Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Silver Crash
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Silver Crash
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Моє ім'я Silver Crash. З дитинства змушений був багато подорожувати і довго на одному місці не засиджувався, тому про свою рідну планету не багато що пам'ятаю. В цих своїх подорожах я познайомився з багатьма людьми, від яких почув про Таємне Братство. Згодом я туди вступив, де і познайомився з тими людьми які і навчили мене добре володіти світовим мечем. Таємне братство стало мені рідним домом. Нашими союзниками були руспубликанці, тому з ними я був у добрих відносинах. На привеликий жаль згодом Таємне Братство розпалося. Я вимушений був робити те до чого звик з дитинства - подорожувати. Я побував на багатьох планетах, спостерігав за життям на них. Зрештою я втратив всі свої навички володіння мечем, оскільки не було потреби його використовувати. Одного разу під час однієї із подорож, підступні сітхи нищили мирне населення, я намагався їм допомогти, але не міг нічим зарадити. Та раптом я побачим кількох джедаїв, які змогли врятувати ті бідні сім'ї. Мене вразило те, з якою мужнистью билися ті відважні джедаї, і я зрозумів, що хочу приєднатися до республіканців.
Koteyka
ЗА. Знаю давно, были вместе в УБ, очень хороший человек, добрый, отзывчивый, понимающий _a1.gif
Aramor
Приветствую
Что ты знаеш про планету Дантуин? ninja.gif
Silver Crash
Планета, в основном, сельскохозяйственная. Во времена Старой Республики на ней находились заставы республики для контроля над этой планетой. Кроме того, на ней находился знаменитый Анклав Джедаев, который в течении гражданской войны довольно сильно пострадал. Но после как Джедай-изгнанник спасает Дантуин от наемников, Анклав отстраивается заново. Во время разрушения Анклав был разграблен золотоискателями.

В 3900 году до я.б. наемники во главе с Азкулом пытались захватить основную заставу, но Джедай-изгнанник вместе с мастером Вруком уничтожает наемников и с того дня на Дантуине Джедая-изгнанника чтят как героя.
Nikooz
i
Сповіщення:
Не забываем о заявке.
Armagon
Такс... Этот вопрос я стал очень часто задавать !!

Скажи, как относятся люди, у тебя на аватаре, к ЗВ и Республике ?
(читай правила)

Скажи пожалуста, как ты считаешь, кто с членов Повстанческого Альянса зделал найбольший вклад в победу республиканских идеалов и демократии ? Ответ аргументуй.
Nikooz
Неактивная заявка. Закрыто.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.