Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Freshik
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Freshik
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я народився на планеті Татуїн. Мої батьки були господарями ферми, і впливовими людьми в рідному місті. Але одного разу до нас в місто (тоді мені було лише 8 років) прилетіла невідома людина. Вона була старю. Коли я побачив що у нього є світловий меч, я відразу здогадався що він джедай. Я обережно підійшов до нього, і почав задавати різні питання... Він розмовляв зі мною, і потім сказав моїм батькам, що у мене є навички воїна. Я розумів, що він намагався забрати мене від батьків, і брехав ім. Але батьки мої не хотіли мене віддавати оскільки дуже любили мене. І на наступний день мої батьки зникли без вісти. Я тоді не зрозумів, у чому справа, адже мені було лише 8 років. Цей незнайомець кудись мене відвіз. Коли ми приїхали, я побачив якийсь Храм, там було дуже страшно... Декілька днів я там пробув. Я бачив, як там вбивали людей, і потім я поставив собі ціль: втекти з цього жахливого міста. На наступну ніч, я втік, і не знав, куди йти. Коли я йшов по місту, я зустрів чоловіка, на якому була світла одежа. Він не пройшов мимо мене, і почав ставити питання, та розмовляти. Коли я був поряд з ним, я відчував його енергію і силу. Мене це здивувало. Потім він мене забрав з собою, і лише сказав, що у мене в організмі кількість мідіхлоріан перевищує норму. Але я тоді не розумів що це, та з чим його їдять ) Коли ми дойшли до того місця, він почав мене тренувати... Минуло декілька років, с тих пір, я навчився використовувати силу, контролювати свої емоції. То був справжній джедай. Тепер, я хочу приєднатись до великої системи "Республіка" та допомогати їй. А в майбутньому, може й стати джедаєм.

Причина вступу: отримання статусу громадянина Республіки, упевнення в собі, що я можу бути гідним громадянином, знайти друзів.

Плюси: Дружній колектив, рольова атмосфера, демократія.

Мінуси: Вибачте, справді, не бачу.

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
Daiver - 3а
Exelent - Против
Fifko -
Haydamaka -
Kennet -
Mad -
Naruto - Против
Nikooz -
Rock -
Volhv -
Yanek Kos -
Exelent
Мінуси: Вибачте, справді, не бачу.

Навіть людини немає без поганих вчинків. Уважніше придивися і знайди. Які твої минулі ніки? і чому ти тільки но зареєструвався подав заявку на вступ?
Mentos Fresh
Freshik...ну ладно,кто ты в реальной жизни???
-Freshik
(Exelent @ 2.3.2010, 22:50) *

Навіть людини немає без поганих вчинків. Уважніше придивися і знайди. Які твої минулі ніки? і чому ти тільки но зареєструвався подав заявку на вступ?

Мабуть, є всеж таки один мінус. Це велика гордість деяких гравців.
Я довго грав не зареєстрованим на серверах, та не запам'ятовував нікі, завжди були різні _a1.gif. Не давно вирішив зареєструватись, і вступити до найсильнішої держави галактики.

Mentos Fresh, я звичайний хлопець, який любить техніку та інші технології. Вчуся я у 10 класі.
Exelent
Чому ти вирішив що Республіка найсильніша? наприклад в рейтингу вона 2.
-Freshik
Вона наздоганяє Імперію, і я впевнений, що завтра вона буде першою.
Тому що минулі місяці вигравали Імперію.
Exelent
По рейтингу так ми наздоганяємо. Так чому ти вирішив що Республіка сильніше, від тієї самої Імперії?
-Freshik

По рейтингу так ми наздоганяємо. Так чому ти вирішив що Республіка сильніше, від тієї самої Імперії?

Тому що коли я грав з кожним республіканцем, мене ніхто не вбив на полу, чи якимось багом. Коли республіка є на якійсь планеті (сервер), вона завжди виграє супротивника. Я зробив висновки з усього цього.
Daiver
Коли республіка є на якійсь планеті (сервер), вона завжди виграє супротивника. Я зробив висновки з усього цього.

Как сказал Квай Гон - "даже джедаи не бессмертны..."
Как ты считаешь, какой клан смог бы победить Республику?
-White Graf
Graf вошел в зал и поздоровался с Республиканцами!!!
Freshik здраствуй-поклонившись сказал Graf
я тоже родился на татуине и был переводчиком у Ту...у песчаных людей...

ЗАДАНИЕ разузнай как называется подругому етот народ и найди о них информацию,а и мне нужно еще и твоё мнение о них....Удачи..
Exelent
Тому що коли я грав з кожним республіканцем, мене ніхто не вбив на полу, чи якимось багом.

Є різні гравці. Інколи і республіканці вбивають на підлозі і багом. Також я бачив імперців які так не роблять.

Ти так і не відповів
Чому ти вирішив що Республіка найсильніша?

Змістовно виклади свою думку.
Daiver
Потім він мене забрав з собою, і лише сказав, що у мене в організмі кількість мідіхлоріан перевищує норму. Але я тоді не розумів що це, та з чим його їдять ) Коли ми дойшли до того місця, він почав мене тренувати...

ММММммм... Я не совсем понял. Он отвел тебя в ЭТО место?
Коли ми приїхали, я побачив якийсь Храм, там було дуже страшно... Декілька днів я там пробув. Я бачив, як там вбивали людей

И еще скажи, оглядываясь назад, припоминая мелкие детали, как думаешь, кем был тот джедай, который приехал к тебе домой и почему и куда пропали родители?
-Freshik
(Daiver @ 3.3.2010, 17:27) *

Как сказал Квай Гон - "даже джедаи не бессмертны..."
Как ты считаешь, какой клан смог бы победить Республику?

Імперія, тому що вона є альтер егом Республіки і постійно з нею змагається, а значить у неї є шанси обійти Республіку у будь-який момент...

(White Graf @ 3.3.2010, 21:03) *

Graf вошел в зал и поздоровался с Республиканцами!!!
Freshik здраствуй-поклонившись сказал Graf
я тоже родился на татуине и был переводчиком у Ту...у песчаных людей...

ЗАДАНИЕ разузнай как называется подругому етот народ и найди о них информацию,а и мне нужно еще и твоё мнение о них....Удачи..

Тускени, (Тускен російською), цей народ живе у печерах Татуїна. Мову тускенів мало хто може зрозуміти, вона дуже схожа на рев. Точна їх фізична форма невідома, бо вони завжди в одязі. При собі вони майже завжди мають зброю: недовга палка "Гаффі", яка використовується у ближнім бою.

(Exelent @ 3.3.2010, 21:41) *

Є різні гравці. Інколи і республіканці вбивають на підлозі і багом. Також я бачив імперців які так не роблять.

Ти так і не відповів
Змістовно виклади свою думку.

сила Республіки полягає не в її ігрових бійцях, а в її ідеї. Саме вона підтримує дух людей, що б вони боролися проти зла в цьому всесвіті.

(Daiver @ 3.3.2010, 22:50) *

ММММммм... Я не совсем понял. Он отвел тебя в ЭТО место?

Ні, як я потім зрозумів, він повів мене до якогось центру осіти майстерності.

И еще скажи, оглядываясь назад, припоминая мелкие детали, как думаешь, кем был тот джедай, который приехал к тебе домой, почему, и куда пропали родители?

Це був звичайний ситх, я так вважаю, або найманець, але першому варіанту я вірю більше, ніж другому, бо у ньго була рукоять від меча. Чому - не знаю, але, мені колись батьки казали, що в них вдома був якийсь скарб - який саме, вони не казали. Мабуть він за ним і приїздив... Куди пропали - це ще мені треба дізнатись, але я здогадуюсь, що їх вже або вбили (в що не хочеться вірити _a2.gif ) або взяли у полон.
Mentos Fresh
Freshik,что такое Котло?
-Freshik
Ні, шукав, але не знайшов.
Hohma
Хохма увійшов до зали, обернувся навколо і побачив першого-ліпшого кандидата.
- Такс Freshik значить,- він подивився його заявку.
- Іноді мені здається що люди далі першого епізода Star Wars не дивляться. Щож розкажи мені що це за такі мідіхлорани та де про них розповідається в Star Wars.
-Freshik
Мідіхлоріани - це мікроскопічні форми життя, які є посередниками між джедаями і Силою. Вони дозволяють відчувати Силу і нею керувати. Власне, висока концетрація мідіхлоріанів в організмі дає змогу відчути справжню Силу і стати джедаєм. Споконвіків представники Ордену розшукували тих, хто має високу концентрацію мідіхлоріанів в оргінізмі й брали їх в науку, після чого вони ставали джедаями.
Mentos Fresh
Проехали...(ето из КОТОР)
Расскажи мне про академию ситхов на Корибане.
Exelent
Ти з мене знущаєшся? Я що тобі буду кожен раз тикати пальцем, на те запитання, яке я хочу дістати відповідь? closedeyes.gif
-White Graf
Узнай больше о родителях,...а вдруг они живы??
Daiver
Выбери любою из строчек кодекса джедаев и объясни как ты ее понимаешь?
Hohma
В той час коли Фрешик відповідав Хохмі, Хома щось жував. Ледве не поперхнувся, цікаво в нього є вуха???
- Ну звичайно копіпаст і переведення. Хлопче ти відповів на першу частину запитання і якщо ти справжній фанат Зоряних Війн ти повинен знати де саме в них зустрічається слово мідіхлоріани(я має на увазі в фільмі). То ти скажеш відповідь на другу частину запитання чи з тебе все треба кліщами витягати?
Exelent
Проти. гравець закинув заявку і погано виповнює мої завдання. Треба як говорять з нього кліщами витягувати.
Naruto
Проти.Просте невиконання квестів -це показує його ставлення до республіканців.
Mentos Fresh
Спят усталые игрушки,мишки спят....Одеяла и подушки-тоже спят...
Баю-бай
biggrin.gif biggrin.gif

А где собственно Фрешик???
-Freshik
(Exelent)
Ти з мене знущаєшся? Я що тобі буду кожен раз тикати пальцем, на те запитання, яке я хочу дістати відповідь? closedeyes.gif

Вибач, але я не розумію, як тобі ще відповісти. Просто не знаю. _a2.gif
Якщо ти не проти, я ще подумаю, як відповісти тобі.

(Daiver)
Выбери любою из строчек кодекса джедаев и объясни как ты ее понимаешь?

Спокій долає емоції - на мою думку коли ти спокійний ти вважаєш, що краще зробити, а не на емоціях спонтанно і необдумано, за що потім жалкуєш. Наприклад: Анакін Сайвокер і Падме, Анакін піддавшись темній стороні забув за що боровся і що любив, Падме хотіла його зупинити, але він її майже не вбив. Спокійним ти бачиш світ по інакшому...

Hohma:
Вони є у першому епізоді, коли Квай Гон зустрів Анакіна, той поранився, і вони віддали його кров на аналіз, потім вони зрозуміли, що в нього дуже великий вміст мідіхлоріан, і з нього можна було зробити джедая, але, він був дуже емоційним, чому рада йому і відмовляла. (Здається так, якщо щось не так - сорі) По пам'яті казав.

Mentos Fresh: У процесі.

Причина моєї відсутності полягала у тому, що кілька днів не було інтернету, і я не мав змогу відповісти вам. Навіть я не знав, що буде так довго. Вибачте, що не зміг попередити вас.
Nikooz
Что ты знаешь об игроке Эня ?)
-Freshik
Еня - Це минулий обхідчік банів на серверах, засновник клану "Зе лолс". Його спонсор - Спанкі. Якщо треба, буду шукати більш детальну інформацію.
Hohma
Вислухавши відповідь Хома засумував:
-Щож це не повна відповідь, мідіхлорани також зустрічаються в 3му епізоді, якщо зможеж знайди мені цей діалог.
Daiver
Спокій долає емоції - на мою думку коли ти спокійний ти вважаєш, що краще зробити, а не на емоціях спонтанно і необдумано, за що потім жалкуєш. Наприклад: Анакін Сайвокер і Падме, Анакін піддавшись темній стороні забув за що боровся і що любив, Падме хотіла його зупинити, але він її майже не вбив. Спокійним ти бачиш світ по інакшому...

Из твоего ответа я вывел следующую логическую цепочку: Падме хотела его остановить, но он ее почти не убил. Тоесть еще чуть-чуть, и не убил бы, а так...
В целом верно. Хоть и очень путано. Более точно выражай свои мысли и не допускай ошибок, особенно логических, в столь важных формулировках.

У кого Энакин (раз уж о нем зашла речь) просил совета, относительно того, что он видел в видении и какой ответ он получил? Послушался ли он совета?
-Freshik
Daiver:
Йому наснилося, що Падме прохала його про допомогу. Він пішов до Йоди,
і сказав, що ці сни не дають йому спокою, передвіщають смерть.
Йому сказав йода, що боязнь втрати може привести до темної сторони, і йому треба відпустити те, що він боїться втратити.
Він не послухався, тому що він дуже любив її...
Все це привело його до темної сторони, він спас канцлера Палпатіна, який і заманив Анакіна до темної сторони, сказавши, що зможе врятувати Падме від смерті.

Hohma: Так, мова про них йшла, коли Анакін розмовляв з Палпатіном, той його заманював до темної сторони, і брехав, що джедаї хочуть влади над усією республікою, і роблять для цього погані вчинки.
Потім, він спитав, чи чув він легенду про Дарта Плегаса, та розповів, що це легенда ситхів. Дарт Плегас був темним владикою ситхів. Він відкрив спосіб, як користуватись силою для того, щоб діяти на мідіхлоріани, для створення життя. Він так добре пізнав темну сторону, що міг спасати тих, хто був йому найдорожчий.
Daiver
Хорошо. Ну, как для гражданина, ты неплохо знаешь историю старой республики и отвечаешь на вопросы. В общем, не вижу препятствий, почему бы нет? ЗА
Hohma
О вже краще.
-Ну хлопче і останнє перевіримо твою логіку,
Припустимо що Дан Мор запропонував тобі гру: він показав тобі дві коробочки відкриту та зачинену, в відкритій було 1000 куагів в закритій або ж мільйон куагів або ж нічого. Ти можеш взяти собі або одну коробочку або всі. Вміст коробки залежить від Дана Мора. Ти пішов до Йоди, він використав силу:
  • Якщо Йода передбачить, що ти вибереш обидві коробки, то закрита коробка буде порожньою.
  • Якщо передбачається, що ти вибереш закриту коробку, то закрита коробка міститиме мільйон куагів.

Яку коробку тобі слід вибрати щоб отримати найбільшу кількість куагів?
Якщо тобі відомо усі умови цієї... гм... "гри", відомо що вміст коробочок залежить від передбачення Йоди; едине, що невідомо яке передбачення Йоди зроблено.
Yanek
Так как ты с Татуина, то назови 10 республиканцев, которые тоже с этой планеты)
-Freshik
Hohma: Я обираю відкриту, мені більше не треба.

Yanek Kos:

Lamer
Rex
Shtaket
Exelent
Hit By Hit

Звісно не 10, але це всі, кого я зміг знайти.
Якщо ти скажеш, я буду ще намагатись знайти.
Hohma
- Ладно Фрешик з завдянням не впорався дам його іншому кандидату, але те що ти не хочеш думати логвчно мінус.
Yanek
Мне нужно именно 10 республиканцев, а не 5...
Mentos Fresh
А где мой квест? ak.gif Я ж ,вроде, его давно дал...
Constantine
заявка в целом мне нравится и можно было бы проголосовать положительно)
но меня смущает, что твой аккаунт новенький, а айпи частично совпадает нарушителем)
https://xjedi.com/forum/index.php?showuser=13947 )
-Freshik
Академія ситхів побудована під час ситско-джедайскій війни Екзаром у 3993 ДБЯ. Реван і Малак використовували академію для навчання темних джедаїв. Я так зрозумів, що академія була покинута ближче до закінчення війни, а потім через тисячу років академію знов відкрив Дарт Край.

Константін, мабуть це через те, що я іноді через клуб відписувався в заявці.
Mentos Fresh
Хорошо.А расскажи про академию джедаев на Дантуине.
Nikooz
Прошло 14 дней, отказано.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.