Suigetsu
30.10.2009, 19:58
Я ознайомився с правилами Імперії та Республіки,правилами на ігрових серверах та конституцією республіки.
Мене звуть - suigetsu
Рідна планета - Гли Ансельм (Glee Anselm)
Колір шкіри - біло-зелений
Особливості - амфібія
Я народився на планеті Гли Ансельм у родині(дуже боюся цього слова)Ситхів...протягом 10 років мене вчили вбивати,відпускати свої емоції на волю вчили володіти сабером за допомогою злісті...Я відчував, що не здатен вбивати навіть тварин тільки щоб заробити грошей.Одного разу сталася ситуція коли мені все це набридло я втік з дому до лісів.Я переховувався там протягом декількох років вивчаючи природу.Потім якимось дивом я побачив Джедая (не пам’ятаю як його звуть).Я нарешті впізнав ким я повинен бути.Я вважав що у галактиці головне це баланс і я виявився правий.Тому я тут, готовий служити республіці і допомагати джедаям встановлювати баланс у галактиці!
Чому хочу саме до вас?
Томущо хочу завести нових друзів та допомогти розвидку республіки.
Знаю что ты был в империи, и был очень подлым игроком, Реконнекты во время боя, добивание на земле и ещё очень очень много перечеслять...На что ты надеешься?
Ты знаешь, что нельзя играть подло в Республике?
Suigetsu
30.10.2009, 20:18
2Grave Max
Я розумію та яб не йшов до вас якщоб нехотів виправитись та грати за правилами чесно без підлості .
Почему ты покинул Империю?
Suigetsu
30.10.2009, 20:29
2Unsafe
Через безупинні реконструкції я був неготовий до них .
Расскажи мне про планету на которой ты народился
Suigetsu
30.10.2009, 20:39
2Unsafe
Планета знаходиться в Середньому кільці і рясно покрита болотами, озерами і морями. Не дивлячись на те, що цей народ засновував поселення по всій ширині своєї водної батьківщини, значні сліди наутоланськой цивілізації були також виявлені і в регіоні Сабіліон.
James Bond
30.10.2009, 20:56
Ну...Привет!
Ну что я могу сказать...неверится мне,что ты боишся слова "ситх".
Я пока что воздержусь от голоса,и буду наблюдать за твоей заявкой.
Удачи)
Вот пару квестов:
Получи поклон от 3 джедаев
Убей 3 Имперцев
Nemessisx
30.10.2009, 21:07
Приветствую тебя, Suigetsu .
Я знаю, что ты в прошлом был ситхом.
Скажи мне ты так просто отвергнул подлость, кодекс ситхов и т.д. из за перемен...
Если у нас будут перемены ты тоже нас бросишь???
Пойми я не имею нечего против, все могут измениться, но мы не уверены в тебе...
Куда ты планируешь в Орден или в Армию???
Ты уверен в том , что ты так легко сможешь отректись от Темной стороны????
Suigetsu
30.10.2009, 21:49
2Nemessisx
Ні якщо у вас будть зміни , але зміни в Емп призвели до того що знайомі мені люди пішли та забили на джа.
Про темну силу то я тобі скажу так , з легкістю ваша ідеологія мене більше приваблюе.
А Орден чи Армія я ще не вирішив .
Скажи, кто у тебя изображен на аватаре ? Почему именно этот человек, и как он относится к миру ЗВ ?
Хоронили атмосферу - порвали два баяни... Ну чому, чому в тебе така iстрорiя? Ти ж був iмперцем! Де про це сказано? Нiде. А ти мене один раз ледь не вбив. Ну, ось тобi завдання з запитаннями:
1) Тренувальна дуель з Неджи Хуююгою. (не Республiканець) Сюди опис його стилю, та ходу бою.
2) Тренувальна дуель з Наруто

Опис сюди+хай вiн про тебе вiдпишеться.
3) Тренувальна дуель зi мною. Тут можна без опису))
4) Тренувальна дуель з падаваном Рексом. Опис сюди+хай вiдпишеться Рекс.
5) У тебе э меч... Розкажи про нього ВСЕ.
6) Яка роль громадян в життi Республiки?
7) Чому АТ - SТ не плаваэ.
8) Чим зумовлена форма мандалорiанських шоломiв для людей та та родiан? Якi вiдмiнностi?
9) Твiлекi. Хто такi, як живуть нащо у них э лекку.
10) Лазерна зброя. Характеристика, переваги/недолiки.
11) Плазмова зброя. Характеристика, переваги/недолiки.
12) Бластерна зброя. Характеристика, переваги/недолiки.
13) Стилi фехтування одним мечем. Переваги/недолiки.
14) Стилi фехтування двома мечами. Переваги/недолiки.
15) Розкажи докладнiше про свою родину.
16) Расса тогрути. Все що знаэш. (не знаэш - не копiпасть так i скажи.)
17) Поклади флетчет пiд прес та запресуй. Що сталось? + фотки.
Питаннь двадцять. Три бонуснi. Максимальний срок виконання - тиждень. На питання 6 - твiр роздум, або розгорнута вiдповiдь. Якщо чогось не знаэш - так i кажи. Не копiпасть. Теоритичнi питання, окрiм 6того та про АТСТ прийматиму усно в приватчат, тому вчи - копiпаст не катить. I потiм не говори зайвий раз, що легко вступиш. Питання - квести чекаю тут. Питання 9 - 12 прийму усно в чатi. Готуйся. Квести на тренувальнi дуелi - до пiслязавтра.
Я не валю кандидата. Я хочу, щоб вiн, вивчив те, чого не знаэ, показав свою суть, попотiв, та вiдкив нам свiй рiвень iнтелекту i адекватностi.
Suigetsu
31.10.2009, 5:48
Вітаю тебе Armagon
На аватарі зображений Itachi Uchiha , цей персонаж томущо зподобався характер.До світу ЗВ , ну я скажу що це серіал

.
Armagon
31.10.2009, 18:18
Ну что ж, тогда поставь аватару, которая соотвествует правилам.
Один жестокий ситх, по имени Sigurt, террорезирует мирное население в системе Ace. Найди и обезвредь его. ( Скрины того как ты скидываешь его в пропасть)
Nemessisx
31.10.2009, 19:01
Suigetsu , у меня к тебе два вопроса, они философские, надо хорошо подумать... Как ты их понимашь?????
1)Когда ты постигнешь, что такое этот мир и как он работает, у тебя сами собой начнут получаться чудеса… То, что другие люди будут называть чудесами.
2)Могут ли на самом деле километры разделить людей?
Спасибо огромное моему учителю, он мне предложил почитать произведение хорошее...
Я розумію та яб не йшов до вас якщоб нехотів виправитись та грати за правилами чесно без підлості .
Тоесть ты ещё играешь подло, а только учишься не играть подло?
Suigetsu
31.10.2009, 19:48
2Grave Max
Ні я вже повністю змінив стиль гри

2Nemessisx
2)Ну почну з легшого , ні кілометри не можуть розділити людей якщо їхні почуття дуже сильні.
1)Коли я осягну що таке світ і як він працюе я зрозумію що нема нічого неможливого , я це так зрозумів .
Nemessisx
31.10.2009, 20:18
Это твое мнение, у всех разные мнения, я посмотрю за решениями других Республиканцев
Suigetsu
31.10.2009, 20:27
Suigetsu
31.10.2009, 23:18
Хлопці я неможу викласти скріни іза наступної помилки цитую -
ВИЯВЛЕНО НАСТУПНІ ПОМИЛКИ
Загальний дисковий простір вимагає для всіх завантажуваних файлів більше, ніж на кожне повідомлення або глобальний ліміт. Будь ласка зменшіть число або розмір завантажуваних файлів.
Грузи картинки через
[Link]Проголосую
За ибо хороший игрок, когда то был в Фоллене.
+ вовремя понял, что пора уходить из Империи.
Suigetsu
31.10.2009, 23:27
3 поклона
А я таки убил того летящего дядю после поклона xD © Nikooz
2Jedcat
стиль гри спокійний але не завжди , атаки проводить різкі незавжди зваженні , швидкий та влучний пасив , пинаєця не часто , дуже добре володіє дуал глефою , користуєця тільки дуалами .
5)Як ти казав якщо незнаеш то так і скажи то я незнаю , маю лише фото на компі сайбера .
Ну, я просив просто провести трепннувальну дуель, тому фотку, де ти лупасиш Неджи на землi можеш вкласти в рамочку та повiсить над кроваткою) Але, що прикро - опису бою я не побачив. Лише характеристика. Я просив одну дуель. А скiльки робив ти, щоб зохавать такий кадр? Меч у тебе э, але ти нiчого не знаэш? Прям так i нiчого?)) Як включить/виключить? Зарядить? Змiнить контур? Жду Рекса з Наруто.
Провів серію дуельок. Кандидат нормально юзає віргл і прокрутку,але нічого не може придумати проти глефи.Чесно кажучи думав буде краще,а взагалі тяне на 4 з 6 балів.
Ага, який там вігл проти твоїх-то пинків хДД Час вийшов, але ані Рекса, ані мене нема. Лише Наруто. До того ж, Наруто відписався сам, а де твій опис бою і т.д.?
Кандидата знаю очень долго, всегда приходилось стыкатся с ним на серверах, конфликтов от него не видел исходя из етого я
ЗА, он будет хорошим республиканцем
Nemessisx
5.11.2009, 11:35
-Suigetsu, я поразмышлял... Постарайся 3абыть свои навыки ситха(подлой игры, бить на полу и прокрутку постарайся не использовать )-я не навязываю стиль игры тебе.Мы-республиканцы,братья, сможешь ли ты быть нам братом?В самом злом ситхе живет добро(пример тому Дарт Вейдер). Надеюсь ты не подведешь нас... ЗА
Пару дней назад, я охотилась на одного очень нехорошего ситха.
Его злость и ненависть полностью затуманили его рассудок.
Именно по этому он очень опасен. Найдя его я решила немного за ним по наблюдать.
И вот что я увидела.
Интересно услышать твои комментарии по этому поводу.
Может быть как бывший ситх (ключевое слово Бывший) ты сможешь мне растолковать смысл это го? И вообще хочется знать что ты думаешь об о всем этом?
i |
| Сповіщення: Кандидат, не забывай о заявке |
Crazy Monkey
7.11.2009, 20:16
Ну привет кандидат!
Вопрос:
1.Ты ведь жил на природе? С какими ты видами животных встречался?
Suigetsu
7.11.2009, 21:13
2Omega
Сватова не дуже добре знаю але його мислення завжи викликало в мене нестримний сміх , він що думає тей пише навіть якщо воно немає сенсу , він би так само писав би про Емр якщо був би в реп він немвє твердої думки.
-Boogieman
8.11.2009, 15:06
Приветствую Suigetsu.
Ты сказал, что ты хочешь помогать устанавливать баланс в галактике. А что по-твоему такое баланс, и как ты будешь помогать устанавливать его?
Suigetsu
8.11.2009, 18:36
2Boogieman
На мій погляд баланс це рівновага між тією чи іншою силою.
Як допоможу ну для початку встановлення депломатичних відносин .
-Boogieman
8.11.2009, 19:03
Будет ли баланс если все ситхи будут уничтожены? Какую дипломатию ты считаешь приемлемой для тебя? Расскажи о её плюсах, минусах и сравни с другими видами. Хватит 2 сравнений.
Неоднократно встречал кандидата на эйсе, играет не плохо. Даже, будучи в Империи, подлостей я за ним - не замечал. Ссылаясь на это - за.
Suigetsu
8.11.2009, 21:15
2Armagon
Я провів немало часу на Ace але так і не зустрів там Sigurt.
Жаль, жаль, бешеный ситх-лол Сигурт останется безнаказаным. Тогда принеси мне голограмы с убийством 3х ситхов с бластера.
Suigetsu
8.11.2009, 21:56
James Bond
9.11.2009, 0:32
Приветствую тебя.
И так...кхм...кхм,расскажи мне о существе Рик.
+ картинки
Поздравляю Suigetsu,
ты принят!>>ознакоьмся<<