Серцевий Напад
Зібралися 1 квітня 2004 року , якраз на день Дурнів... (:-)) Початково грали всяку папсЄнь. Тепер образумілісь та шпілимо pop-punk (з елементами ska, hardcore). За майже 4 роки існування відіграли на близько 80 фестах та сейшенах, у тому числі дали декілька сольних концертів.
Склад гурту:
Рябий Дмитро (МіTRій) –– вокал, бас-гітара;
Балахтар Василь (БейS) –– гітара;
Балахтар Михайло (МайKL)––ударні
Чернівецький поп-панк гурт Серцевий Напад представляє дебютний альбом "Дорослі Діти", але він не має звичного вигляду, його взагалі не можна потримати в руках, альбом повністю можна завантажити в мережі інтернет, рішення випустити дебютник в такий спосіб нам пояснив Мітрій(фронтмен гурту):
"Лейбли вже півроку тягнуть з роздумами, навіть якщо погодяться, то це ще півроку поки все з'явиться, ми не можемо стільки чекати, я обіцяв усім та собі що альбом вийде в 2007 році, і я обіцянки дотримався. А на лейблі вже будем пробувати другий альбом видати, починаєм його писати"
-Bler Sev
17.11.2009, 23:10
Можешь дать ссылку где скачать? ) Давно не слышал качественного поп-панка.

Кстати,на каком языке песни? )
Чего на фотке 5 тел, а состав только 3 человека?
-Lonsdale
18.11.2009, 12:44
Bler Sev група дуже класна)пісні доречі на украінській мові*
Як і в більшості історій, все почалося ще з дитинства. Мітрій (вокал, бас) народився в республіці Придністров'я, в місті Рибниця, а його двоюрідні брати Міша "Майкл" та Вася "Бейс" Балахтарі жили на той час у сусідній Україні. Кожен ріс, дорослішав, ближче до 2000 року почалося якесь певне формування музичних смаків, що надалі і дало поштовх створенню гурту. Мітрій на той час переїхав з Придністров'я до Чернівців, почав навчатися в університеті. За декілька місяців створився акустичний проект з кумедною назвою "DOUBLE SOUND", що складався з двох акустик та змушував закривати вуха переважно студентів факультету іноземних мов на святкуваннях різних свят, позаяк Мітрій саме там навчався. З тих усіх спроб створення чогось власного робилися перші демо-записи, які власноруч безкоштовно поширювали серед чернівецької молоді. З часом виникло неймовірне бажання купити музичні інструменти і створити повноцінний гурт. Переконали батьків у потрібності цього, і 1 квітня 2004 року відбулася перша репетиція. Барабанщик вперше сів за барабани, з басистом (див. нижче: "Колишні учасники") познайомилися за 5 хвилин до початку репетиції. На щастя, з часом репетиції почали проходити у гаражі (гараж №56 в місті Чернівці, в гаражному кооперативі на розі вулиць Червоноармійська та Комарова), де гурт міг грати щодня. Там починався "Серцевий Напад"!
То скорее всего бывший состав))
Насчет ссылки,могу дать но не уверен можна ли их тут розмещать
кинь мне ссылку в ПМ, если все норм, то добавлю её в первый пост (с)Destroer
Раніше слухав, а зараз я перейшов на більш серйозну музику. ІМХО краще вже послухати якогось Блінка чи Оффспрінг (класика всетаки))). До речі кому треба
ось Мітрій в контакті)
-Anarchy
22.11.2009, 0:02
Також раніше слухав, але потім просто вже набридло) Дуже непогано як для українських гуртів, звичайно не такі як Тостер, але також дуже добре.
Frizzer
27.11.2009, 21:38
У меня одноклассник фанатеет от єтой группы)
Мы из Луцкка, он говорил что у вас там, вроде, бассист и гитарист из Луцка. Да?
Давал послушать мне пару песен. Понравилось)
да,помойму кто то там их луцка)
Дуже кульна група=)))) Якісно, як для українського поп-панка. Звичайно зрівнювати їх з Оффами та Блінками недоречно, навіть якщо взяти кількість років, які СН грають порівняно з ними. Але мені дуже подобається. Доречі знайомий з Мітрієм=)
Ось в мене буде 2билетика хто захоче пишіть в пм.
-Anarchy
24.1.2010, 20:06
А коли і де концерт буде?
-Skiterok
17.8.2010, 10:12
Мої Любимі пісні : Субкультура і Український Ідіот! Группа дуууже цікава мені саме тим що співає Українською! Слова також класні ! Прикольна група, Раджу всім віком від 15 до 28 =)