Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Splitfire
Раса: Людина
Рідна планета: Набу
Коли я народився, мого батька вже не було в живих: його вбили імперці за декілька днів до мого народження. Імперці весь час знущалися над моєю сім’єю: декілька днів назад солдати забрали в полон мою мати. Я почав ходити по вулицям,адже вони спалили моє житло. Вчора на вулиці я зустрівся з Алином –добрим Республіканцем. Я розповів йому про мої переживання і він сказав, що знає як мені допомогти. Він сказав, що може забрати мене з собою і згодом я також стану республіканцем. Я зрадів і погодився їхати. Наступного дня ми з Алином вирушили на Корусант.
Плюси:
1. В Республіці служать добрі та вправні воїни.
2. Республіка завжди протистоїть проти злих сил і захищає звичайних людей.
3. В Республіці є воїни, які можуть тебе навчити, якщо ти не надто добре б’єшся.
Мінуси:
1. В Республіці є гравці, які не цінять своє звання та зверхньо відносяться до інших.
Я хочу вступити в Республіки щоб допомагати слабким та бідним дарувати добро Галактиці та стати вправним воїном який буде віданий Республіці і не допустить щоб Імперія захопила Галактику.