Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Nort
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Nort
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Мене звати Nort
Раса: Людина
Рідна планета: Набу

Я народився на планеті Набу. В мене були гарні батьки, друзі, але були люди які не давали моїй сімї спокою - це були імперці. Вони знущались над нашею сімєю тому що мій батько колись в них заборгував 100000 кредитів, і досі не може їх віддати. Я знав, що не чим не можу допомогти тому що я не знав ні яких бойових мистецтв, і зброї в мене не було. Але я вирішив, що так тривати більше не може, якщо в імперців немає співчуття і його не можна дати їм, то їх треба брати силою. Якось я здрузями пішов до космопорту, там було багато людей, ми проходили повз двох балакаючих людей і я почув слова про сильну армію -. Я підійшов і роспитав все про цих людей. Я подумав, що в мене є можливість стати одним із них, і провчити солдат Імперії. Я знайшов 100 кредитів, і вирішив, полетіти і стати одним із -. Так як в мене було тільки 100 кредитів, я полетів сам, а друзі залишилися на Набу.

Плюси:
1. Республіка має великий плюс це дружба віданність одне одному та підтримка
2. Республіка не припиняє боротися зі злом навіть в тяжкі періоди для Республіки.
3. В Республікі є чесні судді та гравці.
Мінуси:
Мінусів не бачу тому, що був в Республіці

Я хочу вступити в Республіки щоб допомагати слабким та бідним дарувати добро Галактиці та стати вправним воїном який буде віданий Республіці і не допустить щоб Імперія захопила Галактику.

Zilbit
Такой вопрос почему ты ушел???
-Nort
Я пішов тому, що втратив надію я довго чекав доки мене візбмуть в армію, але в моїй заявці довго ніхто невідписувався, і я пішов. Але потім зрозумів, що треба було почекати і можливо мене приймуть.
Zilbit
в моей заявке тоже длго никто не отписывался
но я же не ушел.
Я видел что ты заоегистрировался на сайте Империи.
Ты хотел туда поступать?
-Nort
Ні мені просто було цікаво, що там робиться, можливо знайду інформацію важливу для Республікі
ARSQ
Мінусів не бачу тому, що був в Республіці

Зачем уходить оттуда где нету минусов и где тебе нравится...

Вспомни ситуацию когда ты хотел меня обмануть с ро...я это забыл. Потом с Республики ушел...из за того что ждать надоело?...Ну извини...
Я тебя перестал воспринимать серьезно...
Так что Против. Если нету терпения то как мне кажется тебе тут не место.

-Nort
Я не джедай щоб мати гарне терпіння. На данний момент я мінусів не бачу, а на той момент я їх бачив
ARSQ
Терпение должно быть у всех, я так считаю...и Джедаи тут не причем. Ты хотел меня обмануть что бы я снял тебе Read Only. Это явно не Республиканские манеры...Мое мнение твердое.
-Nort
Я так не думаю, терпіння може бути поганне, а джедаї його дуже розвивають... Я тебе не обманював і ти це чудово знаєш... ти знав правду щодо р\о
ARSQ
Ты так говоришь как будто я должен голосовать за...
Я ведь сказал. Мое мнение твердое. И не нужно обсуждать пожалуйста. Я тебе не доверяю, и ничем хорошим кроме вранья ты мне не запомнился.

Это ты мне в ПМ написал.
Я хочу вступить в орден. Для Джедая важно терпения как ничто другое, благодаря ему он приодаливет гнев, страх.

Твои слова...

И давай не будем разводить тут разводить "разговор не о чем". Я мнение свое не собираюсь менять.

Любое последующее сообщение будет игнорироваться.
-Nort
Я не хочу щоб ти проголосував за, я хочу щоб тут була правда. Можливо я таке казав, але я сказав, що це важливо а не те що воно в мене є.
...и Джедаи тут не причем
ти хочеш сказати, що джедаї не відносяться до такого поняття як терпіння ?
Ти ігноріруєш повідомлення бо тобі немає, що сказати...мабуть ти джедай тільки на словах, а в ділі навряд, справжній джедай так не вчинивби
-Nort
Прошу модера закрити тему, можливо мені справді немає, що робити в Республіці с такими як ARSQ
Haydamaka
А можливо тобі краще подивитись на ситуацію зі сторони? ad.gif І спробувати все оцінити об"єктивно?
Закрито.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.