Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
баг
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Bug Reports
Effective
Здравствуйте, у меня проблема. у меня свелся ай-пи в Гриззли(у него перм бан) я купил голокрон на месяц, мне выдали ключ. через несколько дней, я захожу на сервера, и пишет типо что я использую ключ, и мне надо купить голокрон, но у меня он есть. помогите плз, тк как я не могу играть на серверах...Я выложыл скринь, что пишет после того как выкидует с сервера(когда оно приконнектилось, буквально на сек дает посмотреть на скина, и кикает меня).
Dan
як часто таке відбується і на яких серверах?
Effective
не знаю как часто, но у меня ето де-то с 1-3 числа началось...
Dan
що значить не знаєш як часто це у тебе відбувається? Попроси маму/брата/дівчину послідкувати за тобою коли ти граєш, спитай у них потім, що вони бачили у тебе на екрані і як часто, раз ти сам не взмозі запам`ятати.
Effective
ето у меня все время ... я купил голокрон, и на следующий месяц, я не могу его использовать, но он у меня есть....
Vovcheg
Інколи буває теж саме, зазвичай допомагає повторний конект до сервера.
Dan
Effective, треба більш конкретно описати що у тебе непрацює, інакше тема буде закрита
Effective
у меня не работает голокрон. когда я захожу на сервер с ключем, меня выкидует с серва и пишет: If you vish to use anti-ban key, you must obtain the Premium Holocron. и я не могу зайти на сервер. а щас вообще не работает ключ на розбан...
Dan
Effective, така ситуація може виникнути в тому випадку, якщо ти неправильно задав свій ігровий пароль.

Скористуйся командою
/cp_clanPwd твій_пароль
і зайди на сервер знову
тільки будь впевненим на 100% що твій пароль задано правильно.

Гра просто тобі видала трохи не те повідомлення..
Effective
у меня уже не работает ключ анти-бан 0о (но я тогда входил на серв норм с ключем, и в бан-листе у меня был красным гриззли... ) может из-за того что у меня сменился ай-ип.... ну мой щас 95.132.173.181
Dan
ну так попроси видати тобі ключ-антибан. Він на кожен ІР різний
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.