Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Vlad-seon
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Vlad-seon
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Біографія персонажу: Ось
Ціль: Вступити в лави Республіки щоб знову бути громадянином великої держави та мати честь служити їй
Республіка: Як на мене республіка зараз чудово виконує свою місію в галактиці "ЮАГ"=) Як я недавно помітив що зараз ми переживаєм зміну в нашому супільстві...що саме? - нові люди. Це звісно плюс що до республіки вступають все більше та більше людей але мінус в тому що я вже не бачу ті знайомі мені лиця з якими я рік тому пліч опліч бився за честь республіки на серверах галактики "ЮАГ"...хотілось би знову побачити цих людей в складі республіки...ось така моя думка

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
ARSQ -
Devil King -
Exelent -
Infinite - За
Haydamaka -
Kennet -
Mad -
Naruto -
Nikooz -
Chensky
З поверненням biggrin.gif
Infinity
судя по отзывам гайдамаки и по правдивым словам этого человека, ЗА то что бы ему вернули гражданство Республики. )
Haydamaka
(Vlad-seon @ 13.1.2010, 22:49) *
я вже не бачу ті знайомі мені лиця з якими я рік тому пліч опліч бився за честь республіки на серверах галактики "ЮАГ"...хотілось би знову побачити цих людей в складі республіки...

Наприклад, можеш назвати конкретнх людей?
ARSQ
Демократия, плюсы, минусы. Напиши свое мнение.
Exelent
Тогда расскажи про Республику которая была раньше в которой ты сам был, и расскажи какая она стала сейчас.
Yanek
Хочу услышать вот что. Что ты раньше делал и что сделал для развития Республики?)
Nikooz
Закрыто, т.к. у кандидата Р\О.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.