Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Vesly
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Vesly
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я я народівся на Корусанті
Я походив з родини збіднілих продавців, які мали глибоке джидайське коріння. Уже в ранньому дитинстві відзначався винятковою спостережливістю.Коли мені виповнилося 8 років, в мене померла мати и я тоді пізнав жорстокий світ. батько почав навчати мене володіти силою. Через 2 роки помер батько и я залишився сиротою.На вулиці мене підібрав якийсь дятько. Звали його Ріко з ним я і вдосконалив володіння мечем. Тоді я поклявся що завжди буду захищати правду чесність і порядність,й ніколи не піду до злих жорстоких і не чесних людей.
Тому я и хочу вступити до республіки
Плюси:тут добрий колектив й хоробрі бійці.Тут завжди тебе підтримають у скрутну хвилину.
Минуси:я важаю що у кожного клана є свої минусі,але в цьому ще незнайшов
Daiver
Я походив з родини збіднілих продавців, які мали глибоке джидайське коріння.

Откуда ты это знаешь?
Уже в ранньому дитинстві відзначався винятковою спостережливістю.

В чем это выражалось?
Коли мені виповнилося 8 років, в мене померла мати

От чего?
батько почав навчати мене володіти силою

Разве он джедай? Ты сказал, что ваш род имеет глубокое джедайское, гхм... прошлое.
Через 2 роки помер батько

Опять-таки, от чего?
На вулиці мене підібрав якийсь дятько. Звали його Ріко з ним я і вдосконалив володіння мечем.

Откуда у какого-то дядьки такие глубокие познания в Силе и в фехтовании лайтсейбером? Он не говорил, случайно?
Минуси:я важаю що у кожного клана є свої минусі,але в цьому ще незнайшов

Все так говорят, это уже становится банальным. Вот попробуй найди все-таки _a1.gif
-Vesly
1. Мені тато розповидав.
2. Це виражалось в тому що я багато спостерикав як мій татко після битви ремонтував свій меч.
3. Моя мати боронячі мене загінула від сітхів
4. Але я включав сюди і моїх батьків
5. Батько був на битві де було багато ситхів, його ранили у ногу и потім добили
6. Я його не спитав,тому що я на мисяць загубив дар мови,це тому що вбивали батька на моїх очах
7.Минус:те що деяки республиканці ведуть себе не (по республикански)
Exelent
У мене таке питання. Яка твоя рідна мова Українська чи російська?
-Vesly
(Exelent @ 7.2.2010, 20:19) *

У мене таке питання. Яка твоя рідна мова Українська чи російська?

Рідна мова українська а розмовляю переважно росийською
Exelent
Тоді тобі таке завдання. Пиши тією мовою де немає граматичних помилок, а то читати погано. Чому ти вибрав саме Республіку? і чим ти їй згодишся?
-Vesly
(Exelent @ 7.2.2010, 22:07) *

Чому ти вибрав саме Республіку? і чим ти їй згодишся?

Я выбрал потому что мне советовали друзья.И республика выделяться своим народом который мне по душе.А республики я могу отдать свой позитив и помочь противостоять против империи.
Lamer
Батько був на битві де було багато ситхів, його ранили у ногу и потім добили

А що за битва була ?) І якого твій батько там забув ?)
Моя мати боронячі мене загінула від сітхів

Аналогічне питання. Чого вона боронила тебе від ситхів ?)) Вони що за тобою бігали ?
-Vesly
(Lamer @ 8.2.2010, 18:04) *

А що за битва була ?) І якого твій батько там забув ?)
Аналогічне питання. Чого вона боронила тебе від ситхів ?)) Вони що за тобою бігали ?

Папа всегда защищал нас с мамой и после смерти мамы он хотел отомстить за ее. Просто тогда ситхи ворвались в дом вот мама меня и защищала а папы не было дома.
Haydamaka
(Vesly @ 5.2.2010, 19:51) *
Тоді я поклявся що завжди буду захищати правду чесність і порядність,й ніколи не піду до злих жорстоких і не чесних людей.
Тому я и хочу вступити до республіки

Ти вважаєш, що у Республіці немає нечесних та жорстоких людей? Що таке взагалі Республіка тоді в твоєму розумінні?

-Vesly
(Haydamaka @ 8.2.2010, 18:20) *

Ти вважаєш, що у Республіці немає нечесних та жорстоких людей? Що таке взагалі Республіка тоді в твоєму розумінні?

В республики преважно большая часть добрые и порядные и честные люди.А республика для меня это что то самая хорошое что есть на земле. Но есть эпизоды когда республиканцы ведут себя не по (республикански).Я думаю что республика это клан где познают себя.
Haydamaka
(Vesly @ 8.2.2010, 18:40) *
.А республика для меня это что то самая хорошое что есть на земле.

Нєа. Це визначення Республіку не пояснює, що таке Республіка. От уявімо, я поняття не маю, що воно таке, і ти намагаєшся мені пояснити. Як би ти це зробив, щоб сказав?
Exelent
Опиши мне все остальные кланы как ты их видешь. Только обширно не в 2-3 строчки.
Naruto
Чому ти вважаєш,що в Республіці знаходяться люди які чесно грають,не добивають,вічливо і адекватно відповідають на будь-яке питання?

З.І.Я не беру до уваги Орден Джедаїв.
-Vesly
(Haydamaka @ 8.2.2010, 21:34) *

Нєа. Це визначення Республіку не пояснює, що таке Республіка. От уявімо, я поняття не маю, що воно таке, і ти намагаєшся мені пояснити. Як би ти це зробив, щоб сказав?

Республика — название галактического государства, созданного Альянсом за восстановление Республики взамен Галактической Империи после Битвы у Эндора.

Сформированная в 5 ПБЯ после роспуска прежнего Альянса свободных планет (созданного сразу после Битвы у Эндора в качестве переходного государства), она стала основной властью Галактики. «Новая» Республика должна была стать продолжения исходной Галактической Республики, к тому времени получившей наименование Старая Республика.

Новая Республика была основана на тех же принципах, что и старая Галактическая Республика тысячи поколений назад: представительный парламентский орган управляет Галактикой на честных и равноправных условиях — но должна была искоренить недостатки, приведшие к падению Галактической Республики. Новую Республику защищал Новый Орден джедаев, созданный Люком Скайуокером, также как когда-то Галактическую Республику защищал старый Орден джедаев.Но республика это государство где сильнейшая армия, которая борется против зла.Тут тебя всегда поймут и помогут тебе решить все трудности
Nikooz
Омг... Нарушение праил раздела, закрыто. х_х
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.