-Something Else
12.3.2010, 19:50
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Вітаю,вас.Мене звати Something Else.Я прибув з планети Корібан.Мій батько був ситхом,і вчив з дитинства мене темної сторони сили.Батько не мав жалості ні до мене,ні до когось іншого.Коли я був маленький,він вбив мою матір в пориві гніву.
Я був тоді дуже маленький,і не міг нічого зробити.Так,мені прийшлось змиритися з тим фактом,що моєї матері вже немає на цьому світі,і що колись мені прийдеться покласти край терору мого батька.Але я повинен був тренуватися і тренуватися.Одного разу,коли я відчув,що нарешті зможу протистояти йому,я взяв свій меч і сказав,що не буду більше терпіти його гноблення,що він відплатить за смерть моєї матері.Але я його недооцінив.Я ледь відбився від його безжалісних,сильних атак.Він ледве мене не вбив,але якимось дивом я побачив у нього на столі ключ від космічного корабля.
Я вихопив його,і побіг швидко до корабля,який стояв на задньому дворі нашого будинку.Я не знаю,що трапилося,але мій батько не переслідував мене,я помітив,що його ні з переду,ні з заду немає.
Коли я вилітав,з планети,мій корабель хтось почав атакувати,поруч пролетів батько,на іншому бойовому кораблі.Я зрозумів,що в мене немає виходу,доки двигун заряджався для гіперстрибка,мене могли підбити,і тоді б я скінчив холодним трупом серед уламків мого корабля.І мені довелося прийняти бій...
С великими зусиллями я підбив космоліт мого батька,я тільки побачив як його тягнула планета назад до себе.Нарешті датчики показали,що двигун вже зарядився.І мені лишилося нажати тільки на одну кнопку,щоб розпрощатися з цією клятою планетою,та всими спогадами...
Колись давно я чув про планету,Корелія,я направився саме туди.Після гіперстрибка,я опинився у неї на орбіті.Мене зустріли два патрульних винищувача,Республіканської армії.Вони сказали,щоб я летів з ними,я покірно виконав їх прохання.Коли ми приземлились,солдати скрутили мене і повели,до комісаріату.Там в мене допитувалися,що я роблю на кораблі ситхів біля їхньої планети.Я розповів їм мою історію,і попросив надати захист и притулок.
Так я опинився тут.
Чому я хочу вступити до Республіки?:мені подобається цей клан і його склад.Сподіваюся,що я навчуся тут чогось нового для себе.
Плюси в зібраності та згуртованості.
Мінуси можливо мала активність в грі,за цей тиждень я майже нікого не бачив з вашого клану.
Я бачу,Республіки як свій притулок в цій галактиці,де я знайду друзів,і навчуся чомусь.
-Something Else
12.3.2010, 22:36
Та немає в мене більше нікнеймів.
Оу,взагалі я забув,є один,але на ньому окрім мене ще десь 2-3 чоловіка сидить.
Тому я його не називаю.
Тихіше не нервуй...

а чому ти до цього моменту нікуди не подавав заявок?
-Something Else
12.3.2010, 22:41
Я повністю спакоєн)))
Чому не подавав,вже в Республіку подавав,але закрили,тому що заявка була створена не за правилами. А раніше я не міг,не було інтернету,лише зараз ві з'явився на умовах договору з моїм сусідою)
Если тебя примут в Республику, по какому пути ты пойдешь? Останешься гражданином, пойдешь в солдаты или попробуешь стать джедаем?
-Something Else
13.3.2010, 15:14
Я ще над цим не задумувався.Я кажуть "поживем-увидим".
Такая неопределенность) Выходит, что ты идешь в слепую...
Я бы советовл тебе определиться поскорее, ато это минус )
А вот, в принципе, и вопрос)
Если ты пороешься в ахивах, то сможешь найти о времени, когда Республика и Империя состояла лишь из Орденов Джедаев и Ситхов.
Как ты считаешь, лучше щас или так, как было тогда ?)
-Something Else
13.3.2010, 15:30
Нікоз,справа в тому,якщо у мене немає хисту,то я джедаєм не стану)
Ви самі повинні вирішити,маю я хист до цього чи ні =)
Ну у медалі дві сторони,з одного боку добре,з іншого погано.
З одного добре,тому що менша кількість жертв і смертей від протистояння цих двох сил.Інша погана,тому що джедаї мають займатися своїми справами,ситхи своїми.Воювати повинні солдати,спеціально створені армії,полки і т.д.
Более конкретный ответ) Ты не смотрел, что и как было, а импровизировал.
-Something Else
13.3.2010, 16:17
Як на мене то краще було тоді,коли існував тільки орден ситхів та орден джедаїв.Армії і всі інші складові гарні гарні тоді коли є багато народу.
Наприклад я не уявляю собі армії з 10-30 чоловік,це від сили загін особливого призначення.
о5 не то) Найди информацию о том, что было раньше?)
Здравствуй, Something Else
А раніше я не міг,не було інтернету,лише зараз ві з'явився на умовах договору з моїм сусідою)
а сосед случаем не зарегистрирован на портале? если да,- как его Имя?
Раз Ты вырос в семье Ситха, -расскажи как можно больше о них.
Твой Отец учил Тебя темной стороне, что Ты собираешься делать с этим знанием и как собираешься сопротивляться искушению пременить навыки темной стороны?
З.Ы. что за великий Республиканец изображен на Твоей Аве? и насколько велико Твое желание ради его величия отягощать жизнь Республиканцам на 4,5 Мб
У него на аватарке один из воинов джедаев Новой Армии
Кстати, если твой отец всю жизнь учил тебя быть ситхом, значит у тебя есть какие-то способности, так ведь? Продемонстрируй те умения Силы, что ты выучил за годы тренировок.
(С тебя 3 скриншота использования Силы на сервере. Толчок и Притянуть - не в счет

)