Мене звати Nort
Раса: Людина
Рідна планета: Набу
Я народився на планеті Набу. В мене були гарні батьки, друзі, але були люди які не давали моїй сімї спокою - це були імперці. Вони знущались над нашею сімєю тому що мій батько колись в них заборгував 100000 кредитів, і досі не може їх віддати. Я знав, що не чим не можу допомогти тому що я не знав ні яких бойових мистецтв, і зброї в мене не було. Але я вирішив, що так тривати більше не може, якщо в імперців немає співчуття і його не можна дати їм, то їх треба брати силою. Якось я здрузями пішов до космопорту, там було багато людей, ми проходили повз двох балакаючих людей і я почув слова про сильну армію -. Я підійшов і роспитав все про цих людей. Я подумав, що в мене є можливість стати одним із них, і провчити солдат Імперії. Я знайшов 100 кредитів, і вирішив, полетіти і стати одним із -. Так як в мене було тільки 100 кредитів, я полетів сам, а друзі залишилися на Набу.
Плюси:
1. Республіка має великий плюс це дружба віданність одне одному та підтримка
2. Республіка не припиняє боротися зі злом навіть в тяжкі періоди для Республіки.
3. В Республікі є чесні судді та гравці.
Мінуси:
Мінусів не бачу тому, що був в Республіці
Я хочу вступити в Республіки щоб допомагати слабким та бідним дарувати добро Галактиці та стати вправним воїном який буде віданий Республіці і не допустить щоб Імперія захопила Галактику.