Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Gurin
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Gurin
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Всім привіт..Мене звати Гурін...У мене не така типова історія як у всіх, типу що батьки померли ,мене підібрав джедай потім його вбили бла...бла бла бла...
Ні..Я жив на планеті Утапау...У мене були багаті батьки,а тому я ні вчому не неждався..Я працював у батька на виробництві...Потім коли мені виповнилося 16 років, батьки сказали мені що я , законослухняна людина повинен отримати громадянство..Я відправився на Корусант де мені предстояло пройти іспит перед приймальною комісією..
Причина хочу знайти друзів та допомогти чим зможу...
+
Те що Республіка є осередком таких добрих , веселих, і гарних людей, а саме душею..
-
Я думаю що мінусів таких нема...Хоча великим мінусом є погана організованість Армії Республіки(Тільки не судіть - це моє власне важення..)
-White Graf
Graf зашел в зал скорым шагом и спросил:
Ты был багат?Хм я тож,не щитаеш что деньги портят людей?
Lamer
Цікава в тебе історія... я так зрозумів тобі байдуже куди йти, за тебе батьки вирішили ?))) Ти ж можеш отримати й громадянство Імперії, бути її "законопослушним" громадянином. Я не бачу твоєї істинної причини вступу до Республіки. Друзів можна й без неї знайти, якщо прагнути цього... Чим ти будеш допомагати Республіці?
Haydamaka
(Gurin @ 28.1.2010, 20:55) *
Хоча великим мінусом є погана організованість Армії Республіки

Що ти розумієш під поганою організованістю?
Yanek
Мне тоже интересно услышать ответ на вопрос Гайдамаки.
А также интересует, какой ты расы?)
Exelent
Как ты себя видешь в Республике, чем ты будешь ей полезен. И куда пойдеш дальше? И главный Вопрос твои предыдущий ники.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.