Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я уродженець планети Сулон був сином офіцера імперії.Оскільки мій батько входив в деякі вищі кола суспільства,так як був аристократом(його бабусі була аристократкою й залишила йому чималий спадок.Чесно кажучи ким саме вона була я не пам'ятаю) я жив у роскоші.Виховували мене також як аристократа(виховували почуття власної гідності,вчили мене бути вище за інших бути великою шишкою короче кажучи).Але я пішов з дому.Чому?Мої батьки йдучи проти моральних принципів знущалиись над своєю прислугою(Особливо пам'ятаю як моя матір наказала підстригти спійманого вукі й зробити його своїм рабом....божевільна!За що й поплатилась...вукі відкусив їй вухо.Хоча мені її шкода хоч це вона заслужила), та з простих людей.Я почав блукати галактикою, і в найближчому часі не навчений кочовому способу життя я дуже страждав...швидко втомлювався,не міг знайти їжі.І ось я потрапив на корускант, де хочу залишитися жити, купити будинок, одружитись завести дітей, прожити 5 тисяч років і померти щасливим громадянином Республіки.Ось чому я зараз стою перед членами приймальної комісії і прошу громадянства
Про Республіку можу розповісти багацько, бо сам не мало був громадянином республіки.Отже:
Плюси:
-Гарні люди(дуже багато знайомих);
-"Блюстители закона" (не знаю як на українській)
-Доволі гарно сформований суверенітет Республіки, та доволі успішна зовнішня, та внутрішня політика.
Мінуси:
-Слабка активність Ордена;
-Армія та Орден, занадто відрізняються своїми методами боротьби з ворогами