...Які ж колись були часи в Республіці...ніколи цього не забуду... мабуть навряд вже буде так як колись, хоча мабуть так воно і повинно бути...
Почалося все дуже давно, впринципі, як і завжди починається

Моє перше громадянство - Республіка. Який я був радий, коли я став Республіканцем, це було неймовірне відчуття, яке я не відчую вже ніколи... Згодом мене прийняли в Орден Джедаїв, і з цього моменту почалося моє нелегке життя, - життя Джедая. Я усім серцем полюбив Республіку, і до кінця намагався її захищати від потужної на той час Імперії. Але часи помінялися, влада також. Обидві держави зазнали кардинальних змін в усіх аспектах, ніхто тоді й не міг подумати що таке можливо... В ті часи я був досить енергійний і так само ж емоційним... Занадто багато я сприймав до серця, хоча Джедаї повинні впершу чергу проявлятися як спокійні та помірковані люди. І ця емоційність все ж таки зіграла свою роль - я покинув Республіку і пішов у новостворений клан Essentials of Darkness (ED). Я відчував себе зовсім по інакшому, без ніяких обмежень, і мені це напрочуд подобалося. Мій стиль був чіткий та жорстокий, безкопромісний... Тривало це не довго, врешті-решт я зрозумів, що це не моє, це не моє життя ! Мені стало стидно за свої вчинки, яким ж ідіотом я себе тоді відчув... Я покинув ED і повернувся в Респубілку, ось тоді мені набагато полегчало, я відчув підтримку близьких мені людей і розумів, що бути Республіканцем це моє призвання. Після цього я поклявся, що не піду більше ні в який клан, окрім Домівки...
...Через деякий час я покинув Республіку, щоб вирушити у таку собі мандрівку космосу... мені це необхідно було, можна сказати став вигнанцем. Я переосмислив все що хотів, і знову повертаюся в рідну Домівку, щоб надалі захищати її від Сил Зла і утримувати гармонію у Всесвіті...

Моє бачення Республікиії, "плюси" та "мінуси":
На мій погляд, це ідеальна держава, яка може утримувати і на даний час утримує гармонію у Всесвіті. Також нею керує досить непоганий лідер, який надіюсь виправдає всі сподівання Республіканців

Плюсів є безліч, це насамперед хороші громадяни Республіки та їх ставлення до неї.
Мінусів на даний момент не помічаю, просто досить довгий час не брав участь у житті Республіки і не спостерігав за її подіями.
i | Сповіщення: Голоси Членів Приймальної Коміссії: ARSQ - ЗА Devil King - 3А Exelent - Infinite - ЗА Haydamaka - 3А Kennet - Mad - Naruto - 3А Nikooz - 3А |