадто схожі на інших гравців.
Constantine
(Exelent @ 14.3.2010, 23:24) *

Зміни ник, а саме: Заборонено мати ігрові імена, занадто схожі на інших гравців.

А на кого похож его ник? если на Smol, то менять не обязательно, имхо ) но это уже с модератором выясняйте)

Dan
+1, якщо ти маєш наувазі що схожий на Smol, то це не занадто схожий
Chensky
Роджер запропонував вступити до Ордену Джедаїв, а пояснив він тобі, що ти повинен для цього зробити?
(Dan Mor @ 15.3.2010, 0:50) *

+1, якщо ти маєш наувазі що схожий на Smol, то це не занадто схожий

аяяй ad.gif
Exelent
https://xjedi.com/forum/index.php?showuser=12494 ось тримайте))

Добре, я не правий був, що зробив зауваження.
Nikooz
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.