Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Lamer
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Lamer
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

...Які ж колись були часи в Республіці...ніколи цього не забуду... мабуть навряд вже буде так як колись, хоча мабуть так воно і повинно бути...
Почалося все дуже давно, впринципі, як і завжди починається _a1.gif Дитинство моє в глубокому тумані, не пам'ятаю зовсім нічого...це все сталося через трамву черепа, яку я получив відносно недавно, внаслідок однієї з суперечок на Татуїні. Пам'ятаю лише події останніх 2-ох чи 3-ох років, які вам коротко хочу переказати...

Моє перше громадянство - Республіка. Який я був радий, коли я став Республіканцем, це було неймовірне відчуття, яке я не відчую вже ніколи... Згодом мене прийняли в Орден Джедаїв, і з цього моменту почалося моє нелегке життя, - життя Джедая. Я усім серцем полюбив Республіку, і до кінця намагався її захищати від потужної на той час Імперії. Але часи помінялися, влада також. Обидві держави зазнали кардинальних змін в усіх аспектах, ніхто тоді й не міг подумати що таке можливо... В ті часи я був досить енергійний і так само ж емоційним... Занадто багато я сприймав до серця, хоча Джедаї повинні впершу чергу проявлятися як спокійні та помірковані люди. І ця емоційність все ж таки зіграла свою роль - я покинув Республіку і пішов у новостворений клан Essentials of Darkness (ED). Я відчував себе зовсім по інакшому, без ніяких обмежень, і мені це напрочуд подобалося. Мій стиль був чіткий та жорстокий, безкопромісний... Тривало це не довго, врешті-решт я зрозумів, що це не моє, це не моє життя ! Мені стало стидно за свої вчинки, яким ж ідіотом я себе тоді відчув... Я покинув ED і повернувся в Респубілку, ось тоді мені набагато полегчало, я відчув підтримку близьких мені людей і розумів, що бути Республіканцем це моє призвання. Після цього я поклявся, що не піду більше ні в який клан, окрім Домівки...

...Через деякий час я покинув Республіку, щоб вирушити у таку собі мандрівку космосу... мені це необхідно було, можна сказати став вигнанцем. Я переосмислив все що хотів, і знову повертаюся в рідну Домівку, щоб надалі захищати її від Сил Зла і утримувати гармонію у Всесвіті... _a1.gif

Моє бачення Республікиії, "плюси" та "мінуси":

На мій погляд, це ідеальна держава, яка може утримувати і на даний час утримує гармонію у Всесвіті. Також нею керує досить непоганий лідер, який надіюсь виправдає всі сподівання Республіканців blush.gif
Плюсів є безліч, це насамперед хороші громадяни Республіки та їх ставлення до неї.
Мінусів на даний момент не помічаю, просто досить довгий час не брав участь у житті Республіки і не спостерігав за її подіями.

i
Сповіщення:

Голоси Членів Приймальної Коміссії:
ARSQ - ЗА
Devil King - 3А
Exelent -
Infinite - ЗА
Haydamaka - 3А
Kennet -
Mad -
Naruto - 3А
Nikooz - 3А
Haydamaka
ЗА
_a1.gif
Naruto
За,людина в минулому показала себе як хорошого гравця і соклана.

З поверненням.
Chensky
Мої Вітання!)) Радий бачити тебе. Як і обіцяв ти.. повернувся!

Вірю, знаю, можемо - разом переможемо! laugh.gif
Nikooz
Заа!!!!
Как же я рад тебя видеть) Человек, сделавший много для Республики.
ARSQ
Ты в Орден собираешься?)
Kanzaki
С возвращением! ЗА
Ralf
Людина, що не потребує жодних рекомендацій _a1.gif Бо його діяльність в Республіці і Ордені говорить сама за себе. Один із найкращих саберів Галактики. З поверненням!)
Infinity
Хотелось поиздеваться над тобой квестами от принципа)))
Но действительно, ты популярненький был республиканец, отзываются о тебе хорошо..
ЗА. =)
Lamer
Ты в Орден собираешься?)

Надіюсь туди попасти, як вийде _a1.gif Дякую за довіру всіх попередніх blush2.gif
ARSQ
ну тогда сдерживай иногда эмоции на дуельном)))
А так ты же знаешь) я всегда ЗА тебя.
Exelent
Ех... ну добре)) з мене такий квест напиши цікаву і смішну розповідь))
Mad
Мне противно видеть тебя в нейтралах. ЗА
Kennet
за....
Nikooz
Поздравляю, ты принят _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.