-Splitfire
4.12.2009, 18:20
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Splitfire
Раса: Людина
Рідна планета: Набу
Коли я народився, мого батька вже не було в живих: його вбили імперці за декілька днів до мого народження. Імперці весь час знущалися над моєю сім’єю: декілька днів назад солдати забрали в полон мою мати. Я почав ходити по вулицям,адже вони спалили моє житло. Вчора на вулиці я зустрівся з Алином –добрим Республіканцем. Я розповів йому про мої переживання і він сказав, що знає як мені допомогти. Він сказав, що може забрати мене з собою і згодом я також стану республіканцем. Я зрадів і погодився їхати. Наступного дня ми з Алином вирушили на Корусант.
Плюси:
1.В Республіці служать добрі та вправні воїни.
2.Республіка завжди протистоїть проти злих сил і захищає звичайних людей.
3.В Республіці є воїни, які можуть тебе навчити, якщо ти не надто добре б’єшся.
Мінуси:
1.В Республіці є гравці, які не цінять своє звання та зверхньо відносяться до інших.
Я хочу вступити в Республіки щоб допомагати слабким та бідним дарувати добро Галактиці та стати вправним воїном який буде віданий Республіці і не допустить щоб Імперія захопила Галактику.
Crazy Monkey
4.12.2009, 18:30
И так....
В зал зашел Крейзи и сказал:
-Привет кандидат!-
1.Скажи свой возраст.
2.Рас уж ты родился на набу, какие там есть животные?(ответ должен быть максимум 40% копи паст и со слайдами)
3.Куда ты хочеш поступить когда будеш в республике?
4.Нада встретиться на холи о времени и дате договоримся пм/репутацыю!
Крейзи договорил и сел!
-Splitfire
4.12.2009, 18:51
1.Мені 14 років.
2.Нуна- нелітаючий птах
Пеко-пеко- крилата тварина із боліт набу
Пікобіс - болотний хижак, схожий на дракона.
Шаак - їсть траву та квіти, водиться в болтах Набу
Ікопі - нешкідлива тварина, яке пасеться на болотах Набу
Мотт - також нешкідлива тварина, їсть траву та квіти
Найнебезпечніші звірі Набу:
Кааду - його використовують для верхової їзди, тому що він має швидкі ноги. Також він є дуже вірним і не залишає свого хазяїна.
Пікобіс - має довгий дзьоб і за допомогою нього він дістає собі їжу. Має гарний зір, що дуже допомагає на полюванні.
Пеко-пеко - не швидко передвигається по землі, але швидко літає. Гунгани помітили, що його кров можна використовувати в медицині.
3.Спочатку я хочу довгий час пограти просто за Республіку, а потім я хочу піти в Армію Республіки.
Young Hope
4.12.2009, 20:45
Рано вранці,Янг зайшов в приймальню:-"О,новий кандидат".На обличчі Янга було видно легку посмішку.-"Добре,поскільки мені треба поспішати,дам завдання малого об"єму"В очах кандидата,Янг помітив полегшення:-"Ось я дам тобі 1 кілограм яблук.Передай будь ласка моєму другу,солдату республіканської армії Unsafe.Докази(Фотографії)мені.Ато де гарантія,що ти їх не з"їв?
"
Приветствую
Принеси голограммы смертей игроков
Pupizoid,Men,Svatov,Sirius.
Понимаю квест сложный,но я готов подождать.
-Boogieman
5.12.2009, 11:00
Приветствую Splitfire. Прошу тебя помочь будущему республиканцу. Прочитай первую страницу заявки Daregon'а, найди мое задание. Помоги Daregon'у его выполнить. Определитесь, что вы будете рассказывать...пусть каждый сделает упор на что-либо. К примеру, Daregon больше напишет о происхождении вращающихся мечей Тви'леков, а ты про их действие. Удачи, я думаю вы подружитесь с ним и хорошо справитесь с заданием! Только давайте развернутый ответ...не в 4-5 строк, а по крайней мере 9-10 на каждый вопрос.
До зали зайшов Норт.
-Вітаю вас Республіканці, вітаю тебе кандидат. Норт взяв заяву сів та уважно почав читати. Закінчивши читати Норт сказав:
-Сьогодні я загубив свій комлінк в системі ФФА, повертаючись до корабля мене хтось підбив і він в мене випав. Якщо ти його знайдеш я тобі буду дуже вдячний. Норт хотів вже піти по своїм справам,але дещо згадав, розвернувся і сказав:
-Доречі на ньому написано моє ім'я. Норт повернувся і вийшов з приймальні.
-Splitfire
5.12.2009, 19:04
Boogieman
Мечі Твілеків
Про ці мечі вперше згадуеться в Star Wars: Knights of the old Republic 2.
Я знаю, що ці мечі я дуже гарними, але не дуже міцними за своїми характеристиками:
1. В них стоять дуже погані фокусуючі кристали. Що дуже вливає на їхню силу удару.
2. Іноді, коли меч стоїть на запобіжнику, меч може ввімкнутися.
І хоча я більше не знайшов ніякої інформації, я можу зробити висновок, що цей меч просто гарна
іграшка і він не є дуже ефективним в бою.
-Splitfire
5.12.2009, 20:06
Nort Побачивши твоє прохання я відразу вирушив в систему ФФА. Там я висадився із свого корабля . Я відразу вирушив шукати твій комлінк.
Гарно пошукавши по системі ФФА, я на щастя знайшов його. Він знаходився ось тут
. Я вже збирався йти але тут мені на шляху трапилося двоє солдат.Вони побачили в мене в руках комлінк і відразу накинулися на мене, але я встиг їх вбити мечем до того, як вони відібрали б у мене комлінк. Ось твій комлінк
.
P.S. Норт тобі пощастило, що я дібрався туди раніше за них, а то б ти залишився без комлінка.
-Boogieman
5.12.2009, 20:24
Ладно. Я знаю, что сложно что-то нарыть по этим мечам, поэтому дальше мучить не буду, а подожду других ответов на это задание от других кандидатов. Но это не все. В задании также был второй пункт - описание звездолетов республики. Я жду этого задания.
-Недавно, я читал одну книгу. Меня очень заинтересовала затрагивающая там тема "Холодные оружие Вуки". Расскажи мне что-либо по этой теме.
-Splitfire
5.12.2009, 22:12
Boogieman Зореліти Республіки
1. Зірковий винищувач T-65 X-Wing («Хрестокрил»)
Належав Новій Республіці. Мав гарну швидкісь - близько 1000 км/год. В нього були дві пари стабілізічуючих крил, розташованих в задній частині корабля. Які утворювали букву Х, саме через це він і мав назву Хрестокрил. Користувався велиеою популярністю і серед інших кланів,але найбільше ним користувалися саме республіканці. Але він мав деякі недоліки, про один з
яких я гарно знаю, при нерозгорнутих крилах в нього не працювали пушки. Відноситься до виду зорелітів.
2. Корвет ( Мародер )
Один із найросповсюдженіших зорелітів Республіки та всієї Галактики загалом. Оснащений 8-ома турболазерами ( по 2 з кожної сторони ). Може перевозити близько 250-270 чоловік на борті. Великий за розмірами - 195 метрів. В недоліках цього зореліта зазначу те, що він дуже повільно набирає швидкість, та й взагалі максимальна швидкість Мародера - 850 км/год. Також не зважаючи на те, що він має 8 пушок, він не несе такої загрози, як інші кораблі такого виду.
3.Чу'унтор
Був величезним космічним кораблем, який служив в якості Академії Джедаїв на протязі більше ніж півтора століття. Один із найбільших кораблів у всій галактиці, його розміри просто вражають - 2 километра в довжину, 1 километр в ширину. Хоча і належить до класу зорелітів, але, на мій погляд, це всетаки більше пересувне житло для джедаїв, аніж зореліт. Адже він мав дуже маленьку швидкість, але його пушки були дуже прицільні, і його постріли вражали навіть найдальших
ворогів.
LorienЯ знаю, що Вукі створили унікальну зброю - Енергетичний Арбалет Вукі. Він стреляє наелектризованими гвинтами. В більшості випадків Вукі використовують саме цю зброю. Зустрічаються поодинокі випадкі коли Вукі використовують іншу холодну зброю, але я на жаль нічого про неї не знаю. Також Вукі гарно ремонтують свою зброю і дуже її поважають.
-Splitfire, у меня такое впечатление, что ты не знаешь, что такое холодное оружие.
Ответ не правильный.
-Boogieman
5.12.2009, 22:15
Кандидат справился с моим заданием. Мы с ним обговорили новые условия, по которым он сделал задание. Что-же...хорошо. Мне пригодятся эти сведения. Спасибо, Splitfire! Я буду рад видеть тебя в рядах Республики.
-Splitfire
5.12.2009, 22:18
Lorien
Вибач, але я не знайшов ніякої інформації про холодну зброю Вукі і я вирішив розповісти хоч би про ту зброю яку я знаю. Ще раз вибач.
-Ищи, у тебя есть еще 1 попытка. 
p.s. и убери цитату из поста.
Норт підійшов до Спліта і сказав:
-Я тобі вдячний за мій комлінк, але мені цікаво, навіщо солдатам мій комлінк. Спробуй дізнатися. Норт пішов на своє місце і сів.
Привіт Сплітфаєр та шановні республіканці!
У твоїй історії багато неприємних зіткнень з імперцями, яке твоє ставлення та бачення імперіїї вцілому, після всього, що тобі довелося пережити?
-Splitfire
6.12.2009, 10:00
Eloan
Я вважаю, та й я вже міг в цьому пересвідчитись, що в Імперії багато гравців, які намагаються бути окремо від Імперії, тобто в Імперії багато зрадників. А взагалі я дуже ненавиджу імперців за те, що вони зробили з моєю сімєю та рідними.
Чи не здається тобі, що справжньому республіканцю слід осторонь тримати почуття ненависті?
-Splitfire
6.12.2009, 10:50
EloanЯ з тобою згоден, але й ти зі мною погодься: після того, що вони зробили з моїми батьками я просто не можу по іншому до них відноситись. Але такі відчуття в мене тільки зараз під час бою я відношусь до всіх ворогів однаково: я поважаю їхні вміння, але всетаки намагаюсь їх перевершити.
LorienХолодна зброя Вукі:
1. Вібросокира клану Гругран
Взагалі вона відноситься до клану Гругран, але іноді ним користуються і Вукі.
Ця сокира білбше підходить для тримання його в руках, аніж для метання в ворога. Тому що це вібросокира і під час метання він буде змінювати траекторію руха. Загалом дуже міцна сокира, має досить гостре лезо.
Він має форму та вид звичайної сокири і тому я його скрін не показую.
2. Клинок Ріік
Традиційна ручна зброя жителів Кашиіка, тобто - Вукі.
Він вважається дорогоційною власністю кожного Вукі. Незважаючи на вагу клинка - понад 15 кілограмів, Вукі здатні їм швидко атакувати. Їх дуже зручно носити в руках і тому клинки завжди при Вукі. Також такими клинками Вукі колись прокладали дорогу на своєму острові, коли він був ще не настільки заселений та розвіданий.
3. Ріжуща вібросокира БД-1 " СороСууб "
Також у деяких Вукі була така сокира.
Вона вважалася дуже цінною і мало в кого вона була і ті Вукі, які її не мали дуже заздрили тому у кого вона була. Вона також і як вібросокира клану Гругран, була більше придатна для тримання її в руках. Вона мала 6 батарей, які забезпечівали 8 годин безперервної роботи.
Я згоден,. що вони заподіяли тобі багато горя, проте тобі вварто навчитись контролювати свої почуття, що б вони ненароком не переповнили тебе, розумієш?
-Splitfire
6.12.2009, 11:07
Eloan
Так я розумію, шо ти мені хочеш сказати. Але я ж кажу, що такі почуття в мене зараз, а під час бою я контролюю свої емоції. І відношусь однаково хоч до сітхів, хоч до інших кланів.
Nort
Мені вдалося дізнатися лише те, що солдати приїхали, саме за твоїм комліком. Можливо вони на своїх радарах змогли його побачити. Але факт в тому, що вони точно приїхали за КОМЛІНКОМ!!!
Норт підійшов, до Спліта і сказав:
-Дякую гарна робота, але я непочув відповіді навіщо їм саме мік комлінк. Роскажи мені будьласка про "Бластерний пістолет DH-17" Норт пішов і знову сів на своє місце
-Splitfire
6.12.2009, 11:23
NortЗвичайно, це не відповідь, але це мої здогади: можливо, саме твій, тому що він був загублений, тобто вільний і вони вирішили його заплучити. Погодся: легше забрати втрачений, ніж відібрати у якогось республіканця. Чи не так?
NortБластерний пістолет DH-17
Я знаю, що це один із найрозповсдженіших пістолетів. Його використовували різні раси, як Імперці так і Республіканці. Він використовувався на кораблях, бо він здатен пробити броню суперника, але не здатний пробити обшивку корабля.
Він здатний лишити людину на 10 хвилин свідомості. Він здатний перейти в напівавтоматичний режим, але це може виеликати розрядження акамулятора, або навіть розплавлення або вибух пістолета.Максимальна дальність поразки 120 метрів. Блока живлення вистачає на 100 пострілів, а газової камери на 500. Дуже був популярний на чорному ринку, саме за допомогою якого і отримував своїх прихильників.
Ні, всеж-таки не зовсім розумієш. Не варто огороджуватися лише поєдинком, це лише мала частина того, що може тебе очікувати на шляху до розвитку...Проте почуття ненависті може скерувати тобою в іншу сторону, сторону хаосу, сторону темної сили. Тому я хочу, що б спочатку стояв "ти", а потім вже твої "емоції". Для цього попрошу тебе виконати слідюче завдання: принеси мені 2 голограмми взаємопоклону з представниками імперії. Успіхів.
Що імперці забули на Набу?
Норт встав зі свого місця і сказав Спліту:
-Добре не буду тебе більше мучити. Мій голос ЗА тому, що знаю людину в реалі(непогана людина) та добре відповідав на квести. Норт вийшов із приймальні і попрямував по своїм справам.
-Splitfire
6.12.2009, 13:00
Lotr
Коли вони приїжджали перший раз вони хотіли забрати Набу під своє керування, але набівським воїнам вдалось відбити цю атаку, але тоді в тій битві поліг мій батько. А вдруге вони прилетіли, можливо тому, що тоді на Набу завітали
республіканці (які мене врешті забрали з собою), можливо вони хотіли вбити їх.
Не покинь ти Набу, що по-твоєму сталося б?
Вітаю кандидате)
Що ти думаєш про стосунки і сутички республіки з імперією? Хто має рацію, а хто винен? І із-за чого взагалі сутички почалися?
-Splitfire
6.12.2009, 17:16
Lotr
Мені здається, що якби республіканці не завітали б тоді на Набу мене б вбили, як і решту жителів Набу.
Exelent
Також тебе вітаю. Мені здається, що проблеми всіх сутичок в тому, що Імперія намагається захопити всю Галактику, повбивати ні в чому не винних людей. А Республіка не дає їм цього зробити і допомагає звичайним людям. Мені здається, що всетаки права Республіка, тому що вона бореться за прва звичайних громадян. А також, я вважаю, і думаю, що багато хто зі мною погодиться, що Імперія мало кого поважає окрім себе, а Республіка поважає багато рас, навіть своїх ворогів.
Добре.
А теперь загадка на сообразительность... Ты летишь на пассажирском корабле.Перед тобой 8 человек, один из них само воплощение ужаса и террора (конкретный смертник), ты знаешь что смертник не может общаться при помощи жестов. 3 человека глухие. 2 Светловолосые. 4 с темными волосами. Тебе известно что некоторые люди с темными волосами могут общаться при помощи жестов, так же тебе известно что светловолосые умеют готовить очень вкусно. А так же 2 человека из 8 лысые. 1 лысый не может различать цвета, и плохо развита координация. Смертник так же знает толк в пище и любит оранжевый. Существует мнение что один человек с темными волосами раньше был светловолосым. Лысый любит военные технологии и весьма агрессивен. По слухам команды один лысый принимал участие в военном конфликте на стороне империи.
Итак "какого цвета" волосы у смертника ( и скажи почему ты так решил).
-Splitfire
6.12.2009, 18:06
Exelent
Я думаю, що він лисий, тому що відомо, що 1 лисий приймав участь в битві на стороні Імперії. А імперці є втіленням жаху та террору.
А вот и не угадал))... Лысый "имперец" не может быть террористом. Зачем империи террористы да ещё и смертники?
Лучше подумай))
-Splitfire
6.12.2009, 18:41
ZilbitЯ виконав твій квест, ось скріни:
Нарушение ролевой атмосферы. Закрыто.