Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Допоможіть знайти музику
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
Dan
Я колись грався в Heroes 3, і по радіо в той час весь час грала одна попса прикольна. Вона пам'ятаю була тоді популярна і крутили майже по всім радіо.
Російськомовна. Голос був чи то жіночий чи чоловічий з жіночим... Пам'ятаю лише мотив, кілька перших нот, слів не пам'ятаю. Вона назавжди в моїй голові залишилась як асоціація з Heroes 3... хочу знайти і прослухати раз)
От тільки як знайти? Я так подумав що якщо я грав в Герої 3, значить це мабудь в рік виходу цієї гри, тобто в 99ому році. Як знайти якийсь перелік попси 99ого року?
-Yondaime
Какая радиостанция не помнишь?
Dan
ні
-Volk Larsen
Я так подумав що якщо я грав в Герої 3, значить це мабудь в рік виходу цієї гри, тобто в 99ому році

Цим ти можеш заплутати. Наприклад по Европі ФМ чи Европі + майже кожен день крутять Duran Duran, і хіти їхні десь 90-х років. Тобто, можливо, цей хіт був саме у 99 році, а можливо ти просто часто потряпляв на нього.

Будь-ласка, більш конкретизуй. Можливо ти пам*ятаеш якісь гітарні програші, можливо щось, що запам*яталося. Тому що у кожної людини поняття "попса" різне. Хтось вважає попсою Вєрку, хтось АС/DС.
Dan
Duran Duran часто співає на російській мові? Не ображайся, але ти заслужив "-" за свою неадекватність...
-Zeo
Русская попса...
Мотив именно поп музыка, или шансон?)
потому как в то время очень был популярный шансон..
Но если асоциация с героями 3-ми то я думаю это не шансон...
А хоть про что пели не помнишь, хоть приблезительно?
Dan
ні ) я можу попробувати записати на мікрофон кілька перших нот, своїм голосом, як я їх пам.ятаю )
-Volk Larsen
Якщо ти не знайомий зі словом "приклад", то моє співчуття. Слово "наприклад" містить у собі сенс чогось подібного, але не того самого, що ти мав на увазі.

Неадекватность – (син. инадекватность) несоответствие действий, поступков и пр. реальным объективным обстоятельствам, фактам ©

Я не відштовхувався від теми це раз. Два, де у моєму пості невідповідність обставинам? Я не ображаюсь, але не люблю, коли мене ні за що просто називають неадекватом.

Без мікрофона тут не розібратись.

Мдааа, ще й бани видають...
-Zeo
давай))) может узнаю, найду))
Dan
!!!!
-Sickle
Я могу тебе дать ету песенку напиши мне в асю 357-951-577. ninja.gif
Dan
Ну так виклади тут ) Що за лольство, при чому тут ася ) Викладеш - поставлю тобі плюс ) Не викладеш - сам знаєш, що поставлю )
-Sickle
Выложить не могу поетому прошу писать в асю ))
"Не викладеш - сам знаєш, що поставлю "
Посмотри в проценты мои
Dan
скажи назву музики просто
-Sickle
Там нету названий ...
Там Track-1 до 30...
А выложить не могу потому что много весят и хочю прямо через асю кинуть. handshake.gif
Dan
ок, зараз з тобою зв'яжуться по асі

Я попросив BlackHawk взяти її у тебе. Дякую.
-Sickle
Скажи ему что бы написал а то пока не вижу ...
А ты я вижу боишся аськи)) ninja.gif

!
Попередження:
Брехун. На форум тепер тобі назавжди дорога закрита.
Перманентний бан.
Norb
Можливо "Ногу Свело - Лилипутская любовь"
-Zeo
почти не похоже но попробуй
Алексей Глызин - Думай и мечтай
Игорек Позвони
Лариса Долина - Лето
Адреналин - Проказница
Неигрушки - Сто дней до приказа
Татьяна Буланова - Два Кольца
))))))))
Я еще поищю..
Dan
(Norb @ 20.12.2009, 3:58) *

Можливо "Ногу Свело - Лилипутская любовь"

Дякую!!!!
Ось тобі 10039 CUAG
Dan
А ще цю хтось поможіть )
Scroll
Если не ошибаюсь, это:
Aqua - Barbie Girl.
Dan
Дякую! 1296 CUAG
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.