Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Серцевий Напад
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
-Bob

Серцевий Напад

Зібралися 1 квітня 2004 року , якраз на день Дурнів... (:-)) Початково грали всяку папсЄнь. Тепер образумілісь та шпілимо pop-punk (з елементами ska, hardcore). За майже 4 роки існування відіграли на близько 80 фестах та сейшенах, у тому числі дали декілька сольних концертів.

Склад гурту:

Рябий Дмитро (МіTRій) –– вокал, бас-гітара;

Балахтар Василь (БейS) –– гітара;

Балахтар Михайло (МайKL)––ударні

Чернівецький поп-панк гурт Серцевий Напад представляє дебютний альбом "Дорослі Діти", але він не має звичного вигляду, його взагалі не можна потримати в руках, альбом повністю можна завантажити в мережі інтернет, рішення випустити дебютник в такий спосіб нам пояснив Мітрій(фронтмен гурту):

"Лейбли вже півроку тягнуть з роздумами, навіть якщо погодяться, то це ще півроку поки все з'явиться, ми не можемо стільки чекати, я обіцяв усім та собі що альбом вийде в 2007 році, і я обіцянки дотримався. А на лейблі вже будем пробувати другий альбом видати, починаєм його писати"

-Bler Sev
Можешь дать ссылку где скачать? ) Давно не слышал качественного поп-панка. _a1.gif

Кстати,на каком языке песни? )
Oriw
Чего на фотке 5 тел, а состав только 3 человека?
-Lonsdale
Bler Sev група дуже класна)пісні доречі на украінській мові*

Як і в більшості історій, все почалося ще з дитинства. Мітрій (вокал, бас) народився в республіці Придністров'я, в місті Рибниця, а його двоюрідні брати Міша "Майкл" та Вася "Бейс" Балахтарі жили на той час у сусідній Україні. Кожен ріс, дорослішав, ближче до 2000 року почалося якесь певне формування музичних смаків, що надалі і дало поштовх створенню гурту. Мітрій на той час переїхав з Придністров'я до Чернівців, почав навчатися в університеті. За декілька місяців створився акустичний проект з кумедною назвою "DOUBLE SOUND", що складався з двох акустик та змушував закривати вуха переважно студентів факультету іноземних мов на святкуваннях різних свят, позаяк Мітрій саме там навчався. З тих усіх спроб створення чогось власного робилися перші демо-записи, які власноруч безкоштовно поширювали серед чернівецької молоді. З часом виникло неймовірне бажання купити музичні інструменти і створити повноцінний гурт. Переконали батьків у потрібності цього, і 1 квітня 2004 року відбулася перша репетиція. Барабанщик вперше сів за барабани, з басистом (див. нижче: "Колишні учасники") познайомилися за 5 хвилин до початку репетиції. На щастя, з часом репетиції почали проходити у гаражі (гараж №56 в місті Чернівці, в гаражному кооперативі на розі вулиць Червоноармійська та Комарова), де гурт міг грати щодня. Там починався "Серцевий Напад"!
-Bob
То скорее всего бывший состав))
Насчет ссылки,могу дать но не уверен можна ли их тут розмещать blink.gif

кинь мне ссылку в ПМ, если все норм, то добавлю её в первый пост (с)Destroer
Ghost
Раніше слухав, а зараз я перейшов на більш серйозну музику. ІМХО краще вже послухати якогось Блінка чи Оффспрінг (класика всетаки))). До речі кому треба ось Мітрій в контакті)
-Anarchy
Також раніше слухав, але потім просто вже набридло) Дуже непогано як для українських гуртів, звичайно не такі як Тостер, але також дуже добре.
Frizzer
У меня одноклассник фанатеет от єтой группы)
Мы из Луцкка, он говорил что у вас там, вроде, бассист и гитарист из Луцка. Да?

Давал послушать мне пару песен. Понравилось)
-Bob
да,помойму кто то там их луцка)
-Axon
Дуже кульна група=)))) Якісно, як для українського поп-панка. Звичайно зрівнювати їх з Оффами та Блінками недоречно, навіть якщо взяти кількість років, які СН грають порівняно з ними. Але мені дуже подобається. Доречі знайомий з Мітрієм=)
-London
Ось в мене буде 2билетика хто захоче пишіть в пм.
-Anarchy
А коли і де концерт буде?
-Skiterok
Мої Любимі пісні : Субкультура і Український Ідіот! Группа дуууже цікава мені саме тим що співає Українською! Слова також класні ! Прикольна група, Раджу всім віком від 15 до 28 =)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.