Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Раса:Человек
Им'я:Kennet(Kenny)
Вік:15
Я народився на планеті Утапау.Мого батька звали Сіріус,а матір Ванда.Також у мене був брат,Zizu.Одного разу мій батько у справах полетів на Курусант.Його не було 2 місяці,і одного дня мати підійшла до нас з братом і сказала,що батько ніколи не повернеться.Я запропонував відправитися на Курусант і з'ясувати,що трапилося з батьком і брат погодився.Ми попросили дядька щоб він подивився за маамою.Під час польоту у нас зламалася турбіна і ми призимлилися на зеленій планеті з болотами та зарослями.Я дуже сильно вдарився головою.Я подумав що у мне взірветься мозок.Коли я відкрив очі я летів у повітрі над лісами.Як виявилося мене відкинуло ударною хвилею.На наступний день я отямився,піднявся,матюкнувся і пішов шукати брата.Я шукав його 4 дні і так і не знайшов.Але раптом я почув рев турбіни, а згодом побачив у небі зореліт.Я довго кричав їм у навздогін , але усе було марно."Гівно"-сказав я і пішов далі.Я блукав по цій планеті ще 2 дні , аж поки не натрапив на зореліт.У нього відпало крило яке лежало недалеко від корабля.Через 3 дні роботи над кораблем, я сказав собі "Я що вам, Скайвокер якийсь?",та пішов блукати далі . Слідів брата не було. Я з надією думав що він полетів на тому зорельоті.
Згодом я вийшов на поляну на якому стояв новесенький зореліт, а біля нього стояли торговці і щось робили.Я запитав у них , чи не змогли би вони ,підвести мене на Корусант.Вони погодилися, і сказали що за 2 дні я вже буду на Корусанті......
Через 3 місяці подорожі з ними , і після того як я намагався покінчити з собою.. 4 рази... Я втік завдяки капсулі, яка висадилася як не дивно на Корусанті.Першим ділом я пішов у бар та наклюкався посиньому.Чесно я не памятаю що трапилося далі проте памятаю що біля мене на вулиці, стояв гарний чоловік у білій расі.Я зразу зрозумів хто це..
"Ні , я не один з вас, я нормальний, я натурал."сказав я .
Чоловік засміявся і сказав , що він джедай, і несе мир у світ разом з такими як і він, і захищає слабших та проповідує справедливість та силу.Потім він запитав..
"як твоє імя?"
"Кенні"
Потім він щось пердонув,на подобі"Вони вбили Кенні ,паскуди..."та заржав ,я цього прикола не зрозумів.Ще хвилин 5 він заливався, аж поки не спитав..
"Чуєшь, хлопче, а хочешь я навчу тебе битися на світлових мечах?
"Звісно хочу"- зрадістю відповів я ..
"А хрен тобі" відповів він та пішов геть..
Через 5 хвилин до мене підійшов чоловік.Він був одягнений у чорний плащ, на якому було написано"Імперія форевер".Він запитав у мене , чи я не бачив тут сітха який забрав у нього одежу.Я одразу зрозумів ,і показав дорогу якою пішов той чоловік у білій расі.
Нанаступний день я намагався знайти інформацію про батька та брата проте все було марно.Мені дуже багато розповідали про Імперію та Республіку.Я почув дуже багато думок по поводу цього.Я вирішив знайти відповідь на питання, Чому Республіка та Імперія ворождують.
Я думав 3 дні і 3 ночі, і нарешті зрозумів.Це важко розказати тому розкажу у вигляді прикладу.Допустимо , що Руспубліка це брат1, а Імперія це брат2.Наприклад..
У брата1 є влада, народ, замля, гроші,і все у ньго добре, а у брата2 немає нічого.Тому брату2 заздрісно.Він намагається обійти брата1 чесними шляхами, проте у ньго це не виходить.І тому він починає діяти не чесно, підло,загрожуючи благополучю брата1.І тому брат1 повинен зупинити брата2.Ось і все.Тож ми бачимо , що брат2 це негатив, а брат1 це позитив і добро.
У цей день я закохався у Республіку.І я хочу подати заяву на громадянство до Республіки , бо хочу стати одним цілим з нею, бути біля джедаїв, вчитися у них,нести одні думки і вірування що і вони.
Расскажи о своей планете.
Я гарно памятаю її.На ній живуть мало людей. Утапау- знаходиться у зовнішньому кільці, у секторі Тарраба.Її оточує дуже багато лун.На поверхні вирито незміряна кількість воронок.У неї сухе покриття - пісочного типу. Проте на дні воронок знаходяться цілі водоймища.А міста розташованні у самій воронці,застроєні у глиб скель.
Привет Кенни, мне нужна твоя помощь.
Найди всю информацию которую ты сможешь найти про СНДК.
Кроме того, мне нужно узнать его маневренность на практике.
Я памятаю що він розшифровується як Швидкісний низько десантний корабель, також відомий як штурмової транспорт серії СНДК . Серія канонерок, що використовувався Великої армією Республіки за часів Воєн клонів. Серію виробляла компанія «Важке машинобудування рота». Найпоширеніша модель серії СНДК - СНДК / п, піхотний транспорт і мобільний гарматна платформа, яка використовувалася на всьому протязі Воєн клонів. Різновиди СНДК були пристосовані, щоб перевозити військові гравіцікли або для доставки на полі бою понад великих бойових машин, таких як шагоходи.
До того ж до різних модифікацій СНДК, існувало декілька інших моделей канонерок, що передували їм або з'явилися після них, яким давалися схожі назви.
Вперше вони зявилися під час битви на Геонозисі.Також існує модифікація СНДК , СНДК"а".Це транспортний, штурмовий корабель , який також використовувався Республікою під час війн клонів.По іншому їх називають В-ОП.
Кени, плохо.
Это элементарное задание, с которым ты не справился, точнее не совсем справился.
Не надо было говорить, про то в чем ты не уверен.
Ведь "В-ОП" это не название модификации СНДК, а "Вездеход-огневая поддержка"
Которые могут быть доставлены на поле битвы с помощью модификации СНДК - СНДК\а.
А СНДК/а - это не что иное, как - Скоростной низколетящий десантный корабль носитель артустановки.
(Конечно, не хорошо слизывать "теорию" дословно с вук...кхм энциклопедии, хоть даже ты и перевел её на Украинский)
Выполняй практическую часть.
Твоя задача - рассказать про пилотирование данным кораблем в атмосфере и за её приделами. Описать все , по возможности, или хотя бы основные нюансы. Конечно подтверждая все голограммами (Скриншотами)
Приветствую.Что ты знаеш про планету Набу?
До Aramor Ну Набу це планета в секторі Чоммелл близько Зовнішнього Кільця. Населена двома незалежними один від одного товариствами - гунганамі, що мешкають в підводних містах, і людьми, заселяють поверхню планети.
Хоча населяють моря гунгани є найдавнішими з описаних розумних мешканців планети, однак навіть самі підводні жителі розповідають про догунганской цивілізації гуманоїдів. Їх цивілізація могла припинити своє існування десятки тисяч років тому, залишивши після себе пам'ятники і руїни по всій планеті. Найбільші з цих руїн, залишки храму «Древніх», шануються як Священного місця гунганов. Крах держав «Древніх», мабуть, було пов'язане з порушенням ними балансу морської екосистеми.Колонізація людей почалася близько 4000 років ДБНЯ.
А ще це напевно одна з найкрасивіших планет з яких я знаю.
To Lorien «Эти артиллерийские корабли летят словно жуки-мясники и вырезают нас словно кровавые резчики. Мы должны иметь хоть один.»
— Эрцгерцог Поггль Меньший.
Цю цитату я знайшов у бібліотеці.І хоча я мало , а може завсім і не знаю про кораблі і зореліти,але можу сказати що СНДК напевно найкращий транспортник.Дуже вправний проте не дуже маневрений.Повільно робить повороти проте біль , менш швидкий.(Робити скріншоти я не вмію, пробачте.Мені ще далеко до ваших робіт

)
Что для тебя значит слова:Сила и Честь.
Провів багать часу на серверах з цією людиною, враження хороше: ввічливий, приємний у спілкуванні, не помчав агресії, врівноважений, також проводив багато дуелів з ним- не добиває на землі, в спину, якщо щось не так - вибачається, на таких підставах я голосую ЗА.
To Aramor
Я розібю ці слова на силу і честь.Почну з честі.
Честь,для мене, це велика складова кожної людини.Це можна сказати захист душі , її прояв.А сила - це душевна сила та фізична.Я думаю що фізичну силу набагато легше описати ніж душевну.Бо душевна сила - це щось божествене, не передаваєме на словах. А в гормонії з честю вони утворюють неперевершено Чисту Людину.А саме такою людиною повинен бути джндай.Та і не тільки джедай, а кожна людина повина стрімитися до цієї гармонії.(Вибачте якщо якось не так відповів, бо хто я такий , щоб розказувати про Силу та Честь.)
Free-men
29.10.2009, 17:51
Якщо чесно то він мене здивував своїм вмїнням володіня мечем.Добрий,Ввічливий, Кмітливий,на холі поганого за ним не помічав одним словом добре.Підстави для квесту є, тому тримай, розкажи мені про Repeater все що про нього знаеш я хочу побачити.
To Free-man
Пошукавши в бібліотеці,порозпитуючи у людей ,я моло чого накопав,проте..
Repeater або Imperial Repeater ,перекладається як Імперський повторювач.Сам він собою представляє покращений бластер Е11.Він має два режима.Основний і альтернативний.У основному режимі стрільби цей бластер , стріляє дуже точно і швидше за Е11 при однаковій потужності снарядів,а в альтернативному режиму , бластер стріляє подобно дробовику,відкидуючи ворогів назад.Також я знайшов дещо інше визначання цьому бластеру..
"# Имперский повторитель(Repiter)"— Быстрая, точная, и смертельная. Основной: стреляет продолжительными очередями. Дополнительный стреляет 3 выстрелами в форме треугольника."
Free-men
30.10.2009, 12:11
Молодец хоть не много не то что я ожидал увидеть но все равно отлично!Причин задавать еще квесты нет ибо ты справишся уже доказал!Я ЗА!
Stanley
30.10.2009, 12:35
"Вони вбили Кенні" - це мої слова...не знаю,звідки той чувак їх знає,але мені це не подобається!)))Ти часом не той самий невмерущий
Кенні? Не можу побачити тебе,мені щойно зробили нову пересадку очей.
Зараз вони закриті контактними бактаокулярами,зовнішня частина яких вкрита тонким шаром металу.
Запитання:
До тебе підходить людина з
синім сабером і каже,що в одному зі сміттєвих контейнерів знаходиться цінна для
РеспублікИ інформація. - Заради
РеспублікИ,прошу тебе,знайди її. - Каже він.
Як ти вчиниш в цій ситуації?
Завдання:
Знайди трьох богатирів(
з першого до десятого місця в сотні) і спитай їх,як вони ставляться до
РеспублікИ...
To Stan1.Так я той самий Кенні.Тільки цікаво як ви змогли прочитати цитату"Вони вбили Кенні..."
2.Поперше,раз людина з СИНІМ сабером,тоді вона джедай чи падаван.Подруге якщо у ящику насправді інформація Республіки,тоді я дістану її для нього.А якщо моя гідність не погодиться з цим,тоді я її переконаю що це потрібно Республіці.
3.Коли я запитав у Savanta , він відповів"Навіщо провукувати на мати?"
З цієї відповіді я зрозумів що йго ставлення до Республіки
негативне..
Після відповіді Exconta я зрозумів що його ставлення до Республіки більш ,менш
дружелюбне.
(3 я додам пізніше

)
Stanley
30.10.2009, 14:58
1.Для цього в мене є протокольний дроід.
2.Те,що ти побачив колір його саберу стовідсотково означає одне - він підійшов до тебе з увімкненим сабером... Джедаї просто так не вмикають сабери,тебе це повинно було насторожити...
3.Чекатиму.)
P.S. Невже ти мене не впізнав,я ж той самий
Стен Марш...

Чому ти до мене звертаєшся на ви?
2.Візьму до уваги..

П.С.Ви всеж таки джедай..
To Stanley
Після відповіді BVS я зрозумів ,що його відношення до Республіки негативне.
Stanley
30.10.2009, 19:57
Завдання виконано.
Якщо перестанеш мені тут ВИкати,то отримаєш мій голос.
Добре..
ТИ від мене такого більше не почуєшь....
Stanley
31.10.2009, 11:27
Мій голос -
ЗА!
-Ну ладно, так как с первым заданием ты не справился, вот тебе еще одно.
С недавнего времени активность Имперцев по всей галактике сильно возросла.
Выследи и обезвредь 5 Имперцев.
До Lorien
потім приєднаю ще один..
Человек активный,адекватный,сильный.Был бы рад видеть его в Республике.Мой голос ЗА
Поздравляю Kennet, ты
принят!>>ознакомься<<