Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Nort
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Nort
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Мене звати Nort
Раса: Людина
Рідна планета: Татуін

Моє життя обійшлось зі мною дуже суворо, я живу без батьків. Я був у рабстві 5 років у одного торговця запчастинами він мене змушував робити тяжку працю, я довго терпів. Я більше не міг терпіти такого знущяня і втік вночі коли він не вдало зачинив мою кімнату. Ніч я переспав в темному кутку вулиці. Прокинувшись рано я Блукав містом і наткнувся на одного республіканця, він побачив мій сумний погляд сказав мені, що його звати Рекс, потім він спитав мене чому я засмучений, я відповів, що мені немає де жити мене покинули батьки і, що я втік від торговця який тримав мене в рабстві. Республіканець уважно мене вислухав і запропонував мені поїхати на Корусант, я зрадістю погодився. Прибувши но цю чудову планету він відвіз мене до себе до дому і сказав:
- Так як ти не знаєш своїх батьків, я можу тебе всиновити - я погодився.
- Спочатку подамо заявку щоб тебе зареєстрували в Республіці, а потім я тебе всеновлю - почувши це я дуже зрадів, що буду жити як всі люди.
Haydamaka
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.