Я народився я на Татуіні.Сім’я у мене була бідна .. Оскільки мого батька вбили ситхи, а матір немогла йти на роботу оскільки, у мене ше був один брат і ще сестричка.Їм було по два роки, і мамі доводилося з ними сидіти Так тривало 5 років .Я вже став дорослим сам ходив на роботу і приносив додому гроші. Но мама мене переконувала , щоб вона пішла на роботу, а я посидів з малими.
Минуло 5 років мама померла, у неї було слабке серце їй хтось сказав, що нас вбили, із за цього в неї стався приступ і вона померла.Я своїх малих віддав до вчителя и заплатив йому велику сумму грошей я оплатив 14 років навчання .А сам пішов шукати пригод .Я побачив ситхів, і боявся підійти до них і розібратись за те що вони вбили мого батька, я сховався під якоюсь ковдрою , і спостерігав за ними, що вони роблять .Вони вбивали людей . Я подивився на вихід з тунеля й кажу собі "- О БОЖЕ": це йшли мої брат і сестра .. Я хотів побігти але вже було пізно їх вбили .Билі купи мотлоху на землі лежав Е-11 я підібрав його , і почав полювати на Ситха, коли один кудись відійшов я непомітно підкрався з заду і вбив Ситха забрав його меч, і пренадлежності .І почав наполегливо тренеруватись.
Я пошол в РЕСПУБЛИКУ,чтобы помоч вам боротся с ситхама,помогать в ОД,ОБ.Найти новых друзей ,и стать великим ДЖЕДАЙКО