Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Guxx
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Guxx
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки!Моє ім’я Guxx. Я народився на планеті Татуін. Я з малку був охоплений турботою своїх батьків. Мої батьки були заможною сім’єю, тому з фінансовою недостачею я та моя сім’я ніколи не зустрічались! Мене ,в 6 років,відправили в найкращу школу в моєму місті. Я навчався з усіма заміжніми дітьми нашого міста, але мені не подобався наш клас та його обстановка! Та все ж таки мені прийшлось в ньому вчитись ,бо в цій школі вчителі давали найкращу освіту! Граючи на вулиці я спілкувався з дітьми,з бідних сімей! Мої однокласники глузували з мене,бо вони вважали,що це неправильно! Але мені було все рівно що про мене думають! Після цього мені хотілось чимось допомагати бідним! Після закінчення школи я пішов в НМЕУ(Національний Міжгалактичний Економічний Університет)!Після його завершення мій батько хотів залишить мені весь спадок,та я відмовився тому,що хотів все здобути руками та власною працею! Все що я попросив у мого батька це :20000кредитів на дорогу і проживання на планеті Куроскант!Після довгої дороги я прийшов до вас,щоб об’єднатись…Причина вступу: В мене добре серце ,та дуже розвинена стратегія та логіка,й я хочу пустити їх(логіку й стратегію) на користь людям та всій галактиці!
Nikooz
Ты не ознакомился с правилами. Когда ознакомишься - подавай.
закрыто
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.