Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sapfir
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Sapfir
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Історія персонажу :

Народився на дуже далекій планеті Заар'х'дор, де не знають ні про Республіку, ні про Імперію. На планеті Люди живуть у своему світі і їх не бентежать «Зоряні війни». Що може бути краще , ніж жити на такій планеті?
Але мені не подобалося таке життя, завдяки потужнім сканерам , задопомогою яких ми шукали метеорити, я перехоплював деяку інформацію про "Зоряні Війни".
Ідея про Джедаїв дуже мене захопила, але втілити її у реальність мені не дозволяла віддаленість нашої планети.
Але одного разу, у нас на планеті робився корабель Джедая. Я знайшов його найпершим і привіз до себе до дому. Його рани були не дуже тяжкі, тому він оклигав би за тиждень. Але я помилився, він був на ногах уже на вечір.
Його звали Айрунг, він був Рицарем Ордену Джедаїв але він не підтримував жодну із воюючих сторіх, хоча йому дуже симпатизувала Республіка.
За декіька місяців, що він провів у мене він розказав мені дуже багото нового.
І найголовніше ,що він сказв - Що в мене е задатки джедая.
Так почався мій шлях Джедая. Я думав, що ми відразу зберемо мені меч і почнемо практичні вправи... як я помилявся... Ще 3 роки я вчив Теорію і освоював Силу. І потім , коли я здав йому залік по Кодексу Джедаїв на "Відмінно". І коли пордемонстрував , що я навчився контролювати Силу, ми взялися за побудову світлового меча. Сам меч ми побдували за тиждень, але не вистачало головної частини - кристалу. На нашій планеті про такі речі просто не чули. Але після роздумів він віддав мені кпистал зі свого меча , кажучи , що в ордені візьме собі інший...
Коли меч був завершений, ще 5 років тренувань...
І ось через 10 рокі після прибутя Айрунга на планету, я володію св. мечем і силою на рівні рицаря джедая.
Айрунг за цей час полагодив свій корабель. Це був звичайний Джедайський Зореліт який був розрахований на 1 Пасажира і R2. Але ми його "трохи" вдосконалили , щоб туди могло сісти 2 пасажири.
Ми пробули на планеті, ще 3 місяці , а потім покинули її.
Але так сталося, що мені не судилося потрапити в орден... Нас примусово змусили сісти на Татуїн, зазвичай тиху планету. Але нас чекав там не приемний сюрприз.На планеті нас чекало 3 Ситхів, Можливо їх було більше але нас зустрло тільки 3-е. Вони не знали, що в кораблі знаходжуся ще я. Бо з виду цього не можна було сказати. Перед Виходом Майстер Сказав мені, що коли він вийде, щоб я переліз на місце пілота і летів звідси куди-найдалі. Що коли він загине, поле, що утримае корабель, повино зникнути і я зможу злетіти. Він віддав мені свій світловий меч і сказав відати його в орден, та сказати, що він загинув від руки Ситхів. Я не міг йому супротивитись. Коли я почув, як вмикнулися мечі , я переліз на місче пілота. Звуки бою долинали до мене, але раптово я почув як все скінчилося. Поштовх означав , що поле більш не тримало корабель і я взлетів...( )
Майстер Айрунг Заміняв мені батька! Він збирався отримати громадянство Республіки, але його мета не здійснилася. Тому я хочу вступити до громадян Республіки і продовжити справу вчителя.
Крім того мені найбільш симпатзують правила "життя" в Республіці.

П.С. Зрозуміло, що ви захочете перевірити мої сили, тому чекаю на Квести):Р
Constantine
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.