Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки
Мен звуть Vesly.Я народився на планеті Курсант.Я походив з родини збіднілих продавців, які мали глибоке джидайське коріння. Уже в ранньому дитинстві відзначався винятковою спостережливістю і захоплювався всілякими джидайськими справами — мене цікавило мечі й все що скасувалося джидаїв . Коли мені виповнилося 8 років, батько віддав мене до джидайськой гімназії. Але я жвавої та веселої вдачі, звиклий до роздольного життя у рідній планеті, особливою старанністю не відзначався. Незважаючи на очевидні здібності, науками я не захопився і мріяв лише про те, щоб стати джидаем. До речі, для цього я мав усе необхідне — богатирську зовнішність, міцне здоров'я, вміння оперативно оцінювати ситуацію. Спочатку я вчився неохоче. Я не одразу відчув своє справжнє покликання. На моє щастя, викладач по сілі Tito, педагог з широкою ерудицією, захоплений своєю професією, помітив надзвичайні здібності у мене і зумів пробудити у ньому свідомий інтерес до науки. Поступово я починаю вчитися з величезним захопленням і невдовзі вже дивує свого вчителя успіхами. З допомогою моїх старших наставників я із справжньою пристрасністю починаю осягати суть великих ідей епохи
Плюс: Тут багато чесних и добрих людей.Я важаю що це найсильніший клан.
Але мінусів я не побачив.