Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Bestkiller
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Bestkiller
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я народився на Набу. Вже у 6 років я міг передвигати предмети. Коли я практикувався, мене побачив батько це і було моею помилкою бо він мене дуже сильно побив, але через тиждень він підійшов до мене і сказав що навчить мене володінню сабером та використовувати силу. Він вчив мене 12 років і коли мені виповнилось 18 Тато сказав:"Є 2-а клани "Імперія" та "Республіка", та розповів про іхню ідеологію. Я все обміркував і зрозумів, що не хочу йти по темній стороні сили, тому я прийшов до республіки щоб творити добро.

Плюси та мінуси Республіки
+Багато людей (великий круг спілкування)
+Дуже швитко вчать тренери
+У республіці як у нірвані завжди можна відпочити
-Інколи тут виникають конфлікти
-Мене тут нема))
Nikooz
Ололо... Надо не свои плюсы и минусы... Надо + и - Республики =)
Исправь)

Оки, а теперь распиши поконкретней каждый плюс и минус...
-Bestkiller
Багато людей: у республіці дуже багато людей один із найбільших кланів тому тут завжди можно знайти людину з якою можно було дуже добре час на сервері.

Дуже швидко вчать тренери: я вважаю що у республіці дуже багато сильних лудей які вчать володінню сабером, також вони дуже опитні.

У республіці як у нірвані завжди можна відпочити: якщо вам набридло сидіти на сервері то можно просто зайти на форум та поспілкуватися на форумі (так як тут багато людей і завжди 2-3 готові із тобою поспілкуватися)

Інколи тут виникають конфлікти: навіть у самій дружній родині виникають конфлікти Наприклад: сварка у реальному житті, чи не змогли чогось поділити.

Мене тут нема)): я як прикраса на жінці буду завжди прикрашати blush2.gif
Nikooz
Хорошо, а теперь еще конкретнее:
-Ники
-Конкретные ситуации
=)
-Bestkiller
як на допиті)
я не можу привести прикладів ніків бо не пам'ятаю(((
а ситуация: На серві КС Екстрім один республіканець пушнув другого потім він на початку раунду зпушував у яму як помста за те що він ненавмисно пушнув
Exelent
Які минулі твої ніки? Чому саме Республіка?
-Bestkiller
Dark Hunter, Dark Warior бо я хочу ідти по світлій стороні
Exelent
Куди ти хочешь піти далі?
-Bestkiller
спочатку до ариії, а потім до Ордену Джедаїв
Exelent
Чому заме до армії? Що ти там бачиш для себе?
-Bestkiller
тому, що щоб вступити до ордену потрібно спочатку вступити до армії
Exelent
Звідки ти це взяв?
-Bestkiller
якщо це не так то вибачаюсь blush2.gif blush2.gif Я піду до ордену джедаїв бо я не дипломат та не воїн
Nikooz
Кто такие Джедаи?
Exelent
А чому саме Орден? Тільки через те що так нічого робити?

я не дипломат та не воїн

І як ти збираєшься бути джедаєм якщо ти не воїн і не дипломат?
-Bestkiller
Nikooz

Джедай - людина яка мае велику кідбкість мидихлориан, яка вміе управляти силою, добре володіе головним атрибутом: світовим мечем. Підтримуе баланц сил у всесвіті, головниий ворог сітх.

Кодекс джедая

Спокойствие сильнее эмоций
Знание сильнее невежества
Ясность сильнее страсти
Гармония сильнее хаоса
Смерти нет, есть Сила

Сила дарует джедаям сверхъестественные способности:
Значительно большая ловкость
Предвидение
Экстрасенсорика
Гипноз
Телекинез

Кодекс и возможности силы были скопипастены с википедии.

Exelent

На мою думку джедаї це перш за все захисники галактики тому я не воїн, а те що я не дипломат це про політику адже не все вирішує сила треба вміти договоритись із супротивником
Daiver
Прокомментируй, пожалуйста, минус из своей репутации от Tresure Hunter и плюс от Schikamaru.
-Bestkiller
Schikamaru Bestkiller Удачи со вступлениям в Анфор! 17.3.2009, 18:15
Дивись на дату я тоді був неосвідченим а зараз я все зважив і зрозумів що мені потрібна республіка.

Tresure Hunter В профиле Гнать маты и кикать без прычине не поправелам. (ТЕ повезло што небило судей). 3.4.2009, 14:01

теж саме
Nikooz
А теперь своими словами и обширно.
-Bestkiller
Джедай - озброена людина яка підкорюется тільки Ордену Джедаїв щоб стати лицарем джедаем потрібно мати велику кількість мідіхлориан, виховатися в ордені, вивчетися в майстра джедая, аж потім стати лицарем джедаем, далі здати іспит магістрам щоб стати майстром джедаем. Головний враг ситх, джедай не повинен нападати на кого небудь бо джедай це захисник права, та свободи людей та інших створінь галактики, джедай не повинен мати образ, злості на кого небуть, або всого що веде на темну сторону сили. Джедай повинен підтримувати баланц сил в галактиці щоб не сталося лихо. На мою думку все) biggrin.gif
Nikooz
ОМГ!!!

Ладно, как же ты хочешь попасть в орден?
-Bestkiller
Потім придумаю зараз мені потрібно стати Citizen'ом
-Bestkiller
тук...тук... Мені вже скучно, дайте квест

!
Попередження:
Нарушение правила 3.3; 10 дней р\о.
Exelent

а те що я не дипломат це про політику адже не все вирішує сила треба вміти договоритись із супротивником

І як це показує те, що ти можеш бути джедаєм, але не зможеш дійти компромісу як дипломат?
Nikooz
Closed.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.