Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Тео
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Teo
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Ігровий персонаж:
( Історія основана на фактах, моїх згадка про власне життя та на основі розповідей очевидців, адже я частково втратив память ...)

Мене звати Тео, я людина. Про своє життя я памятаю лише кілька моментів, так як на одній з битв я частково втратив память. Знаю, що родився я не так давно на Корусанті. Про моїх батьків нічого не відомо - після втрати памяті я намагався знайти їх але зазнав краху. Деякі мої знайомі казали, що мій батько був контрабандист і загинув кілька років назад в сутичці на Татуіні, яка для багатьох закінчилась смертю. Щодо моєї матері - жодних відомостей. Отже, я так розумію, що після смерті батька в мені прокинувся біль, а разом з ним і страх, перед невідомим. В ті нелегкі для Галактики часи я і став на Темний шлях...Я не знаю, чи подобалось тоді мені це. Але судячи з усього - не дуже, адже згодом тогочасний Імператор власноруч намагався мене вбити і я був вигнаний з Імперії. Що було кілька років після цього - невідомо, але згодом я потрапив до Ордену Анфору. Згадок про ті часи я також не маю, адже втратив звязок зі своїми знайомими звідти. Думаю, мені подобалось там. Але доля знову зробила вибір не на мою користь і був змушений перейти з Анфору до Ауткасту - клану друзів. Саме завдяки багатьом з них я маю змогу наразі розповісти цю історію. Часи в Ауткасті я вже памятаю добре. Гарні часи, гарні люди але...відчуття того, що клан став іншим не покидало мене. Або змінився я , а бо клан. Я не знаю. Та я покинув його, роблячи свідомий вибір. І саме тоді я чітко усвідомив, що я робив щось не те, що я ніби проживав чуже життя...Ніби якась інша Сила наштовхувала мене на такі думки. І я підкорився власним думкам, я почув себе. І зараз я, усвідомивши чого хотів багато років, прагну стати на шлях Добра, як би це банально не звучало, але це справді так. Це ніби мій останній шанс, або так або ніяк...

Причини вступу до Республіки:
Дещо я пояснив вище. Проте причина мого наміру вступити до лав республіканців, напевно, така сама як і у всіх. Стати на сторону Добра. Хочу бути там, де чітко визначають, що є чорне, а що є біле.

Моє бачення Республіки:

Наразі я бачу такі позитивні моменти:
+В Респубіці гарна атмосфера.
+Тут багато класних гравців.
+Гарно розвинена рольова зона.
Негативні моменти:
-Імхо, є гравці, яким тут не місце, які не несуть в собі Добро, гравці-лицеміри.
-Останнім часом помітив, що Республіка переживає не найкращі часи.

Гравці, що поклоняються мені:

-Elrond
Мой квест, пусть тебе поклониться на сервере двасенатора, один джедай и три солдата.
-Останнім часом помітив, що Республіка переживає не найкращі часи.

почему ?
Crazy Monkey
Привет,кандидат!
Вот тебе квест у меня в системе хожи пропал рокет лаунчер да не просто а именно...) Я прошу верни мне его пожалуйста...

Ой елронд сори я невнимательно прочитал заявку...
-Elrond
и еще, ты писал что в Республике много классных игроков, расскажи плизз кого, ты такими считаешь и почему.
Swifty
Здраствуй, Teo. handshake.gif

Что же, знаю тебя как хорошего, интересного, веселого и доброго человека. Вроде, нормально общаемся. Поэтому я конечно же ЗА, большое, не как у всех. _a1.gif Вот только, ответь мне на один вопрос, ты писал:

+Тут багато класних гравців.

Назови их, пожалуйста. _a1.gif И вот этих людей:

-Імхо, є гравці, яким тут не місце, які не несуть в собі Добро, гравці-лицеміри.

Мне в ЛС, пожалуйста, если не хочешь - ненадо. _a1.gif
Teo
Елронд,

почему ?
ну я бачив, що у вас часто відбувалися конфлікти в середині клану, тому так і вирішив)

Crazy Monke, буде найближчим часом)

Swifty,класні гравці ( для мене це ті, що класно грають ) - Alphax Kenobi, Omega, Armagon, Ralf - деякі з них _a1.gif
а щодо лицемірства - тут я утримаюсь, якщо це помітив лише я - то можливо це помилкова думка _a1.gif
Black Hawk
опа, какие люди =)
Знаю человека давно. На основании чего голосую ЗА

з.ы. конечно не агитирую, но в этом разделе я отписываюсь очень редко, мб это что-то, да значит)
Praetor
Скажи пожалуйста,почему Люк не перешел на темную сторону,ведь он мог получить все о чем мечтает любой человек;власть,силу,т.д.
Ответ обоснуй.
Teo
Praetor, імхо Люк мав власні моральні цінності і він не зважав на те, що міг би мати, а цінував те, що мав. Кожен робить сам свій вибір, Скайвокер поступив так, як вважав за потрібне, він просто не спокусився на "переваги" Темної сторони. До того ж на нього по своєму вплинуло його виховання, його друзі...Той момент, коли він побачив у 5 епізоді своє " мабутнє ", як він був ніби Дартом Вейдером також справив на нього велике значення... він ніби боявся того, що може стати таким. Люк просто зробив мужній вибір, відмовившись від того, що могла дати йому Темна сторона і обравши смерть ( але йому пощастило ).
Praetor
Хорошо отвечаешь.
Как ты объяснишь решение джедаев - консулов во время Хакской войны,когда калишцы защищали себя от рабства у ям'рии,логично было бы если джедаи поддержали защищающийся расу,но вместо этого поддержали ям'рии и планета была захвачена а на калийцев был наложен огромный штраф из а чего на планете начался голод,почему они так решили,ведь можно было превратить трагедию.
Ответ обоснуй.
Teo
Praetor, насправді я щойно прочитав про Хакську війну, адже знав про неї дуже мало. Рішення Сенату виглядає справді дещо незрозумілим щодо калішців, адже ті землі належали їм, а ям'рії перші почали нападати на них. Я дізнався, що ям'рії знаходились на вищому ступені розвитку ніж калішци. Можливо саме це змусило джедаїв, які розслідували цей інцидент, прийняти рішення щодо неправомірних дій з боку калішців. Інших пояснень не маю _a1.gif
+ додам, що калішці були не в найкращих стосунках з Сенатом)
Praetor
Хороший ответ.
Негатива не замечал,+ рекомендации БХ,итого я За )
-Boogieman
Приветствую Тео.
Вот тебе задания:
1)Отгадай загадку:

На одной пустынной планете,
Как Т'Ланда Тили и возможно Райбеты,
Жила одна раса - большебрюхие, короткорукие.
Красива земля была до коллапса двух звезд,
А после - кислоты, кислоты, кислоты.

Что это за раса и, что это за планета.

2)Расскажи про эту расу.
3)Расскажи про эту планету.

Armagon
Буги, ты просто отжигаешь

Ну что ж, ты давно путешествуешь по просторам НГ, что ты знаешь об Oriw'e.
Teo
Armagon, знаю, що він був у Емп та Ауткасті. Норм гравець, грає глєфою. На серваках та в реалі є адекватною людиною. Ініціатор багатьох сходок _a1.gif

Boogieman, ну скоріше за все це:
Планета - Татуін: Це планета-пустиня, на якій засідають різні контрабандисти, гангстери, там вони і проводять свої "розборки". Офіційно планета колонізована кілька століт назад. Форма правління - анархія. Авторитетом для злочинності є Хатти. Татутін незалежний від Республіки.
Раса - Хатти: виникли з планети Варл, багато з них кримінальні авторитети. Мають товсте тіло, яке приховує сильну мускулатуру. Імперія Хаттів була сильною та могутньою організацією, яка зникла через конфлікти між різними кланами.
Armagon
Еще он и в реп был _a1.gif

До меня дошла информация что он сменил имя. Узнай верна ли моя информация, и чем сейчас занимается Oriw.
-Boogieman
Хорошо Тео.
1)Ты правильно ответил на загадку. +
2)Ты дал не очень подробное описание Хаттов. +- Попробуй еще. Поподробнее.
Жду описание планеты Варл.

Если не хочешь дать описание Хаттов, то я дам тебе практическое задание. Выбор за тобой.

Teo
Boogieman:
Хатти - жирні, здорові слизняки, які "заправляли" злочинним підпіллям. Вони переміщаються повзаючи по землі або на спеціальни гравітаційних платформах. Їхнє тіло здатне витримати кілька пострілів бластера, та і взагалі вони вважаються неймовірно живучою расою. Протягом свого життя займаються контрабандою. Характер мають поганий, вони жадібні, злопамятні та безпощадні. Хатти є гермафродитами, а їдять буквально все, що можна. Незважаючи на негативні риси, Хатти також мають і дещо позитивне - для них дуже важливою є власна сім'я, вони здатні все зробити для своїх родичів. Також на них не діє Сила.
Варл - рідна планета хаттів. Це одна велика пустеля, на якій лише кислотні дощі випадають, тому для життя вона непридатна. Кажуть, що раніше це була гарна, цвітуча планета. Варл крутиться навколо двух сонць: Евони та Ардоса. І саме цим світилам хатти поклоняються ніби якомусь божеству. Саме через вибух Ардоса планета стала не пригодною до життя, адже атмосфера була знищена.

Armagon, відповів у ПС, просто не знаю чи можна розголошувати дані про гравців. Якщо потрібно - напишу і тут _a1.gif
-Boogieman
Отлично. =)
Кандидат выполнил три моих задания. ЗА.
Armagon
Ну что ж, моя информация оказалось правдивой. Тео справился с поставленой мною задачей. Мой голос ЗА. За него ручаеться гранд мастер Ордена Джедаев, и в заявке проявил себя адекватно.Думаю, ему место среди нас.
krochi
Кандидат вже давно на порталі, за цей зас не помічав за ним нічого поганого, завжди поводився гідно. Голосую ЗА прийняття Тео до Республіки.
Teo
Crazy Monkey, я знайшов твій лаунчер з допомогою Hot'a biggrin.gif Ось він!
Lorien
Не буду мучать кандидата квестами и тому подобным.
Голосую За, за достойное поведение (в прошлом и сейчас)даже когда наши кланы были в состоянии войны, за весело проведенное время на серверах, да и вообще просто за хорошего игрока и человека.
Странно, что некто не задал вопрос, куда ты пойдешь после поступления, я свой голос уже отдал, но мне все равно интересно)
Teo
Lorien, я б хотів піти до Ордену Джедаїв _a1.gif
Kol-yan
Хороший игрок, и человек, судя по моим наблюдниям, тоже хороший. Располагает к себе и в проверках, на мой взгляд, не нуждатся) Голосую ЗА.

"Гравці, що поклоняються мені" - звучит двусмысленно) Улыбнуло))
Naruto
Я За, бо він Адекватна людина,гарно володіє синглом,приємний співрозмовник і він достойний бути республіканцем.

Hot
Привецтвую тебя кандидат расскажи мне кто такие Гизки biggrin.gif
Teo
Hot, гізки - це маленькі рептиліїї, які існують у всіх куточках Галактики. Вони розмножують з блискавичною швидкістю і тому є дуже плодовитими. Їдять зерно, листя рослин, можуть прогризти електропроводку _a1.gif Стійкі до радіації, тому їх знищуть отрутами. Їхнє мясо має " універсальний смак". Імхо це такі таракани, криси та кроліки в одному флаконі))
Hot
Я За.Адекватен,выполнил квест,приятен в общении и вобще хороший человек. ad.gif
James Bond
Привет))
Расскажи мне всё что ты знаешь про существо Нексу.
И принеси картинки) biggrin.gif
Teo
James Bond, Нексу - це небезпечні та агресинві хижаки, яких брали на участь в гладіаторські бої в часи Старої Республіки. Мають гострі та довгі зуби, якими вони трясуть жертву доки та не помирає. Нексу не дуже виносливі, проте мають гарну реакцію та швидкість. Їх також використовували в якості охорони та патрулів, проте певні види були настільки дикими, що замість приучення вони тікали. Також нагадаю, що сама Амідала у 2 епізоді стикалася в боротьбі з одним із нексу.

James Bond
Ок)

Я ЗА!
Мой квэст выполнил,встречался с кандидатом на серверах,сложилось позитивное
мнение.
К тому же,хороший боец.
Crazy Monkey
ЗА! квест выполнен
Nemessisx
Teo , приветствую тебя.
Встречал на серверах, да и за время моего долгого отсутствия помог мне вспомнить старые навыки, ведешь себя как настоящий Республиканец, буду рад тебя видеть в республике.
За
Koteyka
Знаю достаточно давно, неплохой боец, хороший человек, приятный собеседник) За.
Nikooz
Хороший игрок, старанно выполнил квесты ) За )

Поздравляю Тео, ты принят. =)

>>ознакомься<<
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.