Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sapfir
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Sapfir
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Республіки та Імперії, і Конституцією Республіки.

Привіт усім. Я Sapfir і ось моя історія. Я народився на планеті Корусант, ріс у сім'ї трудяг. У віці семи років, мій дядько відчув у мені щось, і почав навчати керувати силою. Допоміг зробити мені світловий меч, навчив ним користуватись. Він прагнув, аби я став джедаєм. Я ж пішов в славний орден Anfor. Шов час і я розумів, що в ордені мені сумно, я ніяк не розвиваюсь. Я залишив орден. Через деякий час один мій знайомий, лорд сит, глава ордену ситхів, запропонував мені приєднатись до імперії. Я погодивсь, і через деякий час був адептом темної сторони сили. Ще через деякий час, частина ордену ситів, була вигнана імператором, орден розвалювавсь і я не бажав там залишатись. Якийсь час я намагався зібрати відчайдушніх бійців, котрі бажають захищати все позитивне в цьому житті, але ці спроби теж не дали ніякої користі. Тому я вирішив приєднатись до могутньої Республіки, сподіваючись знайти тут душевний спокій, і фізичний дім.
Бажаю вступити в республіку, також для того, щоб приймати участь у її реформуванні, захищати демократію і вільних громадян Нашої Галактики.
Constantine
читай правила, не верно оформил.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.