Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
zizu
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Zizu
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Раса:Человек
Им'я:Zizu
Вік:15

Я народився на планеті Утапау.Мого батька звали Сіріус,а матір Ванда.Також у мене був брат,Kennet.Одного разу мій батько у справах полетів на Курусант.Його не було 2 місяці,і одного дня мати підійшла до нас з братом і сказала,що батько ніколи не повернеться.Мій брат запропонував відправитися на Курусант і з'ясувати,що трапилося з батьком і я погодився.Ми попросили дядька щоб він подивився за маамою.Під час польоту у нас зламалася турбіна і ми призимлилися на зеленій планеті з болотами та зарослями.Я втратив свідомість,а коли прокинувся брата поблизу не було.Я довго шукав брата на цій планеті,але так і не знайшов.Згодом мене підібрали перевозчики,що летіли на Курусант.Там я змагався знайти інформацію про батька,але нічого не знайшов.На Курусанті я познайомився з чоловіком якого звали Ван-гін.З тих пір він став моїм найкращім другом.І я перший раз побачив Джедаїв,вони були втіленням добра,від них віяло таемничою силою.І відтоді я хочу отримати громадянство республіки.Щоб допомагати Джедаям приносити мир та добро у цей світ.

+ То что в Республике хороший колектив и мало подлых вешей

- Я не вижу минусов в Республике поскольку мне не доводилось их встречать

Я хочу поступить в Республику потому что насколько я знаю там очень хороший
колектив и у меня в республике есть лучший друг,и мне можно улучшить свои навыки.
Nikooz
closedeyes.gif
Ну посмотри правила, посмотри темы других игроков Внимательно. И пока не разбирешься, не подавай плиз.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.