Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Splitfire
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Splitfire
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Мене звати Splitfire
Раса: Людина
Рідна планета: Набу

Коли я народився, мого батька вже не було в живих: його вбили імперці за декілька днів до мого народження. Імперці весь час знущалися над моєю сім’єю: декілька днів назад солдати забрали в полон мою мати. Я почав ходити по вулицям,адже вони спалили моє житло. Вчора на вулиці я зустрівся з Алином –добрим Республіканцем. Я розповів йому про мої переживання і він сказав, що знає як мені допомогти. Він сказав, що може забрати мене з собою і згодом я також стану республіканцем. Я зрадів і погодився їхати. Наступного дня ми з Алином вирушили на Корусант.
Плюси:
1. В Республіці служать добрі та вправні воїни.
2. Республіка завжди протистоїть проти злих сил і захищає звичайних людей.
3. В Республіці є воїни, які можуть тебе навчити, якщо ти не надто добре б’єшся.
Мінуси:
1. В Республіці є гравці, які не цінять своє звання та зверхньо відносяться до інших.

Я хочу вступити в Республіки щоб допомагати слабким та бідним дарувати добро Галактиці та стати вправним воїном який буде віданий Республіці і не допустить щоб Імперія захопила Галактику.

-Nort
Норт зайшов до приймальні і знову побачив Спліта:
-Привіт. В мене не давно в на Корусанті викрали мій датапад. Проведи будьласка рослідування. Норт пішов і сів.
Kanzaki
Приветствую, кандидат.
Ты говорил, что хочешь не допустить, чтобы Империя захватила Галактику. У меня для тебя следующий вопрос. Как ты хочешь реализовать себя в Республике? Пойдёшь в Орден или Армию (если в Армию то скажи в какие войска будешь поступать), или может быть в Сенат? Ведь будучи простым гражданином ты не очень то сможешь помочь Республике в борьбе против Империи.
-Splitfire
Nort
Вітаю тебе. Побачівши твоє про хання я відразу вирушив в систему ФФА. Там я висадився зі свого корабля. Я обшукав всю систему і не зміг його знайти, але коли я засмучений повертався назад я знайшов його. Він лежав тут . І я радісний вирушив до корабля і відлетів на Корусант.
Ось твій датапад .

Devil King
Я хотів після вступу до Республіки, спочатку гарно натренуватися грати. А потім в Армію Республіки. В які війська поки, що не знаю.
Kanzaki
На датапад Splitfire'a пришло сообщение.
-Ну что же) Ответ не плохой) Осмысленный.
Я бы хотел проверить твои боевые качества, поэтому прилети-ка сейчас в систему Холи. Там я тебя и проверю.
-Splitfire
Прошу модератора закрити цю тему.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.