Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Chensky
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Chensky
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Створений на Каміно, спочатку без імені.. потім з кодом і лише у власному шляху з тим, що ви називаєте Ченя. У моїй пам"яті немало подій, багато було зроблено за мене. Був майже всюди я, окрім верховного складу Ордену Джедаїв. Так, я був Джедаєм, янлінгом... Dark Mara давала перші уроки фехтування. Snakkar став першим моїм вчителем. Мій товариш Nikooz також навчав мене "мудростям" Джедаїв.
Потім Армія\Сенат. Досить багато часу пройшло, доки я був у нейтралах.. бойові навички значно погіршились. Але не шляхом воїна я піду... ні, не в цей раз.
Республіка.. саме Республіка, іншого я поки не знаю. Та і навіщо? Звичка скажете.. та ні, просто так і має бути.
Бачення Республіки.. новини я давно не бачив, але ось що видно мені:
Найсильніший клан, імхо. Сперечатись можна довго, але це очевидно.
Найорганізованіший.
Black Hawk - ось це круто, а я, насправді, вважав тебе загрозою для усієї Республіки.
Плюс ще й той.. що тут мої друзі, бойові товариші.
А найбільший плюс - це люди-символи. Саме у Республіці я таких бачу. Дійсно, Ralf, Haydamaka - Джедаї-символи. Чуі наш та Kol-yan - хороші люди, не зраджували Республіки, символи відданості. Yanek Kos, Nikooz - ^^ без них вже не можу, світ Республіки мене з ними познайомив..

Мінуси.. куди ж без них? Часті зміни внутрішнього устрою. Багатошаровість населення Республіки. Поки що все, трохи в колії увійду.. і побачу ще, 100%

Ater
Отличный человек и т.д)))ЗА!
Lotr
Голосувати без скрінів можна?)
Якщо так, то я За.
Позитивний персонаж) ну можу сказати банальні фрази типу "має досвід" чи "був гарним армійцем", але просто скажу що він заслуговує тут бути) + переконаний що йде не просто по ностальгії, як це часто бувє.
Yanek
За.
Старый добрый вояка) Сенатор, главком, джедай ну и просто хороший человек)
Haydamaka
Рідкісний неадекват ranting.gif За
Але якщо ще хоч раз побачу від тебе нецензурщину на серверах.... emperor.gif
Chensky
В точку! Саме так!
Неадекват. Як же без цього? Будучи адекватним в світі СВ ми набуваємо прямолінійності, передбачуваності.. Дійсно, чим відрізняється активний, непоседючий учень від спокійного, мовчазного? Тільки тим, що від мовчазного ми не знаємо чого очікувати! А от неадекватність дає змогу активному бути непередбачуваним. Я цими словами хотів щось сказати, але ще сам хз що. Взагалом, багато з Республіканців вже звикли до такого Я.
Alphax Kenobi
Этот человек не запятнал себя переходом в Империю. И это важно. И я ЗА.
Только не уходи больше, пожалуйста. handshake.gif
Chensky
Перехід в Імперію.. Спокусливо, чи не так? Скільки було моментів повного відчаю, скільки дій штовхало на це! Але ні. Як би я перейшов до рядів Імперії, дехто невідомий haydA ninja.gif обіцяв мені ляща! (пА ліцу удАріл би мЄня!)
Дійсно, більше не піду. handshake.gif
Exelent
Ти повертаєшься)) НУ я тобі зараз стільки квестів задам, як колись ти мене)) Я голосую ЗА. Гарний гравець, навіть якщо він трохи неадекват))
Chensky
Оновив перший пост. Всі 4 скріншоти.
blush2.gif
Готовий слухати\читати далі.
Nikooz
за, ибо неадекват о_О
Хороший человек, сильный игрок) немало сделал для реп в свое время, и как скзазал Альфакс - не поддался соблазну)
зы, больше нас не покидать!)
Naruto
Прокоментай свої дії до мене після виходу із клану.Твої вислови ,що Республіка померла і так далі (+ навіщо ти мене хотів завжди підло вбити).
Chensky
Ще спитай, що відбувалось за царя гороха при визначенні швидкості трактора під водою. Нічого непрокоментую, бо не пам"ятаю. Якщо не пам"ятаю, це означає, що я цьому не придавав ніякого значення, а це свідчить тільки про те, що це були просто необдумані дії. Республіка померла.., та вона завжди мертва, бо якщо вона буде жива нам нічого буде тут робити. Ось так от.
Naruto
Тобто ви можете образити людину і "забити" на це?
Chensky
Образити? Вибач, якщо таке було. Образа досить відносна річ, адже вона особиста для кожного.
Можу образити, повір. Забути? Ну, мабуть. Ми люди. А от скажи мені, чому ти на Дуельному завжди за мною ганявся? Вбити так кортіло? Да, ти вбивав.

p.s. на Ви не звертайся, я ображусь.
Naruto
Дякую,ці питання були для змалювання плихологічної вашої характеристики на даний час.Чесно кажучі,я не в захваті.Можу сказати одне:ви пане повний неадекват.
Висновок:
Ви людина.

P.S.Радий бачити,що ви повертаєтесь в Республіку.Я за,бо ніколи не забуду ,як ми грали на ФФА.
Chensky
О, чудово. Буде 1000 постів, під авкою буде написано - неадекват.
А для підтвердження моєї неадекватності, прошу до перегляду. (без образ, ФФА)

А взагалі, то слово неадекват починає накаляти. Обережніше з цим.
Наруто, я пам"ятаю. Ще зустрінемось і повалимо непросвітлених нейтралів та Імперців, ані дєті, ми - атци. Чур ти з глєфою.
Destroyer
Я ЗА! Друзяка, гарна людина, гідний республіканець. Якщо ще раз підеш і захочеш повернутися я проголосую за. biggrin.gif
Valtar
Такі люди знадобляться Республіці.Перевірені часом і боям.З поверненням.Я ЗА.

П.С.неадекват,це спосіб життя)
Free-men
Ой кого я вижу?Это случайно не тот человек который назвал меня, извиняюсь
Задротом
Нет? И не тот человек который меня провоцировал, и когда я с ним разговаривал в ПМ с Меня ржал?Нет? Не ты?Объясни свои действия!!!
Chensky
Ось і ти. Очікував))) Відчуваєш це? Зверхність цю? о да! Тепер і ти вкусив ту фігню, через яку і треба інколи покидати усе і йти десь подалі.
Чого тобі? Пояснення? Ааа, ну да. оригінальссть ніку, Гордон Фрімен аффко і т.п. Типічна ознака задрота HL. Провокації? Тебе ще не провокували. Ржав? Да.. ти перечитай свої повідомлення! Ти сам себе провокував.
Отже, які дії пояснити? Як ти заплутався і ти "все витримаєш"? Будемо полемізувати.

Ех, Фрімен. Перечитай усе. Особливо ПП, якщо збереглись. І все зрозумієш)) І сміх, і сльози (с)

Free-men
Ох как мы заговорили, ангелочек!Хочешь сказать что ты делал это все ради высшой цели?ДА?Тогда какая она?Проверка меня на вшивость?Если да тогда не надо меня еще сейчас обвинять в том что, Я сейчас начну над тобой издеваться!Нет я выше этого и не буду тебе уподобляться,ибо все уже перекипело и выкипело! я жду объяснений при всех чтоб потом как в ПМ ты сейчас не заявлял что я сам себя провоцировал!И да так чтоб ты знал ник здесь выбирают себе люди, какой им хочется а не какой ты хочешь!

Если б сохранились обязательно б перечитал!
Chensky
Мені байдуже, щодо тебе. І це ти щойно написав своїм постом. Якщо ти чогось не розумієш - я тому не проблема. Уся біда в таких як ти... Сьогодні ти хочеш щось заявити, завтра у тебе ламається дух.. а післязавтра ти кричиш Імперія і які "какахи" у Республіці.
І навідміну від тебе, я знаю хто я і що я є. А ти, навіть!!!, за словами не слідкуєш. За "ангєлочка" будеш думать ще.
Це заявка, а не місце "розборок". Прошу в аську та ПП.
Ralf
O_o як я міг недодивится заявки? Ченя!!! Голосую ЗА! Чудовий друг і приємна людина _a1.gif

Я ще досі пам'ятаю, як ти заступився за мене перед Шел Шоком _a1.gif
Free-men
Тогда тебе задание на будущее: начни уважать людей окружающих тебя,и не плюй в них!Вот правильно тебя называют неадекват что говори тебе, что нет, что горох об стену!Я ЗА

П.С. Можно спекулировать!Разрешаю!
Chensky
Горох об стіну? Ха. Кажи проти.
Ralf! Вааа! Радий тебе бачити )) Були хороші часи, поновимо їх _a1.gif
-Chewbatya
Chensky, давно ждал твоей заявки.
Сразу и без вопросов голосую за возвращение в Республику. _a1.gif))

ЗА!
Shtaket
Хороши человек,отличный воин и бла бла бла

ЗА
Chensky
Сама потрясна характеристика у світі)) Дякую laugh.gif
У всьому в світі, у всіх земних гріхах.. винен.. Yanek!
100%
-Jon Self
To Chensky

Тут мой голос уже мало что решит biggrin.gif , но всё-таки хотел бы с тобой пообщаться. По твоей заявке видно что Республика тебя очень уважает, и ты уверен на 100% что сюда попадёшь, это конечно огромный +. Я б хотел что б ты мне рассказал, чем ты так прославился в Республике, и за что она тебя так полюбила biggrin.gif . Так как, лично я, вижу тебя первый раз, и хотелось бы познакомиться поближе... _a1.gif
Chensky
Оскільки Yanek винен у всіх гріхах, а я зним тусуюсь, то його вплив є і на мене. Звідси слідує, що я також противна какаха як і він. А разом ми команда. Бойтєсь.

Jon Self, я тебе також бачу перший раз. ninja.gif

Мої заслуги? Ні, це не заслуги. Я просто був відданий Республіці і зараз знову таким буду. Обираєш не ти, обирають тебе(тут без натяків).

Розумний зрозуміє, дурень перекрутить (с) Толстіков А.
Я не лол! Ральф, я тебе люблю!)) Трошки (с) Девиченський В.
Трошки - ключове слово (с) Василишин С.
Думаю, якщо ти ще хоча б на півроку затримаєшся, познайомимось.
Я в Республіці не прославлявся, зачасту навпаки.
(матюки не серверах, матюки не на серверах, ах да.. лол sleep.gif от накаляє це слово, а тепер НЕАДЕКВАТ! я щасливий)
-Jon Self
Ясно, думаю задержусь. Неадекватный игрок, весёлый, преданный своему делу. ЗА
Kanzaki
Проснувшись и выпивши чашку чаю, Девил решил проверить приёмную.
О_о Chensky? Знакомое имя... очень. Дак он же ГК был!! И ещё очень известный в Республике! Как же не зайти и не пообщаться?? biggrin.gif
-Приветствую Chensky, республиканцы,- поздоровался Девил,- Когда я поступил в Армию, я видел как ты раньше был ГК и твою посты. Все республиканцы к тебе хорошо относятся. Значит, ты это заслужил, и конечно же достоин быть республиканцем. Надеюсь мы познакомимся получше _a1.gif ЗА
Девил попрощавшись вышел за дверь.
Kol-yan
Несдержанный грубиян) Помню когда пришел в Республику, тогда еще Орден Джедаев, первый раз, психовал после нескольких "против", дескать закрывайте уже заявку... Н потом успокоился и достойно ответил на все вопросы, был принят и показал, что кроме несдержанности обладает многими достоинствами)
Это все к тому, что я ЗА)
Chensky
Ось це, доречі, урок багатьом новачкам.
Ах да, певна заслуга в тому, що я не здався.. на Гайдамаці..))) Підтримку він не аби яку надав.
Нестриманий Грубіян.. це вже ближче _a1.gif
Nikooz
Поздравляю! С возвращением)
Правила знаешь) И не смей нарушать =)

зы, благодарим БХ за принятие(у мну НГ не работает) =)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.