Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Shtaket
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Shtaket
Я добре знайомий з правилами Нашої галактики та Кодексом джедаїв і обіцяю неухильно їх виконувати

Історія почалася з далекого дитинства,коли мій друг Лицар Джедай помер від руки сітха.Я довго не міг себе заспокоїти,зрозумівши що помста мене нікуди не доведе,я вирішив випробувати свої сили і пішов до Ордену.Звісно потрапити було важко і це був тільки початок,я все прекрасно розумів.За час перебування в Ордені,я багато разів відлітав на далекі планети,був у складі Анфору,але повернувся сюди,бо це мій дім.Мені треба закінчити шлях,який я почав.
Vovcheg
В чому різниця між джедаями і ситхами? (поаналізуй всі сторони)
Чому джедаї відкинули вчення Потенціуму?
Для чого існує кодекс?
Shtaket
1.Сітхи беруть свої сили зі свого гніву,пристрасті,битви.Джедаї беруть її з поля що створене всіми живими організмами...
2.Сітхи мають власний кодекс.
3.Ціль Сітхів така сама як і в Джедаїв,всі хотять миру,але досягають вони його різними способами.
4.Сітхи відображають негатив всім свої виглядом,використання темної сили кривдить їх,вони легко можуть вбити будь кого хто встане в них на шляху.А джедаї миролюбні.
5.Сітхи думають тільки про себе,а джедаї думать тільки про інших

Думаю цього буде досить

Нажаль про вчення Потенціуму я перший раз чую,і ніякої інформації про це незнаю.Буду радий послухати.

Кодекс для Джедая це як Біблія для Монаха.Звісно всі ми маємо гріхи,але Джедай не має порушувати кодексу.Його можна назвати збірником правил,або рекомендацій.Але для кожного він має свої значення і кожен розуміє кодекс по своєму.Він існує для допомоги Джедаю в його виборі.
ARSQ
- Здравствуй. Расскажи мне про отношения между Падаваном и его учителем. Какими должны быть ихние отношения и что самое главное во всем этом?
Ralf
(Shtaket @ 5.1.2010, 21:04) *

Мені треба закінчити шлях,який я почав.

Яким ти бачиш свій шлях в оновленому Ордені?
Shtaket
(ARSQ @ 6.1.2010, 0:47) *

- Здравствуй. Расскажи мне про отношения между Падаваном и его учителем. Какими должны быть ихние отношения и что самое главное во всем этом?

Я думаю самое главное это доверие.За время обучения,между учителем и учеником создается некая Силовая связь,и она будет только сильнее,что становится с ней после окончания обучения я не знаю,поскольку сам еще его не закончил)))
Яким ти бачиш свій шлях в оновленому Ордені?

Шлях Джедая - Вартового.Мене завжди приваблювали світлові мечі,техніка боя на них,але щоб стати Охоронцем мені не вистачить вмінь.Також треба підтягнути свої знання Сили.Тому я обрав шлях Вартового.
ARSQ
Смотри...Ральф - Рыцарь Джедай, Гайдакама - мастер джедай. Если у них такие звания значит они лучше кого то?...
Shtaket
То что у них такие звания,это не означает что они лучше других,они просто имеют звания выше чем у других,Конечно они заслужили свои звания,кто-то лучше в знании Силы,кто-то в технике боя.
Но поскольку я их давно знаю,то скажу что они дейстительно лучше многих,как простые люди,так и Джедаи...
ARSQ
они дейстительно лучше многих,как простые люди,так и Джедаи...

Ты должен знать, что если Джедаи умеют использовать силу, это не делает нас лучше тех кто этого не может. Мы Джедаи не потому что мы лучше кого то, а потому что кто то решился взяться за нас, и обучить. Я думаю ты это все понимаешь.

Представь себе что Джедай убил своего противника, потому что другого выхода больше не было. Должен ли Джедай думать о тех кого убил? Или стоит сразу забыть и идти дальше?
Shtaket
(ARSQ @ 6.1.2010, 14:02) *

Представь себе что Джедай убил своего противника, потому что другого выхода больше не было. Должен ли Джедай думать о тех кого убил? Или стоит сразу забыть и идти дальше?

Думаю нужно сразу идти дальше,но о своем сопернике не стоит забывать,даже если он ситх(я б даже сказал "особенно если это ситх").Я думаю это делает меня сильнее...
ARSQ
Расскажи тогда мне о семейных узах, как к этому относятся в Ордене и т.д
Shtaket
Джедаям не разрешено привязываться к кому либо,они говорят это может привести к темной стороне.Страх потери близкого,гнев,ненависть,страдания и т.д. И еще Джедаю не разрешено заводить семью(насколько я помню).Яркий этому пример Дарт Вейдер ninja.gif
Lotr
Мм.. Що тебе може змусити покинути Орден?) Ну можливо якісь реформи, чи ще щось?
Shtaket
Тільки якщо Орден зітруть в порошок и мене разом з ним ninja.gif
В інших випадках я з вами до кінця _a1.gif
Ralf
Якщо "з нами до кінця",то я ЗА. Штакета знаю ще з тих часів, коли він навчав мене азам бою на мечах, і не тільки. Саме в нього я перейняв ту манеру бою, яка відрізняє джедая від інших воїнів. Сподіваюсь, що це повернення з далеких мандрів обдумане, виважене й остаточне _a1.gif
ARSQ
Может быть ты знаешь какие то исключения? Было ли так что Джедай оставался Джедаем, даже тогда когда заводил семью?
Shtaket
Да,знаю.Люк Скайуокер влюбился в некую Мару Джейд,она была на службе у императора,но когда ей поручили убить Люка,она в него влюбилась(как впрочем и он в нее).Кажется, у них еще был сын Бен...
ARSQ
Если не знаешь то Ки-Ади-Мунди разрешили женится, и продолжить свой род, потому что его раса была на гране исчезновения.
Впрочем мне нравятся твои ответы, где то возможно ты не все знаешь но нормально, как мне кажется, все усваиваешь и мыслишь тоже вполне хорошо) так что я ЗА.
Haydamaka
Хочу вступити в Орден щоб закінчити той шлях,що я почав.

Це ти казав майже рівно рік тому у цій заявці.
А вже в поточній заявці від тебе пролунали майже ті ж слова:
Мені треба закінчити шлях, який я почав.

В період поміж цими такими схожими фразами ти встиг бути джедаєм, нейтралом, встиг побувати в Анфорі, потім знову подався до Республіки, потім вирішив взагалі назавжди облишити Галактику. Зрештою, передумав облишати уаг, натомість вирішив стати джедаєм. Отже, чому ти вперше не став завершувати свій шлях? Чому ти знову вирішив його продовжити?
Shtaket
Я трохи заплутався в своїх думках,я гадав що в цій галактиці мені більше нічого робити,саму тому облишив її.В перший раз я його не закінчив бо не мав сил зробити це,зараз же відчуваю що зможу це зробити.Я прекрасно розумію,що вчинив дуже погано,порушив слова тієї заявки та ще й те саме пишу в цій.Вибачаюсь що вчинив так з вами,друзі.Обманув і пішов далі,так не піде.Хочу виправити свою помилку.
Black Hawk
Если слова предыдущего поста действительно правда - то меня это радует. Кроме того, рекомендаций Магистра Ralf для меня более чем достаточно. ЗА.
Vovcheg
(Shtaket @ 5.1.2010, 23:12) *

1.Сітхи беруть свої сили зі свого гніву,пристрасті,битви.Джедаї беруть її з поля що створене всіми живими організмами...
...
4.Сітхи відображають негатив всім свої виглядом,використання темної сили кривдить їх,вони легко можуть вбити будь кого хто встане в них на шляху.А джедаї миролюбні.
Ммм розкажи мені про різницю між поняттями могутність і Сила.
Чому джедаї завжди носять з собою зброю якщо вони миролюбні?
(Shtaket @ 5.1.2010, 23:12) *

Нажаль про вчення Потенціуму я перший раз чую,і ніякої інформації про це незнаю.Буду радий послухати.

Якось потім) знімаю питання.
Хто написав кодекс? Як він його тлумачив і чи погоджуєшся ти з цим тлумаченням?

Shtaket
(Vovcheg @ 8.1.2010, 20:12) *

Ммм розкажи мені про різницю між поняттями могутність і Сила.

Для Джедая Сила це енергетичне поле,що створене всіми живими створіннями.А могутність в цьому випадку показує на силу поля(концентрацію сили в одному створінні)
Чому джедаї завжди носять з собою зброю якщо вони миролюбні?

Кожен меч прив"язаний до свого вланика,цей зв"язок схожий на той,який є між вчителем та учнем.Це,свого роду талисман для Джедая.Тим паче,ніколи не знаеш що може статись,його можна носити для самозахисту у разі потреби.
Хто написав кодекс? Як він його тлумачив і чи погоджуєшся ти з цим тлумаченням?

Найвідоміша версія кодексу написана Одан-Урром,звучить він так:

Нет эмоций — есть покой.
Нет неведения — есть знание.
Нет страстей — есть ясность мыслей.
Нет хаоса — есть гармония.
Нет смерти — есть Великая Сила.

"Нет эмоций — есть покой."
Ця строка показує що Джедай має приховувати свої ємоції.Але це на означає що Джедай взагалі не має ємоцій.

"Нет неведения — есть знание."
Ця строка говорить нам,що не треба боятися незнання.Кожен має розум і кожен має власну думку,не треба постійно надіятись на власний розум.Джедай повинен знати з чим він має справу,помічати делалі і т.д.

"Нет страстей — есть ясность мыслей."
Це нам каже,що під впливом ємоцій джедай повинен залишатися при розумі,не дади свої ємоціям взяти вершину.

"Нет хаоса — есть гармония."
Ця строка показує нам,що Джедай повинен дивитися на ситуацію з різніх боків і знаходити в ній гармонію з собою.

"Нет смерти — есть Великая Сила."
Деякі вважають це найголовнішою строкою в Кодексі.Може це дійсно так.Ця строка показує нам відношення Джедаїв до Смерті.Вони знають,що можут померти будь-коли,але вони одержимі цієї ідеєю.Адже "Смерть - це природно,це продовження нашого життя" © Йода

З цими тлумаченнями я повністью згоден і не має претензій до них.
Vovcheg
Одна помилка і Ситхи і джедаї використовують одну й ту ж Силу(поле що створене всіми живими організмами...). Однак джедаї для збільшення своєї могутності контролюють свої емоції, отримують знання для покращення своїх навичок Сили. В той час як ситхи отримують знання через могутність, збільшуючи свої можливості за рахунок сильних негативних емоцій, однак "Це паливо яке знищує двигун" не забувай про це. Що ж я ЗА.
Haydamaka
Як ти ставишся до критики?
Shtaket
Нууу...Взагалі позитивно,цікаво іноді почитати що думають інші про тебе,чи ще про будь-кого(або будь-чого).Але,коли занадто захоплюються цим,це вже не дуже...
Haydamaka
Гіпотетично. Я бачу в тобі 5 недоліків (повторююсь, гіпотетично). Я тобі послідовно розповів, і ґрунтовно пояснив чому, про 3 з них. Тобі це було цікаво. Коли я розвовів ще про 2, тебе це вже дістало, ти вирішив, що я захопився занадто.
Із тобою цілком згоден. Чути на свою адресу багато критики, навіть конструктивної, неприємно. Але як же тоді бути, якщо дійсно її треба висловити?
Shtaket
Я гадаю що можна висловлюватись будь коли і будь де.Але важливе значення має те,як ти це зробиш.Прямо і грубо,або м"яко і делікатно.Якщо треба висловитись,будь ласка,кожен маеш право на свою думку(пряму чи делікатну).
Звісно,якщо мені скаже(вибачаюсь за слово) "ти придурок" зовсім не знайома людина,я навіть уваги не це не зверну.А якщо це скаже найкращий друг мого життя,це вже буде ударом в сердце.На це вже точно зверну увагу і спробую налагодити все.
Haydamaka
(Shtaket @ 12.1.2010, 17:46) *
ти придурок

Ну, це не критика, це пряма образа)

ninja.gif що ж ти так...
Shtaket
Звісно від незнайомої людини це буде як образа.Але друг(я впевнений) точно обгрунтує свою думку.
П.С. А може я трохи поняття переплутав
Haydamaka
Власне прийнятий

п.с.

Це звісно не кримінал, 2е правило холі і випадково порушити можна, але будь надалі уважнішим і стриманішим...

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.