Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Nort
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Nort
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Мене звати Nort
Раса: Людина
Рідна планета: Татуін

Моє життя обійшлось зі мною дуже суворо, я живу без батьків. Я був у рабстві 5 років у одного торговця запчастинами він мене змушував робити тяжку працю, я довго терпів. Але я так більше не міг терпіти такого знущяня і втік вночі коли він не вдало зачинив мою кімнату. Ніч я провів у свого старого друга він мене переховував близько двох місяців. Якось мене мій товарищ Джордж попросив сходити за тумблером для його зорельоту я блукав містом і наткнувся на одного республіканця, він побачив мій сумний погляд і сказав мені:
-Привіт мене звати Рекс,- потім він спитав мене чому я засмучений. Я відповів, що мене покинули батьки і, що я втік від торговця який тримав мене в рабстві. Республіканець уважно мене вислухав. Я сказав йому, що дуже хочу республіку служити їй і добру яке кожної секунди розповсюджується по Галактиці.
-Ти мені дуже сподобався,- сказав Рекс
-Я візьму тебе с собою,-я йому подякував і сказав:
-Велике спасибі,але я полечу с тобою одразу після того як попрощяюся зі своїм ліпшим другом. Рекс пішов зі мною і після того як ми розталися з Джорджом ми відлетіли з Татуїну на Корусант.

Вибачте скріни будуть завтра
Nikooz
Ну вот когда будут скрины, тогда и подашь. И это не единственный не выполненый пункт.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.