Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Моє ім'я Silver Crash. З дитинства змушений був багато подорожувати і довго на одному місці не засиджувався, тому про свою рідну планету не багато що пам'ятаю. В цих своїх подорожах я познайомився з багатьма людьми, від яких почув про Таємне Братство. Згодом я туди вступив, де і познайомився з тими людьми які і навчили мене добре володіти світовим мечем. Таємне братство стало мені рідним домом. Нашими союзниками були руспубликанці, тому з ними я був у добрих відносинах. На привеликий жаль згодом Таємне Братство розпалося. Я вимушений був робити те до чого звик з дитинства - подорожувати. Я побував на багатьох планетах, спостерігав за життям на них. Зрештою я втратив всі свої навички володіння мечем, оскільки не було потреби його використовувати. Одного разу під час однієї із подорож, підступні сітхи нищили мирне населення, я намагався їм допомогти, але не міг нічим зарадити. Та раптом я побачим кількох джедаїв, які змогли врятувати ті бідні сім'ї. Мене вразило те, з якою мужнистью билися ті відважні джедаї, і я зрозумів, що хочу приєднатися до республіканців.